Şimdi Ara

• Pokémon Cyrus |REHBER| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
8.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkesaglam

Beyler ben de başladım da bir şey dikkatimi çekti. Options'ta "Hide TR names" diye bir bölüm var. Bunun olayı nedir ?

Roket takımın adlarını gizle.
  • Level kasmak kolay speed 12 olduktan sonra.
    Weedle gym 1 de işe yarıyor mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Zar zor level kasılıyor, özellikle para olayı.
    Fidan dikerseniz 10 zeny, tabî yer bulacaksın, su dökeceksin.

Su 100 zeny ama leppa berry çok işe yarıyor oraya ekiyorum pp bittiğinde tekrar dolduruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 14 Mayıs 2013; 17:47:17 >
  • Beyler ilk gym için kaç speed gerek ya da Chimcar için en iyi stat düzeni nedir ?

Edit : Hoothoot kaçırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-794C1993F -- 14 Mayıs 2013; 18:01:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkesaglam

Beyler ilk gym için kaç speed gerek ya da Chimcar için en iyi stat düzeni nedir ?

Edit : Hoothoot kaçırdım.

Çok çıkıyor akşam oldu ya.
  • beyler ilk gym i geçen varmı gym de hangi pokemonları seçiyolar ne tuttunuz ne kastınız speed vermeye gerek varmı geçen bi arkadaş varsa biraz bilgi verebilir mi ?
  • 10 lvl totodile var ama 5 dk ormana gidiom hemen pc ye gitmek zorunda kaliom totodile lvl 10 ne yapmam lazim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

10 lvl totodile var ama 5 dk ormana gidiom hemen pc ye gitmek zorunda kaliom totodile lvl 10 ne yapmam lazim ?

Speed 12 yap Leveli 13 yap atk gidiyorsundur tahminimce 13den sonrası çok rahat geliyor bite ile.
  • ama spd 10 daha fazla verilmiyor spd e
  • quote:

ama spd 10 daha fazla verilmiyor spd e

Defansa 2 tane daha ver.
    Planladığım Kadro :
    18 Level Combusken
    17 Level Ledyba
    15 Level Beedrill
    10 Level HootHoot (Uyutmak için)
    Şuanki Kadrom :
    18 Level Combusken
    2 Level Ledyba
    7 Level hoothoot
    5 Level Weedle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 14 Mayıs 2013; 18:54:10 >
  • çok uzun sürcek ya :(
  • quote:

çok uzun sürcek ya :(

Sürsün geçiyim yeter :(.
  • Beyler Poliwag nerde çıkıyor ? Parasların çıktığı yerdeki çimde mi eskisi gibi yoksa sudan olta ile mi tutuyoruz ?
  • Engineering Part'lar ne işe yarıyor?
  • herkes ilk gym için starterın yanında ratata kasıyor 20 ye kadar 2 tane kasmak yetiyomuş bilginize tabi caterpie tutarsak daha güzel olur.
  • @berkesaglam: TR Names = Trainer Names = Diğer oyuncuların isimlerini gizle.
    @Jaquaries: Weedle ilk gymde değilde ikinci gymde işe yarar.
    @berkesaglam: Bu statlar ile gym'in Nosepass, Geodude ve Onix'ini indirdim.
     • Pokémon Cyrus |REHBER|

@erkut48: Ben Chimchar ile başlamış olmama rağmen geçtim, gerçekten zordu.Gym'i geçtiğim takım şöyle; Monferno 20Lv. (Statlar üstte) , Raticate 20Lv. (SP.Def 20, HP 40, ATK 25, DEF 14, SPEED 19 - Lunatone için kastım bunu.), Ledyba 14Lv. (SPEED 20, DEF 20, HP 40, ATK 10 - REFLECT,LIGHTSCREEN Saldırılarını kullanmak için kastım.), Paras 14Lv. (DEF 18, HP 30, SP.DEF 14, ATK 15 - STUN SPORE, POISON POWDER Saldırılarını kullanmak için kastım.) geri kalan pokemonlar yemdi.Ayrıca gym'e girmeden önce pokemonlarınıza Oran Berry vermeyi unutmayın.
    @erkut48: Poliwag'ın nerde çıktığını henüz kimse bilmiyor.%99 ihtimalle suda çıkıyordur.
    @CrasHh: İlk mesaja video koydum.

• Caterpie yakaladım sonunda .
    Kadrom :

Combusken Lv 18

Ledyba Lv 12

Rattata Lv10

Rattata Lv8

Hoothoot Lv10

• Beyler oyuna başladım ismim RookieComedian.

Takım falan kuralım ya.

Allah belasını versin böyle oyunun ya.Ratatalara ölmekten ilerleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieComedian -- 15 Mayıs 2013; 13:37:35 >
  • Bu oyunu mu buldunuz geldiniz beyler ? Şehire gidene kadar 1000 kere öldü pokemon.Yakalayamıyorum da.
  • Arkadaşlar adamın birinde spinarak gördüm nerde cıkıyo acaba bulamadım ? Adama sordum sölemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RookieComedian

Bu oyunu mu buldunuz geldiniz beyler ? Şehire gidene kadar 1000 kere öldü pokemon.Yakalayamıyorum da.

sen neyle başladın poké olarak ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.