Şimdi Ara

Pokémon Cyrus [REHBER] + [Soru-Cevap] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
3
Favori
17.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

Orijinalden alıntı: Chinese Kenpo

6 veriyor. 20 level ve 2 seferde de 6 aldım.
    Ama 2HP yi 1 puan olarak düşününce 3 oluyor. Aynı hesap.

Bu arada Arbok neden Fire, Thunder & Ice Fang öğrenemiyor ? 22 Ekans kasıp geliştirdim, sadece Crunch çıkıyo learnable moves da.

Onlar 1 Lv. saldırısı olduğu için öğretmen için Heart Scale isimli item lazım.O da Larsen Overloaded diye bir mekan var ilk gym'e inerken sağ tarafta.Hafif bisiklet yolunu da andırır.Oraya girip denize doğru iniyoruz.Olta ile Luvdisc çıkarıyoruz.Ve Luvdisc'ten o itemi düşürmeyi deniyoruz.(0.1% ile çıkıyor.)

Şimdi anlattım da eskiden harbi çok güzeldi oyun.Magician olurduk ya da takasla bir Magician'a verirdik hemen öğretirdi.

@Waidmann
    Larsen overloadedi bulamadım. Gym1in altındamı ocana gelmeden yukardan sağ dönücez oralardamı?

Charmanderle başlayan arkadaşlar bugün 37 yapıp deniycem gymde işe yararsa sizde böyle deniyebilirsiniz.
    Speed 38 , sp attack 55 hp 55. 37 yapıp flamethrower öğretince evovle yapar defleri 12 felan yaparız.
    Karşımızdaki pokemona miss geçsek bile bize tek atar , ama biz flamethrower ile hepsine tek atacak sp attağa sahipiz.
    Şu an 36 yaptım server kapalı açılınca deniycem olursa yeni başlayanlar charmanderle başlar. Bu taktiği uygulayıp gym2yi daha hızlı geçer.
    Charmanderle başladıysanız birinci gym için charmanderi 20 levele kadar kasın kastığınızda gelen zeny ile oddish satın alın(naturesine pek önem vermeyin ucuz olsun)
    Oddishin speedini 24 sp attack 25 ve hpyide 25 yapın.
    lunatoneye kadar 83 felan vurarak tek atıyor nosepass dahil ardından lunatoneyi sleepleyip kesiyorsunuz power level 22 ile gym1i benim gibi geçebilirsiniz

Bir ekleme daha bunu okuyun arkadaşlar ;

Hello PCO Community, Ratty Cyrus here!

Got some great news to all of you! As many of you noticed PCO transformed very much in a few days, well that's because we have changed the way we update PCO now! We are now going to focus on the users, by that i mean is that we are going to listen to the users more openly with their suggestions and needs.

It's amazing how small things can affect community so much, i just want to inform you that i don't regret working on the PCO for the 5 years... iv met some very interesting people in the PCO. PCO is more than just a game, its a place where we sometimes hang out and speak about different things. Don't fear, i promise when my GF will dump me i won' talk about my Girl problems, i am not Kurtis!

But, lets focus now on the important things, shall we? Here are some things that we have planned for you in the near future!

Content
    6 months without new GYM? Well.. we are about to change that. We are going to release very soon a new map content, this means new challenges, new maps, new gyms and more secret areas! How about 1 new map each day, this might be soon true!

Staff is more Open Now
    We are now more friendlier! Did you know Mondo is going to release Spawn Guide to the Community soon? Wow.... Mondo is changing. *Clap* *Clap*

Crew Wars, all time zones!
    Oh yes! Competition... How about Old Crew Wars system? Challenge other Crews to obtain awesome rewards in a Mass Crew Bases! Yes you heard me, we are going to include a lot of awesome awards, this included following things to keep you motivated and strive to become the number #1 Trainer.

Legendary Box (Legendary Pokemons are coming!)
    Legendary Skill Book (Rare Legendary Skills!)
    Legendary Items (Rare items!)

Battle System
    Yes Yes Yes! We are improving Battle System with many neat tweaks, you probably noticed but we made Battle System more user friendly! No more unnecessary clicks! Clearner interface and more usefull information!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 24 Mayıs 2012; 12:37:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

Orijinalden alıntı: Chinese Kenpo

6 veriyor. 20 level ve 2 seferde de 6 aldım.
    Ama 2HP yi 1 puan olarak düşününce 3 oluyor. Aynı hesap.

Bu arada Arbok neden Fire, Thunder & Ice Fang öğrenemiyor ? 22 Ekans kasıp geliştirdim, sadece Crunch çıkıyo learnable moves da.

Onlar 1 Lv. saldırısı olduğu için öğretmen için Heart Scale isimli item lazım.O da Larsen Overloaded diye bir mekan var ilk gym'e inerken sağ tarafta.Hafif bisiklet yolunu da andırır.Oraya girip denize doğru iniyoruz.Olta ile Luvdisc çıkarıyoruz.Ve Luvdisc'ten o itemi düşürmeyi deniyoruz.(0.1% ile çıkıyor.)

Şimdi anlattım da eskiden harbi çok güzeldi oyun.Magician olurduk ya da takasla bir Magician'a verirdik hemen öğretirdi.

Larsen overloadedi bulamadım. Gym1in altındamı ocana gelmeden yukardan sağ dönücez oralardamı?

Oyuna girebiliyor musun? Editlemişsin. Süre yazıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 24 Mayıs 2012; 12:40:36 >

• http://pokemonoyunculari.chatango.com/
    buraya gel konuşalım bendede kapalı.
  • Larsen Overloaded ı bilmiyorum ama, Deckber'in altında Route 2 varya... köprüyü geçip Route 2 ye gir, ordan az aşağıda inince solda bahçe gibi bir kasma yeri var. (Larsen Habitat) Oraya gir, gittiği yere kadar yolu izle.. Deniz görceksin. ROD ile Luvdisc yakalayabilirsin orda, çıkıyor.
  • Oyun tek bendemi kapalı acaba tam hesap açtık ne şanttır yahu Adım bile nidoran pokemona sokulmuyorum Hemen nidoran kasıcam
    Bu sırada uzun süredir mesaj atılmayan Pokemon bölümüne organize olup yeniden renk getiren herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 24 Mayıs 2012; 12:40:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nidoran

Oyun tek bendemi kapalı acaba tam hesap açtık ne şanttır yahu Adım bile nidoran pokemona sokulmuyorum Hemen nidoran kasıcam

Dostum sanırım artık nidoran çıkmıyor eskilerde çok pahalı
  • aaa tüh Nidoransız olurmu yahu.. Şu sezon işinin gelmesi eskileri küstürdü ben diyim cyrus oynamadım ama black and white falanda zevk vermedi, gba oyunlarında hala fire red falan oynuyorum ilk sezon için. Tamam yeni sezon pokeleri yapsınlarda eskileri niye oyun dışına itiyolar azizim..
  • Evet oyun hala kapalı...
  • oyun açık fakat , hesaplar sıfırlanmış gözüküyo ?. Geçici bi durum herhalde
  • Oyun yalan oldu bazı charlar tamamiyle tüm pokemon item para silinmiş. Benim 4 charımda bu durum var.
    Bazı kimselerde sadece para kaybı var kiminde bir kaç pokemon felan.
    Bu kadar karmaşa arasında benim charımı düzeltceklerini sanmıyorum.
    Nickim lTurkishOperationl eğer düzeltmeye kalkarlarsa söylersiniz oyun düzelir gibi geliyor benim için bitti diyebiliriz

Size başarılar düzelirse gelirim tekrardan ama sıfırdan kasıcak durum varsa başlamam.

Bu konuda çok bilgili olmayabilrimi ama bende server açtım az çok o klasörde neler var tahmin edebiliyorum.
    Neden tüm charlara olmadı? Neden gmlerin tüm pokemonları,zenysi,elbisesi yerinde?
    yani bir kaç saat içinde düzelticeklerini söylüyorlar bakalım görelim şahsen bilerek yaptıklarını düşünüyorum.
    24.5.2012 12:33:33 - Yrik Lucky has found a TM53-Energy Ball!
    buna ne diyceksiniz peki? herkesin pokesi silinmişken :)
    Bu adamı kaç kere speedhack diye cellden felan yazdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 24 Mayıs 2012; 14:55:48 >

• Tam bugün kaydolduk neler oldu daha 1 battle atamadık Arayüzü çok sade ve itici geldi bana oyunun. World online daha güzeldi bu bakımdan ama ondada üyelik almak ecel terleri döktürüyor Yok şu günler üyelik açık yok kapalı falan...
    ee başka pokiş oyunu yokmu oynayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 24 Mayıs 2012; 15:20:05 >
  • @Jaquaries Üst kısmı aldım ve 2. mesaja koydum.
  • Mert oyun düzelecek mi bilgin filan var mı ?
  • Oyun düzelir düzelmesine ama forum'u falanda açılmıyor o yüzden pek bilgim yok.
  • http://pokemonoyunculari.chatango.com/ burda Chat yapıyoruz Mert, gel istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

charmander la başladım stat işlerinden anlamıyorum .Rehbere baktım att verilmesi söylenmiş fakat,
    level 14

atak 13
    def 4
    speed 7
    sp att 6
    sp def 5
    HP 13

+30 TP var fakat veremiyorum

Dostum hiçbir stat HP'den yüksek olamaz.Ondan dolayı veremiyorsundur.HP'yi yükselttiğin takdirde ATK statını da yükseltebileceksin.Lakin şöyle bir durum var.Sadece ATK vermek pek mantıklı değil.Başlangıç Pokémonunu bir daha bulamayacağın için değerli olduğunu düşünüyorum.Ona SPEED vererek Pokémonu heba etme.SPEED sadece Gymlerde işe yarar.Onun dışında oyunun oyuncuları tarafından dalga geçilme sebebi bile olabilir.Sen DEF ve Sp.DEF ile takio et HP ve ATK'ı.

• Güzelmiş indiriyorum
  • Oyun yeniden başlarsa güzel olur aslında herkes cuma günü başlar adil olur Ayrıca speeda vermem ve tackle atağını silmem take down yerine böylece çok güzel olur çokta iyi olur.
  • Speed'i 30 ve üstü yapmak zorunlu çünkü ileride wild pokemonların speed'leri 25+ oluyor bu yüzden hep onlar ilk vuruyor ve baya hasar veriyorlar.
    2 dakika da bir pokemon'un öldüğü için kasmakta zorlaşıyor.
  • 2.Mesaj düzenlenmiştir.
    Para kasma taktiklerini daha detaylı bir şekilde yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.