Şimdi Ara

Pokémon Déluge Oynayanlara Müjde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz araştırdım ve süper bir trainer buldum.Pokemonunuz 5 levelken 120,000 exp, 10 levelken 80,000 gibi sayılara tek savaşta kavuşacak.Ve bir o kadar da paraya.Hemden tür farkı olmadan.

Yapmanız gereken pokemonunuzun ilk atağını Blast Burn yapmak.Ardından Battle > Computer Battle a tıklayın.Boşluğa technophile yazıp enterlamanız yeterli.En az 60 vuracaksınız.Elle savaş bitene kadar kasın,yada makro açın.Savaş bitince kazandığınız para ve expe bakın.

• gerçekten çok kolay oluyor ama illada Blast Burn'e gerek yok Fire Blast veya Flare Blitz de oluyor çünkü o çok pahalı Flare Blitz i su poke ve kaya pokelerinde öneririm ateş pokesinde ise Fire Blast kesinlikle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom1995 -- 17 Eylül 2010; 2:50:38 >
  • kaancer arkasaım beni arkadaş ekle "frkn55" nickim tırnaklar yok tabi
  • Yine mi buldunuz trainer
  • quote:

Orijinalden alıntı: IFyouWANT

Yine mi buldunuz trainer

Evet yine bulduk.

frkn55 ekliyorum.
  • Bende ekledim map kaçtasın şuanda
  • 12
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aferin lan kim bulduysa vazgeçmeyin trainer bulmaktan.
  • bncede BU ARADA ARCEUS ALINIR AMA SADECE ARCEUS SHİNY OLURSA İYİ OLUR DİĞER GHOSTLY FLN DA OLUR AMA SADECE ARCEUS LAZIM ÖZEL İSTEDİĞİNİZ Bİ LEGEND VARSA VEREBİLİRİM AMA SADECE LEGEND SHİNY DARK FELAN FAZLA YOK(DARK POİSON BUG GHOSTLY FLYİNG VE FİRE ARCEUS VAR ONLARI DA İSTEYEBLİRSİNİZ)
  • fire arceus ve darkrai lzm ID:atesci bak oradan ne istiyorsan
  • trainer giremiyorum girebilen varmı
  • bende acaba bizim oyunun birde kolay versiyonunumu açsam acaba

millet hep kolayı seviyor
  • f5 enter olayı yok artık ama dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

bende acaba bizim oyunun birde kolay versiyonunumu açsam acaba

millet hep kolayı seviyor

Aslında Furkan olabilir yanhi çok zamanını almaz ise bir tanede crater tarzı aç

Ama Craftıda geliştirmeye devam edebileceksen giriş o işe
  • pokemon delugue mi daha iyi vortex mi artilari ve eksilerinden bahsedermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaisliN

pokemon delugue mi daha iyi vortex mi artilari ve eksilerinden bahsedermisiniz?

Şuan vortex üstün 5. nesil pokemonlarda var ama deluge live battle var
    Deluegnin eksisi hilenin çok olması ve az kişinin oynaması (forumda)
    Vortexi daha çok kişi oynuyor ama vortextede hileler var(Son zamanlarda vortex çöküşe geçti)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaisliN

pokemon delugue mi daha iyi vortex mi artilari ve eksilerinden bahsedermisiniz?

bence pokemon deluge +++++++
    full artı
  • Arkadaşlar deluge oynayan sayısı fazla bu trainerı kontrol edin belki duruyordur hala.
  • duruyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.