Şimdi Ara

Popüler strateji oyunu serisi Civilization'ın yeni oyunu duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Popüler strateji oyunu serisi Civilization'ın yeni oyunu duyuruldu
    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Firaxis Games'in yaptığı popüler strateji oyunu serisi Civilization'dan güzel bir haber geldi.

Yeni Civilization Oyunu

Geçtiğimiz günlerde şirketin eski COO'su Heather Hazen'ın, stüdyo başkanı olacağını açıklamasıyla birlikte serinin yeni oyunu da duyuruldu. Ancak şu an için bu yeni oyunuun ana oyun mu olacağı yoksa bir yan oyun mu olacağı belli değil.

Ayrıca Bkz.WhatsApp'a beklenen özellik geldi! iPhone için aramalarda resim içinde resim desteği

Firaxis Games en son geçtiğimiz yıl çıkış yapan Marvel's Midnight Suns ile gündeme gelmişti. Hikaye tarafında çok fazla eleştiri alsa da özellikle oynanış anlamında bir hayli sevilen bir oyun olmuştu. Civilization'ın da ana odağı oynanış olacağı için yine bizleri güzel bir oyun bekliyor diyebiliriz.

• steam'de şu an çok sağlam bir civ6 indirimi var oynamadıysanız kaçırmayın.

civ6'da eleştirebileceğim tek şey oyunun savaşlarının fazla çocuksu olması. savaşlara havai fişek patlaması falan yapmışlar efekt olarak bence oyunu baltalıyor.

ha bir de civ5 soundtrack'i 6'ya göre çok çok iyiydi. civ7'de bunları düzeltirler umarım.

• Yine tabletleri düşünüp oyun yapmazlar inşallah.

• serafon kullanıcısına yanıt
    Oyunu ilk tablete alıp oynamıştım, aklım çıkmıştı yani görece eski bir apple tablette harikalar çıkarmışlardı.

Pc alınca ona da satın aldım arada dağlar kadar fark varmış eheh^^

Ama dediğin gibi oraya buraya optimize edeceğim derken pc den kısmaları hem ihanet, hem deli para getirisi..

• 30 yıldır oynuyorum her oyununu oynadım hepsini çok severim. Müthiş zevkli oyundur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok istiyorlarsa tablete ayrı versiyon çıkarsınlar ama hem teknolojinin imkanlarını sonuna kadar kullanır hem de civilzation ruhunu korurlarsa çok daha iyi olur. Hızlı tüketime uymaya çalıştıkça kan kaybediyorlar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna değişik bir sempatim var. Steam ilk kurulduğu günden beri tüm dlc'lerine kadar satın aldım ama bir kere bile kurmadım. Zamansızlıktan oyunun hakkını veremeyecekmişim gibi hissediyorum :) resmen saygıyı hak ediyor oyun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • total war dururken hiç sevemedim bu oyun serisini. kendi içinde iyidir eminim de fazla basitimsi duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt
    Hocam basit geliyorsa biraz daha oyunu keşfetmeyi tavsiye ederim

• 30 yıldır oynuyorum, umarım civ 5 grafik civ 6 zekasını birleştirirler güzel bir oyun çıkar

• Ben Civilization serisini 3.oyundan beri severek oynuyorum...son oyunu hiç sevmemiş olanlar var, beni ilgilendirmiyor... Bu arada, Humankind'ı oynadım, Civilization serisinin yanına bile yaklaşamıyor, çünkü birebir kopyası... Civilization, efsanedir... 7.oyunu olacaksa, sabırsızlıkla bekliyorum...

• civ 5 biraz oynayıp sıkılmıştım ama civ 6 gerçekten dlc'ler ile oynanabilir duruma geliyor çok fazla senaryo var

• şu şirketler ne zaman sıra tabanlı saçmalık yapmayı bırakacaklar! sıra tabanlı oyun istiyorsanız gidin satranç oynayın! dijital oyun dünyasını sıra tabanlı saçmalıklarla çöp etmeyin!

• Age of empiresciyim bende red alert 2 benzeri oyun onerebilecek var mii

• HepSiBiRYaLaN kullanıcısına yanıt
    Command conquer of generals: zero hour

• europa universalisin yeni dlcsi gelene kadar oyalayabilir çok basit kalıyor bu seri

• AOE 2 yi 10 yıldır , Stranghold crusader serisini 12 yıldır oynarım ama bu civilization sarmıyor abi 4-5 oyun girip 1 hafta sonra sıkılıyorum 1 sene sonra tekrar aynı döngü teknoloji olmadan adam akıllı savaşamıyorsun , askeri başarıya ulaşacam diyorum hop teknoloji engeli onun yerine teknolojiye odaklansan direkt oyun birincisi oluyorsun ama zevki yok kaldırın bu teknoloji zorunluluğunu kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunda resmi olarak Türkçe görürüz umarım

• Geliştiricem diye zıvanadan çıkan, özünü kaybeden oyun.

• Saat sabahın 5'i : "bi tur daha oynayım bırakacam.. bi tur daha oynayım bırakacam.."

• TÜrkçe dil desteği olsa bir hayli ilgi olur yeni oyuna

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.