|
Bildirim
30 yıldır oynuyorum her oyununu oynadım hepsini çok severim. Müthiş zevkli oyundur.
|
Saat sabahın 5'i : "bi tur daha oynayım bırakacam.. bi tur daha oynayım bırakacam.."
|
TÜrkçe dil desteği olsa bir hayli ilgi olur yeni oyuna |
Command conquer of generals: zero hour
|
şu şirketler ne zaman sıra tabanlı saçmalık yapmayı bırakacaklar! sıra tabanlı oyun istiyorsanız gidin satranç oynayın! dijital oyun dünyasını sıra tabanlı saçmalıklarla çöp etmeyin!
|
steam'de şu an çok sağlam bir civ6 indirimi var oynamadıysanız kaçırmayın. civ6'da eleştirebileceğim tek şey oyunun savaşlarının fazla çocuksu olması. savaşlara havai fişek patlaması falan yapmışlar efekt olarak bence oyunu baltalıyor. ha bir de civ5 soundtrack'i 6'ya göre çok çok iyiydi. civ7'de bunları düzeltirler umarım. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çok istiyorlarsa tablete ayrı versiyon çıkarsınlar ama hem teknolojinin imkanlarını sonuna kadar kullanır hem de civilzation ruhunu korurlarsa çok daha iyi olur. Hızlı tüketime uymaya çalıştıkça kan kaybediyorlar bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
civ 5 biraz oynayıp sıkılmıştım ama civ 6 gerçekten dlc'ler ile oynanabilir duruma geliyor çok fazla senaryo var |
|
europa universalisin yeni dlcsi gelene kadar oyalayabilir çok basit kalıyor bu seri |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
TÜrkçe dil desteği olsa bir hayli ilgi olur yeni oyuna |