Görev sistemi ekleyeceksen sıkıcı olmasın. Surf, Fly v.b eklenmeli bence.
ben sizler gibi değilim
Türklerin yaptığı oyunları desteklerim
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
ben sizler gibi değilim
Tabi Türklerin yaptığı başka oyun yok , yada başarısız. Sadece seninkisi kalıyor geriye. Cefurkan bizi kandıramazsın
quote:
Orijinalden alıntı: PoKeBuRn
quote:
ben sizler gibi değilim
Tabi Türklerin yaptığı başka oyun yok , yada başarısız. Sadece seninkisi kalıyor geriye. Cefurkan bizi kandıramazsın
acaba niye yok hiç düşündün mü
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PoKeBuRn
quote:
ben sizler gibi değilim
acaba niye yok hiç düşündün mü
Evet. Genelde sorumsuzluktan, yeni şeyler getiremeyince oyuncuların sıkımasından kapanıyor.
Sonunda YGS belasından kurtuldum çalışmalara kaldığı yerden devam edeceğim inşallah.
www.pokemonforce.com'u tescil ettirdik arkadaşlar hadi hayırlı olsun. Tasarıma bu gece başlıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz
www.pokemonforce.com'u tescil ettirdik arkadaşlar hadi hayırlı olsun. Tasarıma bu gece başlıyorum.
Oooh! Bu çok güzel bir haber. Başarılar diliyorum şimdiden. Ellerine kuvvet.
Başarılarını dilerim şimdiden güzele benziyor.
Tesekkurler.
Tester alımlarını nasıl yapacaksın ? Herhangi bir şey gerekmiyorsa bende gelmek isterim.Bu arada birde forum acarsan harika olur.Ordan pokemon takaslarını , yapacaksan görevlerin yapılımını vs. öğrenebiliriz.Bu arada bence angry vs. sistemi insanları oyundan soğutabilir.Şahsen ben olsam pokemon bana bi gıcıklık yapsa ister istemez ''Hay ananı'' , ''Ulan ben senin gibi pokemonun !'' gibi şeyler diyebilriim =)
Tester olmak isterim yani.
Aslında siteyi vermen kötü oldu tester alımları zor olacak gibi. Bu arada tester olabilirim.
Beta Tester alımları için birkaç güne siteye form ekliyeceğim. Yeterli görünen arkadaşlar Beta Tester olarak alınacaklar ve sitede kendilerine özel Tester hesapları olacak.
Tabi şuanda ortada olmayan bir siteden bahsediyoruz.
Tester ları büyük den küçüğe sırala çakışanı al.
Yalnız şu spriteları biraz daha güzel seçersen iyi olur.Bebek tipli olunca Pokémonlar oynama hevesim kaçıyor benim.Çoğu kişinin de öyledir diye tahmin ediyorum.Crater'daki Spritelar gibi yapabilirsin.
Canlı düello olsun mesela =))
Pokémon Crater'daki spriteları kullanacağım. Şuan sitede yer alan spriteları sadece logo için kullandım.
Canlı duello şimdilik çok zor gözüküyor. İleride olabilir.
tester olmayı bende isterim
yılmaz üjjj yada bejjj numaralı tester olarak beni yazabilirsin :D