Şimdi Ara

` Pokémon Force! Yakında! | www.pokemonforce.com (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yılmaz abi oyunun forum u olucaksa forumda yönetici olmaya adayım bircok forum mum ve yöneticiliğim oldu v-bulletin ini kullanmayı cok iyi biliorrum deneyim var cevabını bekliorum
  • yılmaz açda siteyi forumunuda ben kurayım olmadı fun olayım
  • Allah utandırmasın kardeşim. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babilon

quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Kendi aramızda oynamayacak mıyız? Nintendo'nun haberi olmaz bence

CeFurkan varken tüm dünya duyar.

Bak saat 05:43 ve ben yerlerdeyim :D:D:D

CeFurkan nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tale

quote:

Orijinalden alıntı: Babilon

quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Kendi aramızda oynamayacak mıyız? Nintendo'nun haberi olmaz bence

CeFurkan varken tüm dünya duyar.

Bak saat 05:43 ve ben yerlerdeyim :D:D:D

CeFurkan nedir?

Şaka dimi?

• hayır değil
  • CeFurkan forumun bir üyesidir.Eski nicki Ceofuture idi galiba.Başta pokemon warriors diye bi oyun yapmış fakat çok kötüydü.Maplarda İstanbul Kampüsü vardı sonra Pokemoncraft.com u açtı daha sonra oynunu nintendo kapattırdı.
  • Fairy Tail'e gerçeği pm ile anlattım
    Bu arada konuyu kirletiyoruz ama oyun ne oldu?
  • Kodlamada biraz yol kat ettim, tasarım hala tam olarak bitmiş değil. Tasarımın kusursuz olması gerekiyor çünkü siteyi tamamen kodladıktan sonra tasarımı tekrar değiştirmek bir hayli zor olur.
  • Arkadaşlar bana oyun hakkında fikir açısından yardımcı olabilecek acil birileri lazım. PM atın msn adresimi yazacağım.
  • Fakemonlar koyabilirsin.Bunları ödül karşılığı.Pokemon moon oynunda kaliteli çizimler var bi bak istersen.
    Msn adresin eskisi ise sorun yok alırım birinden.
  • Bence en fazla 2. nesil pokemonları olsun. 500 tür pokemon olunca çok zevkli olmuyo açıkcası. Benim en sevdiğim 1 ve 2. nesil pokemonları. Yani 251 çeşit pokemon. Böyle bir şey olursa garanti başlarım oyuna. Oyunda metallic, shiny, ghost gibi pokemon türleri de olmasın. Olsun da sadece shiny olsun. Diğerleri oldukça karışık. Johto ve Kanto şehirleri olsun. Daha da şehir olmasın. Pokemon Ligi olsun. Ama sanal bir lig değil. Rozetleri almak kolay olmasın baya bi zor olsun. Tüm rozetleri toplayanlar lige katılsın. Pokemonları kasmakta kolay olmasın. (Trainer gibi şeylerden kastediyorum.) En fazla 100LV pokemon olsun. Pazar alanı gibi yer olsun. Oyun içinde diğer çevrimiçi oyuncularla sohbet penceresi olsun. Özel Sohbet penceresi de olursa süper olur. Çok şey istedim lâkin böyle bir şey yaparsan tadından yenmez.
  • İletişime geçebilirsen elimden geldiğince yardım etmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zukou67

Bence en fazla 2. nesil pokemonları olsun. 500 tür pokemon olunca çok zevkli olmuyo açıkcası. Benim en sevdiğim 1 ve 2. nesil pokemonları. Yani 251 çeşit pokemon. Böyle bir şey olursa garanti başlarım oyuna. Oyunda metallic, shiny, ghost gibi pokemon türleri de olmasın. Olsun da sadece shiny olsun. Diğerleri oldukça karışık. Johto ve Kanto şehirleri olsun. Daha da şehir olmasın. Pokemon Ligi olsun. Ama sanal bir lig değil. Rozetleri almak kolay olmasın baya bi zor olsun. Tüm rozetleri toplayanlar lige katılsın. Pokemonları kasmakta kolay olmasın. (Trainer gibi şeylerden kastediyorum.) En fazla 100LV pokemon olsun. Pazar alanı gibi yer olsun. Oyun içinde diğer çevrimiçi oyuncularla sohbet penceresi olsun. Özel Sohbet penceresi de olursa süper olur. Çok şey istedim lâkin böyle bir şey yaparsan tadından yenmez.

İlk olarak sadece 1. nesil Pokémonları olacak. Şehir konusunda bir bilgim yok açıkçası, bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa iyi olur. Kasma konusunda henüz bir algoritma oluşturmadım en önemli kısımlardan birisi bu. En fazla 100 level olacak evet. Sohbet pencereside server'a fazla yük yapmazsa eklerim sorun değil.

• sonuç nedir?
  • yine fakelere başlamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FeYYaZ-

yine fakelere başlamışsın

+1
  • yılmaz ne zaman açacan
  • Hazirandan sonraya biraktim LYS'den dolayi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.