Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.327
Cevap
188
Favori
1.145.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ryniesta

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Telefonunda gyroscope desteği yoktur. Gyroscope desteği istiyor. Aslında sadece accelerometer desteği yetmesi gerekiyor. Edindiğim bilgiye göre yapımcılara feedback olarak iletilmiş bu durum. Sanırım halledecekler. AR kapatınca hiç zevkli olmuyor, AR şart.

Valla olmaması pek muhtemel gözükmüyor. Çünkü ilk pokemonu alırken Squirtle'da oldu. Diğerleerinde olmadı. Ayrıca telefonun kendi AR programı falan yüklü geliyor nasıl desteklemez? Üstelik yeni nesil bir telefon. Neyse bekleyip görelim.

Edit: Dediğiniz gibi olmasa bile bunun bir güncellemeyle falan düzeltirlerse çok kişiyi sevindirirler.

Aynı sorun bende de var umarım güncellemelerle değiştirirler böyle hiç zevkli olmuyor gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav ben giremedim daha sonra dene diyo

• Konunun yeri yanlış. Pokemon bölümüne gidin.
  • g3 açar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

indirdim bunu da ne zaman türkiye ye açılacak bilen var mı ? Şuan avustralya ve yeni zelanda dışında kapatmışlar sunucuları.

US'a bu gece gelecek diye tahmin ediyor insanlar. Redditte sabit takip konusu bile var, 1-5 dakikada bir appstore yeniliyorlar adamlar çılgınlar gibi ahahah, eğer bu gece onlara gelirse yarın da bize gelir. Appstore içeriği hatırladıgım kadarı ile US da çarşamba, EU de perşembe yenileniyor. Fakat 1 hafta belki 2-3 hafta daha sürebilir. İnşallah gelir hemen göreceğiz. US'a gelirse bize kesin gelir yarın
  • Intel islemciler desteklenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

indirdim bunu da ne zaman türkiye ye açılacak bilen var mı ? Şuan avustralya ve yeni zelanda dışında kapatmışlar sunucuları.

US'a bu gece gelecek diye tahmin ediyor insanlar. Redditte sabit takip konusu bile var, 1-5 dakikada bir appstore yeniliyorlar adamlar çılgınlar gibi ahahah, eğer bu gece onlara gelirse yarın da bize gelir. Appstore içeriği hatırladıgım kadarı ile US da çarşamba, EU de perşembe yenileniyor. Fakat 1 hafta belki 2-3 hafta daha sürebilir. İnşallah gelir hemen göreceğiz. US'a gelirse bize kesin gelir yarın

Beta falan deniyordu. Eğer beta ise 1 günde geleceğini sanmam

Belli olmaz, çok fazla bekleyen insan var. Belki yayınlarlar, kaç milyon kişi abandı apk lara, fake au üyeliği açıp indirmeye falan. Ne kadar erken yayınlarlarsa o kadar iyi, çok bi sorun yok beta ama oynanılıyor yani

• mağazada ne zaman açılacak ülkemize tarih belli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

quote:

Orijinalden alıntı: Aswattha

Servetin kapalı olmasının nedeni kendini pikaçu sanan çocuk olabilir mi?

Balkondan sarkan çocuklar olabilir şaka maka, ihtimal yok değil

Zamanında pokemonun yasaklanmasına neden olmuştu o çocuk hocam. Kendini pikaçu sanıp pencereden uçmaya kalkmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

Pokémon larımın son hali bu pidigetto yaptım aynı olanları gönderdim falan yakınlarımda bi gym var ama 5 lvl olmam gerekiyor muş 1 lvl sonra giricem bakalım
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pidgeotto'ya 20 pokeball harcadım alamadım nasıl aldın?

• dfsgfdsgdfg bunu gören varmı? Adamlar avusturalya da karakola girmiş hep pokemon için ahahha

• An itibariyla konya eregli

Vpn ile deneyen var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ekşide dolu valla

ekşi sözlük
    ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı
    https://eksisozluk.com/entry/61582098

pokestoplar da etraftaki heykel tarzı şeyler bizim burada. daha gitmedim orlara ama heralde poketop falan veriyor

İnsanı sosyal yaptığı gibi imana da getirecek galiba bu oyun

• ya oyuna girebilen var mı saatlerdir giriş yapamıyorum
  • oyunu yeni yükledimde balbazar yakaladım. oyundaki tek amacımız pokemon yakalamakmı yoksa kapışabiliyozmu
  • geldi
  • Arkadaşlar oyun ne zaman türkiyeye gelecek ? Şu an oynuyor musunuz ? Sizce yükleyeyim mi yoksa markete gelmesini mi bekleyeyim ?
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    Zaten hesap gmaile kayıt oluyor şimdi başlayınca erkenden gelişmiş oluruz.

• Yeni zellanda ya vpn ile bağlanarak denedim yine giremedim. Tamamen kapatmışlar sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüsteyim. Adam düz yolda deli gibi koşuyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.