Şuan için yeni bir projeye başladım gerçekten güzel ve kurgusuda Oyuncu çekebilecek türden.
Spritesler, Guiler , Music vs. Hepsi orjinal. * Not : Beyler farklı bir sprites yapısı var o yüzden hepsini tek tek otutturarak yapacam bazı pokemonları alabileceğim sadece onun için siz aşağı bildirirseniz hangi pokemonlar olsun diye ona göre yapılandıralım.
Elsiyum , Eclipse'de sadece 1 pokémon olabiliyorduk. Fakat ben fazla kod bilgim olmadı için farklı bir yöntem izlicem oyuna yine 1 pokemonla başlıcaksınız , Bag sistemi olacak örnek veriyorum yine ikinci bir karakter oluşturcaksınız onu oyun içindede kullanabileceksiniz. (Tabi yapabilirsem).
Diğer yandan gerçekten düzenli mapları orjinal itemleri felan grafik konusunda hiç bir problemim yok , sadece kod konusunda.
Eğer bir önerisi olan varsa söylesin ayrıca mapper felan almıcam . Kimse önermesin.
Türkçe yapma sakın+görev sistemi olsun.
Bünyo yardım lazım olursa burdayım.
Oyun Hakkında Bilgilendirme :
Şuan için Sprite'lerin hepsi bitti . (El emeği) 564 tane ama hepsi olmayacak tabi :) Şuan için Harita dosyaları bitti.
----------------------------------
Guiler , Ufak tefek kodlamalar.
Birde Oyunu büyütmek için ingilizce kalmasını istiyorum sizde desteklerseniz iyi olur :)
İngilizce kalırsa oynarım.Türkçe yaparsan oynamam.
Adam "KING" yapta bi oynayalım sıkıldım oyun yok dogru düzgün
quote:
Orijinalden alıntı: egemert35
İnternetin yeni galiba.
??? niye yeni olsun ???
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PhortakaL_
quote:
İnternetin yeni galiba.
??? niye yeni olsun ???
Hmm eski galiba.
Hadi hayırlısı
Ohoo habersiz oyun yapıyosun
Haftaya açık olur inşallah sömestr tatilinde rahat oynarız
quote:
quote:
İnternetin yeni galiba.
Süpersin ya.
quote:
Orijinalden alıntı: PR0_BJK
quote:
quote:
İnternetin yeni galiba.
Süpersin ya.
İnsallah iyi yaparsın ve beğenilir. İngilizce olması daha iyi olur Türkçe'ye çevirince orjinallik ve zevk azalıyor bence.
bitmedimi ??? Yinede türkçede eğlenceli olur bitir yeter
quote:
Orijinalden alıntı: berat9999
Berat Turns Back v. 974 We don't want you bro.
quote:
Orijinalden alıntı: berat9999
Oyun türkçe olmayacak akıllı arkadaşım.
quote:
quote:
İnternetin yeni galiba.
Fazla yeni değil belli ki baksana renkli yazmayı öğrenmiş.
acılsada oynasak güzel olur pwodan hayır yok bare burdan olsun bencede ingilizce olsun
quote:
Bilgilendirme;
Şuan için yeni bir projeye başladım gerçekten güzel ve kurgusuda Oyuncu çekebilecek türden.
Spritesler, Guiler , Music vs. Hepsi orjinal. * Not : Beyler farklı bir sprites yapısı var o yüzden hepsini tek tek otutturarak yapacam bazı pokemonları alabileceğim sadece onun için siz aşağı bildirirseniz hangi pokemonlar olsun diye ona göre yapılandıralım.
Türkçe olacak Kodlamaları editliyorum.
Grafikler şahane.
Eğer yapabilirsem ;
Elsiyum , Eclipse'de sadece 1 pokémon olabiliyorduk. Fakat ben fazla kod bilgim olmadı için farklı bir yöntem izlicem oyuna yine 1 pokemonla başlıcaksınız , Bag sistemi olacak örnek veriyorum yine ikinci bir karakter oluşturcaksınız onu oyun içindede kullanabileceksiniz. (Tabi yapabilirsem).
Diğer yandan gerçekten düzenli mapları orjinal itemleri felan grafik konusunda hiç bir problemim yok , sadece kod konusunda.
Eğer bir önerisi olan varsa söylesin ayrıca mapper felan almıcam . Kimse önermesin.
Kalın ile işaretlediğim yazıdaki problemin aynısı bende de vardı.Bugün ona göre bir photoshop action hazırladım ve şu an 214 tane sprite eclipse origins e uyarladım.Sende action kullanarak yapabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme