Şimdi Ara

Pokémon Oyuncuları İftar Buluşması (29 Temmuz Pazar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır "Pokémon Oyuncuları" buluşması yapmadık.Malum ramazan da başladı, bir iftar buluşması yapsak iyi olur diye düşündüm.Ayın 27'sine kadar stajım olduğu için bu haftaiçi iftar yapmamız zor ama ben bu haftasonu veya önümüzdeki haftalar içinde bir gün yapmayı düşünüyorum.Tabi size de ne zaman uygun olacağını mesajınızda belirtirsiniz.Yanınıza keyifli vakit geçirmek için yaklaşık 20TL almanızı öneririm.Bir de telefon numaranızı PM'den atın bana.Yapacaklarımızı şöyle listeleyebilirim:

• -16:00'da buluşuruz.
    • -17:00'ye kadar herkesin toplanması sürer.
    • -19:00'a kadar gruplara ayrılıp herkes istediğini yapar(Eminim ki bazı kişiler PS3'te maç yapmak ister, bazıları Guitar Hero oynamak ister, bazıları sinemaya gitmek ister.) Herkesin keyif alması için ben herkesin istediğini yapmasından yanayım.
    • -Geri kalan vakitte iftar yapacağımız yeri belirleyip , iftarımızı yaparız.
    • -22:30 veya 23:00'a kadar kafede takılırız.Nargile falan içmek isteyen olursa içeriz.

Katılacaklar
    1-) CrasHh
    2-) Waidmann
    3-) Otantizma (Kesin değil)
    4-) Allen Walker
    5-) Abyss
    6-) catres
    7-) inthemj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 27 Temmuz 2012; 23:13:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Merhaba Arkadaşlar;

Uzun zamandır "Pokémon Oyuncuları" buluşması yapmadık.Malum ramazan da başladı, bir iftar buluşması yapsak iyi olur diye düşündüm.Ayın 27'sine kadar stajım olduğu için bu haftaiçi iftar yapmamız zor ama ben bu haftasonu veya önümüzdeki haftalar içinde bir gün yapmayı düşünüyorum.Tabi size de ne zaman uygun olacağını mesajınızda belirtirsiniz.Yanınıza keyifli vakit geçirmek için yaklaşık 20TL almanızı öneririm.Bir de telefon numaranızı PM'den atın bana.Yapacaklarımızı şöyle listeleyebilirim:

• -19:00'a kadar gruplara ayrılıp herkes istediğini yapar(Eminim ki bazı kişiler PS3'te maç yapmak ister, bazıları Guitar Hero oynamak ister, bazıları sinemaya gitmek ister.) Herkesin keyif alması için ben herkesin istediğini yapmasından yanayım.
    • -22:30 veya 23:00'a kadar kafede takılırız.Nargile falan içmek isteyen olursa içeriz.

Katılacaklar
    1-) CrasHh

Burger'e gitmeyelim ama.Gay dürüm olabilir mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

Merhaba Arkadaşlar;

Katılacaklar
    1-) CrasHh

Burger'e gitmeyelim ama.Gay dürüm olabilir mesela.

Araştırırız uygun bir yer.Burger baydı zaten.

• Kalacak bir yer ayarlarsam bu sefer ben de varım. Yine de kesin evet diyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otantizma

Kalacak bir yer ayarlarsam bu sefer ben de varım. Yine de kesin evet diyemiyorum.

Nerede oturuyodun sen hocam?
  • quote:

quote:

Kalacak bir yer ayarlarsam bu sefer ben de varım. Yine de kesin evet diyemiyorum.

Kırıkkale dostum.

Geçen sene, 2012'de kesin gelirim demiştim ama, ben üniversiteye tamamen yerleşiriz diye hesapladım sanırım Dediğim gibi, kalacak yer olayını halledersem gelirim.

• quote:

quote:

quote:

Kırıkkale dostum.

Geçen sene, 2012'de kesin gelirim demiştim ama, ben üniversiteye tamamen yerleşiriz diye hesapladım sanırım Dediğim gibi, kalacak yer olayını halledersem gelirim.

Bakalım ben de ayarlayamaya çalışırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun süredir Pokémon buluşması yapmıyorduk, bu güzel oldu. Yaz beni Pala.
  • Temmuz 30'a kadar İstanbul dayım.6-7 Ağustos gibi döneceğim ona uygun bişey ayarlarsanız iyi olur.
  • nerde buluscaksınız göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

nerde buluscaksınız göremedim

Bakırköy olur heralde.
  • quote:

quote:

Bakırköy olur heralde.

pff daga onceden hic bakır köye gitmedim :S
  • Bu sefer Pes değilde guitar hero yapalım.
  • quote:

quote:

quote:

Bakırköy olur heralde.

Gelirsen Meydanı falan bul ordan alırız seni.

Gh yapalım bence de.Dediğim gibi ayın 29una kadar bi tarih belirleyin.Yada 4 Ağustostan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

quote:

quote:

Bakırköy olur heralde.

Gelirsen Meydanı falan bul ordan alırız seni.

Gh yapalım bence de.Dediğim gibi ayın 29una kadar bi tarih belirleyin.Yada 4 Ağustostan sonra.

Ayarlarız merak etme Türkcan.

• 4 Ağustos'tan sonra dersanem başlıyor gg olabilirim ben.29 Temmuz'a kadar halledelim.

@adminastör dostum sen bence gelme hiç Bakırköy'e.Bozar seni mazallah.

@Sertaç bence de Guitar Hero yapalım.Yenemezsiniz beni PES'te zaten.Boşuna oynamaya gerek yok.
  • quote:

4 Ağustos'tan sonra dersanem başlıyor gg olabilirim ben.29 Temmuz'a kadar halledelim.

@Sertaç bence de Guitar Hero yapalım.Yenemezsiniz beni PES'te zaten.Boşuna oynamaya gerek yok.

Konuda atarlı dakikalar.
  • quote:

quote:

4 Ağustos'tan sonra dersanem başlıyor gg olabilirim ben.29 Temmuz'a kadar halledelim.

Konuda atarlı dakikalar.

Yok o da biliyor yenileceğini ondan böyle yapıyor.
  • @Oğul Sayın Uzun sahada görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

@Oğul Sayın Uzun sahada görüşürüz.

Ben de geleyim mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.