Şimdi Ara

Pokémon Oyuncuları İftar Buluşması (29 Temmuz Pazar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Maç ortada başladı.Milan ilk yarının ortalarına doğru bir aratopu ile pozisyon yakaladı ve Cassano şık bir aşırtma vuruşu ile skoru 1-0 yaptı.Golden sonra oyuna hızlı başlayan Juventus cevabı geciktirmedi.Yaklaşık 5 dakika sonra sağdan Krasic'in ortasına yükselen Vucinic altıpasa kafayla indirdi ve takipçiliği ile Quagliarella skoru 1-1'e taşıdı.Hemen ardından santra geldi bir kanat organizasyonu Milan adına bir anda ceza sahası oyununa döndü.Şık bir ortada İbrahimovic müthiş bir rövaşata vurdu.Ancak kalede Buffon topu güçlükle kontrol etti.Hemen ardından Juventus etkili geldi.Krasic'in sağdan ortasında Quagliarella müsait pozisyonda üst direği vurdu ve karşılaşmanın ilk yarısı tamamlandı.İkinci yarıda orta sahalar rahat geçilse de ciddi pozisyonlar yaşanmadı ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Atletico Madrid 0-0 Napoli

Genelde topa hakim olan taraf güçlü orta sahası ile Sertaç olmasına rağmen 18 yayında gidip gelen 1-2 karambol dışında tehlike olarak adlandırılabilecek bir pozisyon yakalayamadı.Napoli ise Lavezzi ile sağdan iyi gelmesine rağmen ortaları Atletico savunmasına takıldı.Maçın ne kritik anı ise 88. dakika da bir kontra atak pozisyonu ile Napoli'den geldi.Atletico çıkmak isterken Gargano ile topu çalıp hemen Hamsik'i topla buluşturan maviler bir anda ceza sahasının önüne kadar geldiler.Hamsik'in ince pasında Pandev sağ tarafta topla buluştu ve çok müsait bir pozisyonda sol ayağıyla topu ağlara göndermek yerine taca attı.Maç böylece tamamlandı.

İtalya 3-1 Arjantin
    Ülke takımıyla oynayamama kıtlığım burda da boy gösterdi.Yine Sertaç'ın kısa paslarla etkili olduğu dakikalarda 5 oyuncu arasında bir anda çıkan Pazzini kaleciyle karşı karşıya kaldı ve takımını 1-0 öne geçirdi.Ancak yaklaşık 10 dakika sonra Pastore'nin şık ara pasında Aguero savunmanın arkasına sarktı ve kaleciden de sıyrılarak topu İtalya ağlarına gönderdi.1-1.Ardından İtalya Pirlo ile çok net bir pozisyondan yararlanamadı.Arjantin savunmasının yok anasının nikahı dedirtecek hatasında Pirlo topu bir anda önünde buldu.Çok da düzgün vurdu ancak top direğin iç kısmından oyun alanına geri döndü.İlk yarının son anlarında ise nasıl geliştiğini hatırlayamadığım şekilde Pazzini bir gol daha kaydetti ve skor 2-1 olarak ilk yarı sona erdi.2. yarıya Arjantin inanılmaz baskılı ve istekli başladı.Ancak sıkıntı oyuncuların kabız bir futbol oynamasaydı.Kaçtıkça kaçan goller,ıskalandıkça ıskalanan ortalara bir de korner organizasyonunda direkte patlayan top eklenince bendeniz delirdim ve verdim topu Messi'ye.Messi ile bugün için ilk kez flamboyant skilller sergilerken bir bakmışım ceza sahasında kalenin önündeyim.Vursam gol.Basıyorum da ancak arkadan bir adam çift giriyor Messi'ye.Seviniyorum penaltı + kırmızı kart diye.Ancak hakem korner diyince ve ben yerdeki Messi'yi görünce deliriyorum sinirden.Ben oynamıyorum olmaz olsun böyle şey dercesine kalan 15-20 maç dakikasını geçiriyorum.88. dakikada da zaten atamayana atarlar olayı gerçekleşiyor ve Pazzini kendisnin ve takımının 3. golünü atarak karşılaşmanın sonucunu teyit ediyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.