Bitiricem oğlum seni.Şimdiden antrenman yapmaya başla belki gol falan atarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
quote:
Orijinalden alıntı: catres
@Oğul Sayın Uzun sahada görüşürüz.
Ben de geleyim mi?
Gel de arkadaşı nasıl madara ediyorum gör.
quote:
Orijinalden alıntı: Waidmann
quote:
Bitiricem oğlum seni.Şimdiden antrenman yapmaya başla belki gol falan atarsın.
quote:
quote:
Ben de geleyim mi?
Gel de arkadaşı nasıl madara ediyorum gör.
Pardon abi.
Büyük atışma.
Tarih belirlendi.
Buluşma seneye 28 Haziran'daymış ohoo...
quote:
Seni mi kırcam bu sene olsun Sertaç
quote:
Kuzi alemsin.Yine bugunu buldun olayın.
catres v. Waidmann karşılaşmaları açıklandı.
(catres)AC Milan * - * Juventus FC(Waidmann) (catres)Atletico Madrid * - * Napoli(Waidmann) (catres)İtalya * - * Arjantin(Waidmann)
Skorlar buluşmadan sonra eklenecektir.Bizi izlemeye devam edin.
Ben karşılıklı gol olur diyorum.
Pazar'a erteliyeceğim buluşmayı, itirazı olan ?
quote:
Pazar'a erteliyeceğim buluşmayı, itirazı olan ?
Ben kabul etmezsem yukarıdaki maçlar oynanmaz.Bu da kötü bir şey tabii.Ben kabul ettim.
Benim için sorun olmaz.
Benide eklermisin abi
Pazarsa ben gelemem.
Buluşmanın Hikayesi
17:20 gibi Emre, Emir ve Sercan'ın beklediği yere geldim, ilk başta tüymeye çalıştım çünkü Sercan oradan beni kesiyordu. Neyse gittim yanlarına selamlaştık filan, Oğul ve Sertaç'ı sordum. Onlar pes oynuyorlarmış (Sertaç kazanmış, bu maçın hikayesini bilmediğim için anlatımı Oğul ya da Sertaç'a bırakıyorum.) , Yolumuzu internet kafeye çevirdik.
(+ Emre, - İnternet Kafe Sahibi)
+Abi LoL var mı? -Hakan hangi masalarda LoL var? -Kaç kişi istiyorsunuz? + 4 Abi -4,7,15,48 ... +Tamam abi 4 ve 7.
Bu diyaloglardan sonra Emre ve Ben LoL oynamaya başladık 3v3 (2 Won, 1 Defeat), sonra 2.inci maçı atarken Oğul ve Sertaç geldi, maçın durumunu sordum (Yazının başında skoru söyledim). Sonra bilgisayara oturdular Haxball oynardılar. 20 dakika sonra kalktık, Capacity doğru gittik. En üst kata çıktık ve Popeyes'de oturduk, fiyatları görünce fikrimizi değiştirdik ve TownCenter'a gittik. Tabii bu sırada ben saat söylüyordum, neredeyse her adımda bi' saat söylerdim. ...
BurgerKing'e geldik, önce oturduk biraz vakit geçsin diye, ama keşke oturmasaydık çünkü Sercan neredeyse hepimizi kesiyordu ve özellikle Oğul'u. Bazen bizi bile kesiyordu o derece, sonra kalktık sipariş vermek için.
(Sertaç ve Ben) (Oğul ile Emre) (Emir ile Sercan)
Böyle ortak menü aldık ve dışarıya balkon kısmında masalara oturduk ve ezanın okunmasını bekliyoruz. Tabii bu sırada Sercan'ın telefonu çalıyor, ama telefonda çalan şarkı aşırı güzeldi.
Tabii biraz dalga geçtik, ama sadece o anlık bi' dalga geçme idi. Ondan sonrası koptu gitti.
Yemekleri yedikten sonra Nur yüzlü dede ve Genç ateist'i anlattım, Sercan'ın bu anlattığım ibretlik olaydan beklentisi çoktu, ama beklediği gibi olmamıştı. Sonra yine telefon çaldı, sanırım Babası aramıştı.
Sercan'ın telefon görüşmesi:
+Alo +Ha +Haa +Efendim +Bilmiyorum +Tamam
Benim, Sercan'ı taklit etmem.
+Aloww +Haaa +Haa +Efendim +Bilmiyorum +Tamam
Sonra konu Sertaç'ın kız meslek lisesinde okumasından açıldı, konu konuyu açtı ve Sercan'a geldik. Adam en küçüğümüz ama sevgilisi var, bizim yok. (Söylemeden geçemeyeceğim Sertaç reyiz, bize kız bul ya da sadece bana.) Sevgilisine doğum gününde çok özel bi' giyim bölümünden hediye almış. Nasıl tanıştığını sorduk, sadece güldü. İlişki çok ince abi, ama yengeyi aldatıyordu Oğul ile. Yemek yedikten sonra durmadan Oğul'u kesiyordu. Sırf bizi(Beni) kesmesin diye gözler çok sakat yerlere kayıyordu. Ama hiç yoktan Sercan'ın o kesici bakışlarından kaçıyorduk (Kaçamayan vardı.)
Sonra Sercan değişik bi' özür dileme şekli yaptı ve herkes masadan kalktı. O derece yani, özür dileme şeklini söylemek istemiyorum. Sonra Migros'a gittik (En alt kat.) Ben aşırı obezlik yapıp 1 Litrelik soğuk çay aldım. Emre, Emir ve Oğul da soda aldı. 5 Dakika sonra bütün içecekler bitti. Yukarı çıktık Sercan'ın babası geldi şöyle bi' söyleyiş yaptı;
"Bizim canavar size sorun çıkardı mı? *Yanaktan makas alma*"
Yok abi dedik sonra Sinemaya götüreyim sizi bi' ara dedik. Sonra yavaş yavaş dağıldık.
Eğer özet geçmek gerekirse güzel bi' iftar buluşması oldu, gelen ve gelmeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Umarım bir diğer buluşmaya yeni kişileri görürüz.
Maç'ın özeti Önce skorlar: (catres)AC Milan 1 - 1 JuVentus FC(Waidmann) 1-1 biten maç'da iki tarafında yüzü gülmedi. Maçta benim ağırlığım fazlaydı Oğul orta kafa gol denemelerinden biri tutunca golü buldu. Ama ibrahimovic'in rövaşatası gol olsaydı yılın golü olurdu. (catres)Atletico Madrid 0 - 0 Napoli(Waidmann) Daha çok orta alanda geçen maç'ın sonlarına doğru Oğul'un bir direkten dönen topu bir de çok çok az farkla dışarı giden şutu dışında pek birşey olmadı. (catres)İtalya 3 - 1 Arjantin(Waidmann) Final'e yakışır bir bitiş oldu.(Sadece benim açımdan.) Hep ben öndeyken beraberliği yakalayan oğul bu sefer 2-1 olduğunda beraberliğe çok yaklaştı hatta penaltımı vermediler diye ağıtlar yaktı(ki topa müdahaleydi hiç birşey yoktu hakem doğru karar verdi.)Sonlara doğru artık takımı salan Oğul 3.golüm ile umudunu iyice kaybetti ve sevinen taraf biz olduk burdan İtalya'ya (Balotelli'yi koymayan insanlara selamlar...) Kısacası eğlenceliydi.(en azından benim açımdan)
quote:
Orijinalden alıntı: Allen Walker
Buluşmanın Hikayesi
17:20 gibi Emre, Emir ve Sercan'ın beklediği yere geldim, ilk başta tüymeye çalıştım çünkü Sercan oradan beni kesiyordu. Neyse gittim yanlarına selamlaştık filan, Oğul ve Sertaç'ı sordum. Onlar pes oynuyorlarmış (Sertaç kazanmış, bu maçın hikayesini bilmediğim için anlatımı Oğul ya da Sertaç'a bırakıyorum.) , Yolumuzu internet kafeye çevirdik.
(+ Emre, - İnternet Kafe Sahibi)
+Abi LoL var mı? -Hakan hangi masalarda LoL var? -Kaç kişi istiyorsunuz? + 4 Abi -4,7,15,48 ... +Tamam abi 4 ve 7.
Bu diyaloglardan sonra Emre ve Ben LoL oynamaya başladık 3v3 (2 Won, 1 Defeat), sonra 2.inci maçı atarken Oğul ve Sertaç geldi, maçın durumunu sordum (Yazının başında skoru söyledim). Sonra bilgisayara oturdular Haxball oynardılar. 20 dakika sonra kalktık, Capacity doğru gittik. En üst kata çıktık ve Popeyes'de oturduk, fiyatları görünce fikrimizi değiştirdik ve TownCenter'a gittik. Tabii bu sırada ben saat söylüyordum, neredeyse her adımda bi' saat söylerdim. ...
BurgerKing'e geldik, önce oturduk biraz vakit geçsin diye, ama keşke oturmasaydık çünkü Sercan neredeyse hepimizi kesiyordu ve özellikle Oğul'u. Bazen bizi bile kesiyordu o derece, sonra kalktık sipariş vermek için.
(Sertaç ve Ben) (Oğul ile Emre) (Emir ile Sercan)
Böyle ortak menü aldık ve dışarıya balkon kısmında masalara oturduk ve ezanın okunmasını bekliyoruz. Tabii bu sırada Sercan'ın telefonu çalıyor, ama telefonda çalan şarkı aşırı güzeldi.
Tabii biraz dalga geçtik, ama sadece o anlık bi' dalga geçme idi. Ondan sonrası koptu gitti.
Yemekleri yedikten sonra Nur yüzlü dede ve Genç ateist'i anlattım, Sercan'ın bu anlattığım ibretlik olaydan beklentisi çoktu, ama beklediği gibi olmamıştı. Sonra yine telefon çaldı, sanırım Babası aramıştı.
Sercan'ın telefon görüşmesi:
+Alo +Ha +Haa +Efendim +Bilmiyorum +Tamam
Benim, Sercan'ı taklit etmem.
+Aloww +Haaa +Haa +Efendim +Bilmiyorum +Tamam
Sonra konu Sertaç'ın kız meslek lisesinde okumasından açıldı, konu konuyu açtı ve Sercan'a geldik. Adam en küçüğümüz ama sevgilisi var, bizim yok. (Söylemeden geçemeyeceğim Sertaç reyiz, bize kız bul ya da sadece bana.) Sevgilisine doğum gününde çok özel bi' giyim bölümünden hediye almış. Nasıl tanıştığını sorduk, sadece güldü. İlişki çok ince abi, ama yengeyi aldatıyordu Oğul ile. Yemek yedikten sonra durmadan Oğul'u kesiyordu. Sırf bizi(Beni) kesmesin diye gözler çok sakat yerlere kayıyordu. Ama hiç yoktan Sercan'ın o kesici bakışlarından kaçıyorduk (Kaçamayan vardı.)
Sonra Sercan değişik bi' özür dileme şekli yaptı ve herkes masadan kalktı. O derece yani, özür dileme şeklini söylemek istemiyorum. Sonra Migros'a gittik (En alt kat.) Ben aşırı obezlik yapıp 1 Litrelik soğuk çay aldım. Emre, Emir ve Oğul da soda aldı. 5 Dakika sonra bütün içecekler bitti. Yukarı çıktık Sercan'ın babası geldi şöyle bi' söyleyiş yaptı;
"Bizim canavar size sorun çıkardı mı? *Yanaktan makas alma*"
Yok abi dedik sonra Sinemaya götüreyim sizi bi' ara dedik. Sonra yavaş yavaş dağıldık.
Eğer özet geçmek gerekirse güzel bi' iftar buluşması oldu, gelen ve gelmeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Umarım bir diğer buluşmaya yeni kişileri görürüz.
Bu kadar güzel anlatılamazdı.
En çok şu bokunu yiyim olayına güldüm :D
Sertaç abinden özürdile. Ben yüzümü kapatır ve Abi bokunu yiyim beni affet derim ve anında herkes kaçar :D