Şimdi Ara

Pokémon Senaryosu [Mola] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bölümlerde ben yokum 6.bölüme beni koy birini dövim.
  • dediğim gibi adım darks pokemonum machamp

kinataki ve bi kaç kişi daha gelirse onlarla birlikte bi grup olalım bence sizin en büyük rakibiniz gibi bi şey olabilir

yada ezeli düşmanınız olabiliriz roket takımı ve ash misty brock gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Bu bölümlerde ben yokum 6.bölüme beni koy birini dövim.

Sende düzgün isim bul o gruba alayım senide istersen baba olmaktansa? (Düzgün isim derken karakterlerin ismine uyan.)
    Darks, daha iyi bir isim bulmalısın böyle nickname gibi duruyor. Karakterlerin isimlerine bak örneğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 1 Mayıs 2011; 0:03:37 >
  • blackle ace ozellikle aklıma takılan isimlerdi kapılmış

dan olsun
  • Bölüm güzel olmuş ama olaylar çok çabuk gelişmiş. Pokémonların evrimleşmesi falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fαirytαle

Bölüm güzel olmuş ama olaylar çok çabuk gelişmiş. Pokémonların evrimleşmesi falan

2 gün boyunca sırf pokemon eğittiler de o yüzden. Animesinde 1 pokemon anca 4-5 bölümde bir savaşıyor. (Eğer Pikachu değilse.)

Darks: Dan ve Kinataki. Tamam sizide bir kaç bölüm sonra eklerim.

Yarın bölüm 6 geliyor.
  • Tsubasa diye pokémon karakteri var. Benim dediğim isim düzgün değil mi.? Neyse o zaman yeni isim Frozen Fin.
  • quote:

Tsubasa diye pokémon karakteri var. Benim dediğim isim düzgün değil mi.? Neyse o zaman yeni isim Frozen Fin.

Rizeli biraz garip duruyor senaryoda. Tamam senide ekleyeceğim gruba
  • Bölüm 6 gelmiştir beyler. Savaşlarda bu bölümde olduğu gibi boşluk bırakmayarak mı yazayım yoksa arada satır boşlukları olsun mu?
  • Senaryoda saçma bir kısım gözüme çarptı "Grass" , "Elektrik" şimdi diyeceksin ne alaka şöyle söylebilirim. Pokémon türleri Türkçe yaz ya da İngilizce yaz. Örnek : " Gym'e giderler. İlk maçı Waidmann yapacaktır. Grass türünün elektriğe dayanıklı olmasından da yararlanarak rakibini rahatlıkla yenmiştir. Sıra Richard'tadır. "

Savaşların özetlerini daha fazla bilgili ver biraz daha istekli okuyalım hep diyaloglara önem vermişsin benim düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 1 Mayıs 2011; 22:24:38 >
  • quote:

Senaryoda saçma bir kısım gözüme çarptı. "Grass türü elektriğe karşı" diye devam ediyor ya Türkçe ya ingilizce yaz. Yarı Türkçe yarı ingilizce olmasın.

Gym savaşları olsun diğer savaşlar olsun biraz da olsa özet ver. Yendi bitti diye geçme.

Söylediğin iyi oldu düzeltiyorum. Türleri ingilizce yazıyorum.
    Tamam savaşları biraz da olsa anlatırım.
    Eksikliklerimi bildirdiğin için teşekkür ederim.
  • grass elektirik akraba evliligi

guzel olmuş fena değil ama rizelininde dedigi gibi azda olsa ozetlerini ver savaşların
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKs..

grass elektirik akraba evliligi

guzel olmuş fena değil ama rizelininde dedigi gibi azda olsa ozetlerini ver savaşların

Düzelttim şimdi.
    Bu bölümden sonra maçların özetlerini veririm artık.
    Peki bir satır boşluk bırakmadan yazmıştım. O nasıl olmuş? Boşluk bırakayım mı? Anlamadıysanız diğer bölümlerin savaşıyla bunu kıyaslayın.

Edit: Aslında Hyper Beam ıskalarsa kullananın bir tur beklemesi gerekmiyor. Savaşın son kısmını tekrar yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 1 Mayıs 2011; 22:45:25 >

• quote:

Tsubasa diye pokémon karakteri var. Benim dediğim isim düzgün değil mi.? Neyse o zaman yeni isim Frozen Fin.

Japon olamaz mı?Biraz hayal gücü
  • güzel bölüm ama şu pokemon yakalama işininde kısa özetini versen çünkü pokemonları yakaladıkmı onu bile bilmiyoruz :D
  • he bid e pokemonların nasıl evrimleştiklerinide kısaca yazarsan iyi olur

boşluk bırakmana gerek yok rahatsız etmiyo
  • Yakaladığınızı söylüyorum ama özetini vermemiştim. Artık vericem.
    Darks: Tamam artık boşluk bırakmıcam.
    Yeni bölüm bu güne gelemeyebilir...
  • Yakaladığınızı söylüyorum ama özetini vermemiştim. Artık vericem.
    Darks: Tamam artık boşluk bırakmıcam.
    Yeni bölüm bu güne gelemeyebilir...
  • Yenilsin yeni bir taktikle geri gelsin
  • 6. Bölüm çok kötüydü be hacı.Yakışmadı sana.Kafadan 2 Gym aldılar.Pokemonlar nasıl yakalandı gösterilmedi.Benim 3. Gym savaşım geçiştirilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.