Şimdi Ara

Pokémon Senaryosu [Mola]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Richard, Waidmann, Black ve Tsubasa çok yakın 4 arkadaştır. Amaçları, Büyük Pokémon Turnuvası'na katılıp büyük ödülü kazanmaktır. Okul, lise hayatından bıkmış olan bu gençler BPT'nda ki kazanana verilen 1.000.000 TL ödülü almaktır. Bu parayı elde edince bu 4 arkadaş, parayı aralarında bölüşüp kalan hayatlarına devam edeceklerdir. Ama bu turnuvaya gerçekten çok büyük katılım olmaktadır. Arkadaşlarımızın işi zor görünüyor. Arkadaşlarımız ailelerinden aldığı bir miktar parayla maceraya atılmaya karar verirler.Amaçları bir başlangıç pokemonu alıp yeni pokemonlar elde etmek, bunları geliştirmek ve bu pokemonlarla turnuvayı kazanmak olacaktır.

İlk gün arkadaşlar bu kararı ailelerine bildirirler. Aileririni zar zor ikna ettikten sonra ailelerinden bir miktar para alıpyolculuk çantalarını hazırlamaya başlarlar. Ertesi gün beraber başlangıç pokemonu seçeceklerdir. Çantalarını hazırlarlar, yolculuk hazırlıklarını tamamlarlar. Gece olur. Kahramanlarımız ertesi gün hangi başlangıç pokemonunu seçeceklerini düşünmekten uyuyamazlar.

Sabah olur. Aileleriyle vedalaşırlar. Sonra belirledikleri yerde buluşurlar. Şimdi yolculuğa hazırlar. Başlangıç pokemonunun seçildiği bölgeye doğru yola koyulurlar. Kahramanlarımız çok heyecanlıdır.

Bölüm 2

Yolda giderken sohbet etmeye başlarlar.

-Tsubasa: Black, sen bir kaç yemek tarifi biliyordun demi? Yemekleri sen yaparsın artık.
    -Black: Evet biliyorum, yemekleri yapması benden.
    -Waidmann: Yolda bir kaç yemek malzemesi alırız, sende pişirirsin. Birazdan yemek yeriz ben acıktım.
    -Arkadaşları: Biz de acıktık.
    -Richard: Aaa şurda fast food varmış. Şimdilik buradan atıştıralım bence.
    -Arkadaşları: Bence de.

İçeri girerler ve karınlarını doyurduktan sonra yolculuğa devam ederler.Cerulean'a varırlar.

Başkangıç pokemonlarını seçtikleri binaya girerler ve hangisini seçecekleri konusunda bir kez daha düşünürler. Başlangıç pokemonlarında 5 nesilde vardır.

-Tsubasa: Bence güç önemli Charmander benim!
    -Black: Piplup'da benim!
    -Waidmann: Bence de hız önemli Snivy benim!
    -Richard: Torchic benim!
    -Richard: Eminsiniz değil mi? Sonra değiştirme imkanımız olmayacak.
    -Tsubasa: Biz eminiz sen merak etme.
    -Görevli: Kimlik kartlarınıza bakmam gerekiyor.

Kimlik kartlarını gösterirler, görevli her birine bir Pokédex verir, başlangıç pokemonlarını alırlar ve o binadan ayrılırlar.

-Waidmann: Bu kasabadan ayrılmadan önce bir kaç poketopu ve potion alalım bence. Yolda ihtiyacımız olabilir.
    -Black: Şurada bir market var. Hem yiyecek, içecek bir kaç şey de alırız. Hadi girelim.

Paralarını verirler ve alışverişlerini yaparlar. Şimdiki amaçları değişik, güçlü pokemonlar yakalayıp onları eğitmek olacaktır.

-Richard: Bence şimdi 1. nesil pokemonlarını yakalayalım. Ben Caterpie yakalayacağım. İleride çok işime yarayan bir pokemon olabilir. Hem de erken evrimleşiyor.
    -Tsubasa: Ben de Weedle yakalamak istiyorum.
    -Black: Ben Pidgey.
    -Waidmann: Ben Nidoran istiyorum.
    -Richard: O zaman ilk Viridian Forest'a doğru gidelim. Oraya giderken hem biraz pokemonlarımızı eğitiriz hem de Caterpie ve Weedle yakarız.
    -Tsubasa: Olur. Oraya giderken Pidgey ve Nidoran'da yakalayabiliriz.

Arkadaşlar yola koyulurlar. Ancak gece olmuştur. Kahramanlarımız uyumak için yanına getirdikleri çadırı kurarlar. Black bir kaç yemek pişirir ve orada yemeklerini yiyip yatarlar.

Ertesi gün kahvaltılarını ettikten sonra civarda bir kaç saldırı çalışması yaparlar. Biraz da rakip pokemon yokederler. Yolculuğa devam etmeye hazırlardır. Yola koyulurlar...

Bölüm 3

Kahramanlarımız yürümektedirler. Karşılarında yaralı bir Nidoran(F) vardır.
    -Waidmann: Şurdaki Nidoran değil mi?
    -Black: Aaa evet öyle.
    -Waidmann: Yaralı gibi görünüyor, bir şeyden kaçmaya çalışmış olmalı.

Sonra Nidoran'ın arkasından Ace, Lucy ve Lisa çıkar.

-Ace: Evet, Nidoran buraya kaçmış.
    -Lucy: Tamam son bir saldırı daha, sonra bir poke topu daha atacağım.
    -Lisa: Şurdakiler... Bunlarda eğitmen değil mi?
    -Ace: Sizin ne işiniz var böyle ıssız bir yerde?
    -Richard: Viridian Forest'a doğru gidiyoruz. Peki siz kimsiniz?
    -Ace: Bu sizi ilgilendirmez. Şimdi uzak durun ve işimize karışmayın.
    -Lucy: Cyndaquil, Ember saldırısını kullan.

Nidoran iyice yaralanır. Artık çok az canı kalmıştır.

-Tsubasa: Waidmann! İşte Nidoran arıyordun, hazır canı azalmışken poke topunu fırlat!
    -Waidmann: Olmaz, bu onların hakkı.
    -Tsubasa: Olsun bir şey olmaz. Nidoran nadir görülen bir pokemon. Şimdi bunu yapmazsan bir daha zor görürsün.
    -Waidmann: Tamam o zaman, hadi şansımızı deneyelim.

Waidmann poke topunu fırlatır.

-Ace: Hey! Siz ne yaptığınızı zannediyorsunuz? Bu bizim hakkımızdı.

Poke topu sallanır, sallanır, sallanır, ve ışık söner. Waidmann Nidoran'ı yakalamıştır.

-Lucy: Hayırrrrr... Olamaz, bunu bulmak için çok uğraşmıştım. Salaklar, görürsünüz şimdi.

-Waidmann üzülmüştür. Nidoran'a sahip olmuştur ama bu onun hakkı değildi.

-Richard: Size bir teklifim var. Waidmann ile Lucy karşılıklı maç yapsın. Hangisi yenerse Nidoran'ı o alır!

-Diğerleri: Tamam bize uyar.

-Waidmann: Seni seçtim Snivy!
    -Lucy: Seni seçtim Cyndaquil!

-Black: Waidmann için zor bir maç olacak. Grass türü fire türüne karşı dayanıksız.

-Waidmann(Kendi kendine): Neyse ki Snivy'mi biraz eğitmiştim. Şimdi o saldırıları gerçek maçta denemenin vakti geldi.

-Lucy: Cyndaquil, Quick Attack!

Snivy hızı ve sabahki antremanı sayesinde bu saldırıdan rahatça kurtulur.

-Waidmann: Snivy, Growth!

Snivy, Growth saldırısını kullanır. Sniyv'nin saldırıları bir kademe güçlendi.

-Lucy: Cyndaquil, Smokescreen!

Snivy'nin görüşü azalır.

-Waidmann: Snivy, Growth!

-Lucy: Cyndaquil, Ember!

Snivy bu saldırının geldiğini göremez ve hasar alır. Fire saldırısı Snivy'e çok vurmuştur.

-Waidmann: Growth!

Waidmann bu sırada Snivy'i güçlendirmekle uğraşıyordu. Belli ki bir taktiği vardı.

-Lucy: Cyndaquil, Smokescreen!

Snivy bu saldırıdan kaçmayı başarır.

-Waidmann: Snivy Growth!

-Diğerleri: Waidmann ne yapmaya çalışıyor? Cyndaquil'e hiç hasar veremedi henüz.
    -Richard: Waidmann saldırıları savuşturuyor ve her tur güçleniyor. Böylece savaşı bir saldırıyla bitirmeyi planlıyor olabilir...
    -Diğerleri: Çok akıllıca!

-Lucy: Cyndaquil dikkat etmelisin. Saldırılarını hemen savuşturmalısın.

Tekrar Ember kullan!

Snivy saldırıdan kaçmayı başarır.

-Waidmann: Snivy! Wrap saldırısını kullan!

Waidmann hata yapmıştır. Bir fire pokemonuna fiziksel bir saldırı kullanmamalıydı.

Snivy Cyndaquil'i sarar ve sıkmaya başlar.

-Lucy: Cyndaquil, Flame Wheel!

Snivy yere düşer ve büyük bir hasar alır. Snivy kalkmakta zorlanır.

-Lucy: Cyndaquil, Quick Attack yap ve bu işi bitir!

Snivy yerdedir ve Quick Attack saldırısı ona doğru gelmektedir. Bakalım bir sonraki bölümde neler olacak?

Bölüm 4

-Lucy: Cyndaquil, Quick Attack yap ve bu işi bitir!

Snivy yerdedir ve Quick Attack saldırısı ona doğru gelmektedir.

-Waidmann: Çabuk Snivy, yuvarlanarak kaçmaya çalış.

Cyndaquil'in saldırısı Snivy'i sıyırır ve gider.

-Lucy: Artık yeter, Cyndaquil FLAME WHEEL!!!

-Waidmann: Snivy, TÜM GÜCÜNLE GRASS MIXER!!!

Her iki pokemonda sert bir şekilde çarpışır. Her taraf duman olmuştur.

Snivy gözükür ama Snivy baygın bir şekilde yerdedir.

-Lucy: Evet! Ben kazandım. Haha.

-Richard: O kadar acele etme, Cyndaquil'in durumunu görmeden konuşma.

Cyndaquil gözükür. Cyndaquil'de baygın bir şekilde yerdedir.

-Richard: Evet, maç berabere!

-Lucy: Olamaz...

-Ace: Nidoran kimde kalacak?

-Black: Benimle Ace bir maç yapsın. Kim yenerse, o kimde kalacağına karar verir.

-Diğerleri: Tamam olur artık yapacak başka bir şey yok.

-Black: Seni seçtim Piplup!

-Ace: Seni seçtim Totodile!

-Tsubasa: Her iki pokemon da çok güçsüz. Bu maçtan da umutsuzum.

-Richard: Haklısın, daha pokemonları adam gibi geliştirmeden maç yaparsak sonucu böyle olur.

-Waidmann: Üzgünüm beyler... Yenemedim. En azından Wrap kullanmamalıydım.

-Richard: Yok, saçmalama. Onun türü fire ve senin türünde grass idi. Berabere kalman bile çok iyi bir şey. Onun üstünlüğü vardı maçta.

-Tsubasa: Richard haklı. Şimdi her iki pokemonda çok güçsüz. Saldırılarıda öyle. İşleri biraz şansa kalmış gibi görünüyor.

-Richard: Evet.

-Ace: Totodile, Scratch!

-Black: Piplup, saldırıdan sıyrıl.

Piplup hasar almadan saldırıdan kaçar.

-Black: Piplup, Peck!

-Ace: Saldırıdan sıyrıl Totodile.

Totodile saldırıdan sıyrılır.

-Tsubasa: Bu maç hep böyle mi gidecek?

-Richard: Black, taktik kullanmayı başarırsa yenebilir.

-Black: Piplup, Growl!

Totodile'ın atağı bir kademe düştü.

-Ace: Totodile, Scary Face!

Piplup'un hızı 2 kademe düştü.

-Lisa: Ace ne yapmaya çalışıyor?

-Lucy: Rakibin hızını düşürecek böylece Piplup saldırılardan kaçamaz duruma gelir.

-Lisa: Hmm akıllıca.

-Black: Piplup, Growl!

Totodile'ın atağı bir kademe daha düştü.

-Ace: Totodile, Bite saldırısı!

Piplup hız kaybettiği için kaçmayı başaramaz. Neyse ki Totodile'ın atağı 2 kademe düşmüştü. Piplup çok hasar kaybetmez.

-Ace(Kendi kendine): Hmm. Special attack saldırılarını kullanmalıyım. Yoksa growl sayesinde hiç hasar veremeyeceğim. Ama Totodile'ın tek special attack saldırısı Water gun. Buda rakibe yarım vuracak.

-Black: Piplup, Pound!

Totodile Pound saldırısından hasar alır.

-Ace: Totodile, Scary face!

Piplup'un hızı 2 kademe daha düştü. Artık Piplup'un saldırılardan kaçması zor olacak.

Totodile kaçmayı başarır.

-Ace: Totodile, Water gun!

Piplup hasar alır.

-Ace: Sende Water gun ile karşılık ver!

Peck saldırısı, water gun saldırısını deler ve Totodile'a hasar verir.

-Black: Piplup, tekrar Peck!

-Ace: Totodile, sıyrıl.

Totodile saldırıdan kaçmayı başaramaz ve hasar alır.

-Ace: Totodile, Water Gun!

Piplup hasar alır.

-Black(Kendi kendine): Kendi sıramı pas geçip onun saldırılarını Peck karşı yansıtmalıyım. Yoksa ona hasar veremeyecek kadar yavaşladım.

-Ace: Totodile, tüm gücünle Water Gun! Kaçması imkansız.

-Black(Kendi kendine): Bu saldırıdan kaçmam gerçekten imkansız, çok yavaşladı pokemonum.

Piplup, Water gun saldırısını delmekte zorlanır. Peck saldırısı water gun'un içinde yol almaktadır. Tam peck Totodile'a yaklaştığında patlama olur. Yine her yer duman olmuştur.
    Bakalım bu maçı kim kazanacak?

Bölüm 5

Piplup, Water gun saldırısını delmekte zorlanır. Peck saldırısı water gun'un içinde yol almaktadır. Tam peck Totodile'a yaklaştığında patlama olur. Yine her yer duman olmuştur.
    Pokemonlar yavaş yavaş gözükmeye başlar. İkiside yerdedir. Ama sadece Totodile kalkmayı başarır.

-Ace: Evet, ben kazandım!
    -Waidmann: Bekle biraz.

Totodile yere düşer ve bayılır. Piplup ayağa kalkar. Herkes çok şaşkındır. Piplup ayakta kalmayı başarır ve sevincinden Black'in üstüne atlar.

-Black: Oh be sonunda yendik savaşı. Çok heyecanlıydı değil mi?
    -Waidmann: Teşekkür ederim kanka iyi iş başardın.
    -Lucy: Ama bu adil değil bu Nidoran bizim hakkımızdı...
    -Richard: Maç yapmayı kabul etmeseydiniz o zaman.
    -Ace: Boşver Lucy, sana pokemon mu yok? Buradan ayrılıp daha güçlü pokemonlar aramalıyız.
    -Lucy: Bunu bir kenara yazdım, bunu mutlaka ödeyeceksiniz ezikler.
    -Tsubasa(Şiddetle): Sen kime ezik diyorsun?
    -Waidmann: Sakin ol dostum. Amacımıza ulaştık şimdi yolumuza devam etmeliyiz.
    -Tsubasa: Haklısın.

Kahramanlarımız yollarına devam ederler. Bu zafer onların morallerini çok yükseltmiştir.
    Biraz ilerler. Sonra mola vermeye karar verirler. Black yemeklerini pişirir. Yemeklerini yerler ve yollarına devam ederler.
    -Richard: Black, sen Pidgy yakalamayacak mıydın? Şurda duranı yakalayıver.
    -Black: Haklısın unutmuşum. Ama Piplup yaralı durumda.
    -Tsubasa: Black ben senin yerine yakalarım bunu.
    -Tsubasa: Seni seçtim Charmander!
    -Black: Sağol dostum.
    -Tsubasa: Charmander, ember!

Pidgy yaralanır.

-Tsubasa: Ne duruyorsun atsana poke topunu.
    -Black: Tamam.

Black poke topunu fırlatır. Sallanır, sallanır, sallanır ve ışık söner. Kolay bir
    şekilde Black Pidgy'i yakalar.

-Waidmann: Hadi yolumuza devam edelim.

Kahramanlarımız Viridian Forest'a varırlar. Devam ederler.

-Tsubasa: Düşündüğümden daha da büyük bir yermiş.
    -Richard: Şurada duran bir Pichu değil mi? Bu çok nadir bir pokemon!
    -Diğerleri: Evet, birimiz mutlaka bunu yakalamalı.
    -Tsubasa: Peki kim yakalayacak?
    -Richard: Black ve Waidmann'ın pokemonları savaşamayacak durumda. Ben yakalamak istiyorum.
    -Tsubasa: Ben de yakalamak istiyorum.
    -Waidmann: Eee hanginiz yakalayacaksınız? Biraz acele edelim isterseniz Pichu kaçmasın sonra.
    -Black: Yazı tura atın kazanan yakalar.
    -Richard, Tsubasa: Kabul.
    -Tsubasa: Ben yazı diyorum.
    -Richard: Ben de tura.

Yazı tura atarlar. Tura gelir.

-Richard: Oh be antreman zamanı gelmişti. Seni seçtim Torchic!
    -Tsubasa: Başarılar dilerim dostum.
    -Richard: Saol kardeşim.
    -Richard: Torchic, Ember!

Pichu hasar alır. Pichu Thundershock kullanır.

-Richard: Sıyrıl Torchic!

Torchic kaçmayı başaramaz ve hasar alır.

-Richard: Torchic, Focus Energy!

Torchic enerji depolar ve kritik şansını yükseltir. Pikachu Thundershock kullanır.

-Richard: Sıyrıl Torchic!

Torchic bu sefer kaçmayı başarır.

Pichu ağır hasar alır. Pichu Thundershock kullanır.

Saldırılar çarpışır. Her iki pokemonda hasar alır.

-Richard: Poke topunun zamanı geldi.

Richard poke topunu fırlatır. Sallanır, sallanır, sallanır ama Pichu dışarı çıkar.

-Richard: Bir daha saldırırsam onu yokedebilirim. Bir daha şansımı deneyeceğim.

Richard poke topunu fırlatır. Sallanır, sallanır, sallanır ve ışık söner. Richard Pichu'yu yakalamıştır.

-Arkadaşları: İyi işti dostum.
    -Richard: Saolun beyler.

Yollarına devam ederler.

-Waidmann: Pichu'nu dışarıda gezdir istersen. Çünkü yeterince mutlu (happiness value) olduğunda Pikachu olacak.
    -Richard: Haklısın. Seni seçtim Pichu!

Yollarına devam ederler ve bir karar alırlar.

-Richard: Benle Tsubasa burada kalalım ve Caterpie ile Weedle yakalayalım. Sizin pokemonlarınız baygın. Sizde buradan çıkın ve yakınlarda bir P.C bulun. Yanımızda telefon var nasıl olsa, kaybolmayız.
    -Arkadaşları: Tamam.

Dağılırlar.Richard ve Tsubasa pokemonlarını yakalarlar. Telefonla haberleşirler ve hepsi Viridian'da buluşurlar.

-Black: Bence hepimiz ortaklaşa para biriktirelim ve bir rod alalım. İşimize çok yarayacak.
    -Waidmann: İyi de o kadar paramız yok. Rod nerden baksan 1000 TL. Bütün paramızı toplasak en fazla 500 TL eder.
    -Tsubasa: Kumar oynayalım mı?
    -Richard: Yok, saçmalama elimizde olanıda kaybetmeyelim şimdi. En iyisi GYM'leri yenerek para toplayalım.
    -Black: Olmaz. Pokemonlarımız daha güçsüz. Bence şimdi ilerleyelim ileride rod alırız. Şimdi en az 3 pokemon yakalayıp onları geliştirelim.
    -Waidmann: Black haklı.
    -Richard: O zaman şuralarda bir yerde bir kamp kuralım. Sonra biraz pokemonlarımızı eğitelim.
    -Diğerleri: Olur

Kahramanlarımız 2 gün boyunca orada kalırlar. Sürekli pokemonlarını eğitmişlerdir. Üstelik yakınında P.C'de olduğundan hızlıca gelişirler. Son durumları ise;

Richard: Pikachu, Butterfree, Combusken.
    Waidmann: Nidorino, Servine.
    Black: Prinplup, Pidgeotto.
    Tsubasa: Charmeleon, Beedrill.

Kahramanlarımızın buradan ayrılma vakti gelmiştir. Sabah kahvaltılarını yaptıktan sonra yola koyulmuşlardır.

-Richard: 2 gün boyunca kamp yaptığımız iyi oldu değil mi? Hem de dinlenmiş olduk.
    -Tsubasa: Evet gerçekten iyiydi.

Pewter City'e doğru yola koyulmuşlardır. Kahramanlarımız Brock'a meydan okuyup para kazanmayı düşünüyorlar. Bu paraylada bir olta almayı...

Bölüm 6

Yolda uzun süre konuşmazlar. Ailelerini özlemişlerdir. Sonra Tsubasa'nın telefonu çalmaya başlar. Arayan onun babasıdır. Tsubasa durumu babasına anlatır ama babası hala gençler için endişelidir. Sonunda Pewter Town'a varırlar. İlk işleri Brock'a gidip meydan okumaktır. Brock kolay bir rakip olduğu için hepsi yenmeyi başarır. Kanto'da fazla kalıp vakit kaybetmemeleri gerekiyordur. Çünkü daha diğer bölgelerde yakalanacak çok pokemon vardır. Pewter'dan ayrılırlar. Cerulean town'a varırlar. Kahramanlarımızın diğer lige geçmesi için buradaki bütün rozetleri toplaması gerekiyordu. Hepsi tek tek maçlarını yaparlar. Bu gym'i de zorlanmadan geçerler. Kahramanlarımız için dinlenmenin vakti gelmiştir. 1 gece otelde kalırlar, yıkanırlar, temizlenirler, kıyafetlerini yıkatırlar böylece moralleri de yükselmiştir. Sabah olur.

-Tsubasa: Ben bugün Onix yakalamaya gidiyorum. Benimle gelecek var mı?
    -Richard: Ben dinlenicem dostum kusura bakma.
    -Waidmann: Ben de dinlenicem. Black ya sen
    -Black: Ben de dinlenicem.
    -Tsubasa: İyi öyle olsun. Ben yakalayıp geliyorum o zaman.

Tsubasa Onix'ini yakalar(nasıl yakaladığı ileriki bölümlerde). Geri döner ve kahramanların gitme vakti gelmiştir. Vermilion City'e, Lt.Surge'ye doğru yola koyulmuşlardır. Gece olduğunda varırlar. Orada kamp kurarlar. Ertesi gün gym'e meydan okuyacaklardır. Ama bu sefer 1'e 1 savaş olacaktır çünkü Lt. Surge sadece Raichu kullanmakta. Sabah olur, kahramanlarımız uyanırlar. Konuşmaya başlarlar.

-Tsubasa: Günaydın beyler.
    -Diğerleri: Günaydın.
    -Black: Unutmadan sorayım da, beyler siz hangi pokemonu kullanacaksınız gym'de? Benim pokemonlar electric türüne karşı dayanıksız. Ama yinede Prinplup.
    -Richard Ben Combusken.
    -Waidmann: Electric türüne karşı dayanıklı olan Snivy'm.
    -Tsubasa: Charmeleon.

Gym'e giderler. İlk maçı Waidmann yapacaktır. Grass türünün electric türüne dayanıklı olmasından da yararlanarak rakibini rahatlıkla yenmiştir. Sıra Richard'tadır.

-Richard: Seni seçtim Combusken!
    -Lt.Surge: Seni seçtim Raichu!
    -Lt.Surge: Raichu, Thunderbolt!
    -Richard: Sıyrıl Combusken!
    Combusken sıyrılmayı başarır.
    -Richard: Combusken, Bulk Up!
    Combuskenin atağı ve defansı bir kademe yükselir.
    -Lt.Surge: Raichu, Iron Tail!
    -Richard: Combusken, Fire Punch!
    Combusken Iron Tail saldırısını geri püskürtmeyi başarır. Raichu hasar almıştır.
    -Lt.Surge: Raichu, Rain Dance!
    Hava yağmurlu olmuştur. Raichu'nun Thunder saldırısı asla ıskalamayacaktır.
    -Richard(Kendi kendine): Olamaz. Rain dance ateş türüne karşı iyi. Hem de Thunder saldırılarından kaçamayacağım.
    -Richard: Combusken, Bulk Up!
    -Lt.Surge: Raichu, Thunder!
    -Richard: Sand-attack ile karşılık ver!
    Combusken hasar alır ancak sand attack sayesinde hasarı hafiflemiştir.
    -Richard: Combusken hızlı davranman gerek!
    -Richard: Combusken, Sand-attack!
    Hasar yine hafiflemiştir. Sıra Raichu'ya geldiğinde yağmur durmuştur.
    Raichu'nun Sand-attack sayesinde üzerine gelen kumlar, yağmurla birlikte çamur olmuştur. Buda Raichu'nun hızını ve electric gücünü düşürmüştür.
    -Richard: Combusken, Raichu'nun saldırılarını önemseme ve Bulk up!
    Combusken hafif hasar alır ama Bulk Up yapmaya devam eder. Raichu'nun Thunder yapması uzun sürer fakat Combusken hızlı bir şekilde Bulk Up saldırılarını yapar. Ayrıca Combusken hasar da almıştır. Ama Combusken'in amacı defansını ve atağını son kademeye getirmektir.
    -Lt.Surge: Raichu, Hyper Beam ve bu maçı bitir!
    Hyper Beam saldırısı Combusken'e isabet ederse Richard savaşı kaybedebilir. Eğer ıskalarsa sıra Combusken'e geçer ve Combusken, Bulk Up'ları sayesinde Raichu'yu bir saldırıda yenebilir. Bakalım bu savaşı kim kazanacak?

Bölüm 7

-Lt.Surge: Raichu, Hyper Beam ve bu maçı bitir!
    -Richard: Arghhh. Combusken, zıpla!
    Hyper Beam Combusken’e doğru gelmektedir. Hyper Beam yere, Combusken'in ayaklarına isabet etmiştir. Combusken çok hızlı bir şekilde yukarı yükselir. Raichu hareketsizdir. Çünkü Hyper Beam saldırısından sonra bir süre hareket edemez.
    -Richard(Bağırarak): Combusken, bunu yapabilirsin!
    Combusken havadayken baygın halinden kurtulur.
    -Richard: COMBUSKEN, FIRE PUNCH!!!!!!
    Combusken düşmeye başladığında Fire Punch saldırısı yapar. Combusken'in hızlı düşüşü elindeki alevi kuvvetlendirmektedir. Raichu ve Lt.Surge ise bu saldırıyı izlemekten başka bir şey yapamazlar. Combusken'in yumruğundaki alev çok büyümüştür ve Raichu'nun üstüne iner. Ve tabi ki Raichu maçı kaybeder. Richard rozetini kazanır ve arkadaşlarıyla sevincini paylaşır.

Sıra Tsubasa'dadır.
    -Tsubasa: Seni seçtim Charmeleon!
    -Lt. Surge: Seni seçtim Raichu!
    -Lt. Surge: Raichu, Rain Dance!
    -Tsubasa: Charmeleon, Dragon Rage!
    Dragon Rage saldırısı Raichu'ya isabet eder.
    -Lt. Surge: Raichu, Thunder!
    -Tsubasa: Charmeleon, yüksel ve Raichu'ya doğru Flame Burst!
    -Lt. Surge: Raichu, sıyrıl!
    Charmeleon hasar almıştır. Flame Burst saldırısı Raichu'ya isabet etmez ancak bu saldırı zemini ısıtmıştır.
    -Tsubasa: Charmeleon, Scary Face!
    Charmeleon hasar alır. Ancak Raichu'da yavaşlamıştır ve zemin sıcaktır. Raichu'nın ayakları ısınmaktadır. Yağmur ise yeri ıskatmakla beraber etraf duman olmuştur. Kimse sahayı görememktedir.
    -Lt. Surge(Kendi kendine): Hazır saha gözükmüyorken bu işi bitirmeliyim. Hyper Beam saldırısı büyük etki yaratır. Charmeleon nerden geldiğini göremeyip isabet alabilir.
    -Lt. Surge: Raichu, Hyper Beam!
    -Tsubasa: Charmeleon, her neredeysen yukarı sıçra!
    Hyper Beam saldırısı yere çarpmıştır fakat bu patlama ile Charmeleon yukarı doğru yükselmektedir.
    -Tsubasa(Bağırarak): CHARMELEON, ÇIKABİLDİĞİN KADAR YUKARI ÇIK VE FLAME BURST!
    Flame Burst'te geniş etki yaratmaktadır. Charmeleon bunu yukarıda yapmıştır ve yukarıdaki yağmur suyunu ısıtmıştır. Bir süreliğine yukarıdan sıcak su yağmaktadır. Charmeleon düşerken;
    -Tsubasa: CHARMELEON, TEKRAR FLAME BURST, YERE DOĞRU!
    Charmeleon bunu yapar ve düşüş hızını yavaşlatır. Üstelik Raichu bundan sonra hareket edebilecektir.
    Sahaya kaynar su yağmaya başlar. Maçı yapanlar güvenli bir yere geçip maçı oradan yönetmeye başlamışlardır. Ancak kaynar su Raichu'yu kötü etkilemektedir. Charmeleon, onun vücut ısısı buna alışık olduğu için az etkilenmiştir. Ayrıca sahadaki sis azalmıştır.
    Thunder saldırısı Charmeleon'a isabet etmiştir. Ancak Charmeleon hala dayanabilmektedir. Raichu'ya Dragon Rage isabet ettiğinde daha fazla gücü kalmayıp Raichu yere düşmüştür. Savaşamayacak durumdadır. Maçı Tsubasa kazanmıştır.

-Lt. Surge: Tebrikler genç, işte rozetin. Al bunu.
    -Tsubasa: Teşekkür ederim.
    -Black: Tebrikler dostum.
    -Tsubasa: Sağol kanka, sıra sende seninde yenmeni bekliyoruz.
    -Black: Sağolun.
    Black'in maçı başlar.
    -Richard: Dostum çaktırmayın ama Black'in işi gerçekten çok zor. Prinplup'u electric türüne karşı dayanıklı değil. Hemde Prinplup saldırılardan kaçacak kadar hızlıda değil.
    -Waidmann: Biliyorum, ona destek olmalıyız.
    -Black: Seni seçtim Prinplup!
    -Lt.Surge: Seni seçtim Raichu!
    -Black: Prinplup, Bide!
    Thunderbolt saldırısı Prinplup'a iyi hasar vermiştir.
    -Black: Saldırının gelmesini bekle ve ardından Bide!
    Prinplup'un hasarı büyümüştür. Bide saldırısı 2 elin Thunderbolt acısını çıkartacaktır.
    Prinplup bide kullanır. Raichu'da ağır hasar almıştır.
    -Black: Sıyrılabilirsin Prinplup!
    Prinplup sıyrılmayı başarır.
    -Black: Piplup, Fury Attack!
    -Lt.Surge: Raichu, sıyrıl!
    Miss, Miss, Miss, Miss, Critical! Son darbenin sonunda Raichu sersemlemiştir.
    -Lt.Surge (Kendi kendine):Rain Dance yapmaktan başka çare kalmadı.
    -Black: Prinplup, BRINE!
    Brine saldırısı, kullanan pokemonun canı yarıdan az ise saldırı 2 katına çıkar. Prinplup'un özelliği, canı 1/3 veya daha az ise su saldırıları 1.5 katına çıkar. Havanın yağmurlu olmasının özelliği, su saldırıları 1.5 katına çıkar. Ve şuan bütün koşullar sağlanmaktadır.
    -Lt.Surge: Raichu, THUNDER!
    Raichu'ya normal gücün 4.5 katı bir Brine vurmuştur. Ancak bu ıslak durumda Thunder saldırısı da Prinplup'a isabet etmiştir. Her iki pokemonda yere düşmüştür. İkiside maça devam edemeyecek durumdadır. Savaş berabere!

-Lt.Surge: Ovvv, hayatımda yaptığım en zevkli maçlardan biriydi.
    -Black: Teşekkür ederim ama ne yazık ki rozeti kazanamadım. Yakında bunun rövanşını yapmalıyız.
    -Lt.Surge: Hayır, rövanşa gerek yok. Senin türün water idi. Ama yine de benimle berabere kalmayı başardın. Bu rozeti asıl sen hakediyorsun.
    -Black(Sevinçle): Teşekkür ederim! Bu iyiliğinizi asla unutmayacağım.
    -Lt.Surge: Teşekküre gerek yok genç, sen bunu hakettin.
    -Arkadaşları: Tebrik ederiz Black. Çok zor bir maçtı ama sen bunu başardın.
    -Black: Sağolun beyler.

Tekrar yola koyulurlar.
    -Black: Yakınımızda Pokémon Tower olması lazım. İsterseniz Erika'yı yenmeden önce Lavender Town'a gidelim?
    -Waidmann: Bana uyar.
    -Tsubasa, Richard: Bize de uyar.
    Yolu yarılamışlardır.
    Karşılarına Lucy,Ace ve Lisa çıkar.
    -Lucy: Bizi hatırladınız mı ezikler?
    -Tsubasa: Kime diyor bu?
    -Richard: Bırakın onu yolumuza devam edelim.
    -Lisa: Korktunuz mu?
    -Black: Boşverin yolumuza devam edelim.
    -Lucy: Korktunuz mu dedik.
    -Tsubasa: Hayır korkmadık zavallılar. Geçen size yaptığımız az kalmış sanırsam?
    -Lucy: Şimdi onu ödeyeceksiniz zaten.
    -Tsubasa: Ne demeye çalışıyorsun?
    -Lucy: Rövanş istiyoruz. Siz yenerseniz yolunuza bir daha çıkmayız.
    -Waidmann: Yenelim şunlarıda yolumuza bir daha çıkmasınlar.
    -Richard: Bence de.
    -Lucy: Yalnız 3'e 3 karşılaşma istiyoruz.
    -Tsubasa: Biz 4 kişiyiz ama.
    -Black: Ben savaşmasamda olur.
    -Richard: Saçmalama.
    -Black: Pokemonlarımın dinlenmeye ihtiyacı var. Zorlu savaştan yeni çıktım. Siz yapın beyler.
    -Waidmann: Tamam o zaman. 3'e 3 bir karşılaşma.
    -Ace: Artık başlayalım isterseniz?
    -Lucy: Seni seçtim Quilava!
    -Ace: Seni seçtim Croconaw!
    -Lisa: Seni seçtim Bayleef!
    -Tsubasa: Seni seçtim Charmeleon!
    -Richard: Seni seçtim Combusken!
    -Waidmann: Seni seçtim Servine!

Devamı gelecek bölümde.

Bölüm 8

Kahramanlarımız Lucy'nin takımıyla 3'e 3 maç yapmak üzerelerdi.
    -Waidmann: Servine, Growth!
    -Lucy: Quilava, Defense Curl!
    -Tsubasa: Charmeleon, Growl!
    -Lisa: Bayleef, Reflect!
    -Richard: Combusken, Growl!
    -Ace: Croconaw, Leer!
    İlk tur hiç biri saldırmaz. Çünkü Growl gibi saldırılar rakip pokemonların 3'ünün de saldırısını düşürmektedir. Ama bu oyunda pokemonlar bu tür saldırılardan çok etkilenmezler.
    -Waidmann: Servine, Leaf Tornado ile Croconaw'a!
    -Lucy: Quilava, saldırıyı Flame Wheel ile püskürt!
    -Tsubasa: Charmeleon, Dragon Rage ile Quilava'ya!
    -Lisa: Bayleef, Magical Leaf ile Charmeleon'a!
    -Richard: Combusken, Fire Punch ile bunu engelle!
    -Ace: Croconaw, Water Gun ile Combusken'e!
    Ortada büyük bir çarpışma olur. Pokemonlar adeta birbirine girmiştir.
    -Waidmann: Servine, Leech Seed ile Bayleef'e!
    -Lucy: Quilava, Ember ile bunu engelle!
    -Tsubasa: Charmeleon, Smokescreen!
    -Lisa: Bayleef, Magical Leaf ile Servine'a!
    -Richard: Combusken, Sand-Attack!
    -Ace: Croconaw, Ice Fang ile Servine'a!
    Ortalık yine karışmıştır. Smokescreen ve Sand-Attack saldırıları rakiplerinin ve sahanın da görüşünü azaltmıştır. Pokemonlar birbirlerini görmekte zorlanırlar. Leech Seed saldırısı ise Bayleef'e isabet edebilmiştir.
    -Richard: Beyler görüş alanımız az ve Bayleef'in yaptığı normal attack düşürücü duvarı var. Special attack kullanın.
    -Waidmann, Tsubasa: Tamam dostum.
    -Waidmann: Servine, Leaf Tornado ile Croconaw'a!
    -Lucy: Quilava, Swift!
    -Tsubasa: Charmeleon, Flame Burst!
    -Lisa: Bayleef, Poison Powder ile Servine'a!
    -Richard: Combusken, Ember ile Bayleef'e!
    -Ace: Croconaw, Water Gun ile Combusken'e!
    Bayleef, sahadaki havadan dolayı Poison Powder ile Combusken'e vurmuştur. Diğer saldırılar isabetlidir. Quilava'nın Swifti ve Charmeleon'un Flame Burst'ü rakip her 3 pokemonada isabet etmiştir. Ayrıca bu saldırılar havayı biraz da olsa açmıştır.
    -Waidmann: Servine, Mega Drain ile Croconaw'a!
    -Lucy: Quilava, Ember ile Servine'a!
    -Tsubasa: Charmeleon, Flame Burst ile ortaya!(Flame Burst saldırısı, düştüğü yerin yakınındaki pokemonlara hasar verir.)
    -Lisa: Bayleef, Magical Leaf!
    -Richard: Combusken, Ember!
    -Ace: Croconaw, Water Gun!
    Bütün eğitmenler Special Attack kullanmıştır. Saldırılar ortada çarpışmıştır. Saldırılar bittiğinde saha yine gözükmemektedir.
    Saha yavaş yavaş gözükmeye başladığında 3 pokemonu yerde görüyoruz. Combusken(Zehirlenmişti), Servine ve Bayleef.
    Tsubasa tek başına kalmıştır ve 2 tane rakibi hala ayaktadır.
    -Tsubasa: Ne? Nasıl???
    -Waidmann: Dostum yenebilirsin... Zaten dayanma güçleri kalmadı...
    -Richard: Evet dostum yapabilirsin!
    -Lucy: Quilava, Swift!
    -Ace: Croconaw, Water Gun!
    -Tsubasa: Charmeleon, saldırılardan sıyrıl ve Dragon Rage!
    Charmeleon saldırılardan sıyrılmayı başarır.
    -Lucy: Flame Wheel ile karşılık ver.
    -Ace: Water Gun!
    Yine bir çarpışma olur. Ama Dragon Rage saldırısı rakibin her iki saldırısını da püskürtmüştür ve Croconaw'a doğru gelmektedir.
    -Ace: Croconaw, sıyrıl!
    Croconaw sıyrılmayı başaramaz. Saldırı ona gelir. Croconaw ağır hasar almıştır ve maça devam edemeyecek durumdadır.
    -Tsubasa: Biri gitti biri kaldı.
    -Lucy: Quilava sıyrıl ve Flame Wheel!
    Quilava sıyrılmayı başarır ve Flame Wheel saldırısı ile Charmeleon'a doğru gelmektedir.
    -Tsubasa: Charmeleon, saldırıyı tut!
    Charmeleon, Quilava'yı iki elinin arasında tutar ancak Flame Wheel saldırısı devam etmektedir.
    -Tsubasa: Charmeleon, Fire Fang!
    -Lucy: Quilava, kaç!

Quilava'nın Flame Wheel saldırısı bittiğinde Charmeleon onu elleriyle tutmaktadır. Sonra Fire Fang saldırısını kullanır. Quilava büyük hasar almıştır. Zor durumdadır. Ama... Birden ışık parlar. Evet!!! Quilava evrimleşmektedir!!!
    -Lucy: Quilava'm evrimleşiyor...
    -Waidmann: Olamaz, tam yenilmek üzereydi.
    Quilava bir Typholosion'a evrimleşir!!
    -Lucy: Typhlosion, Rollout!
    Typhlosion yuvarlanır ve Dragon Rage saldırısını geçmeyi başarır. Charmeleon'a vurmuştur.
    -Tsubasa: Charmeleon, FLAME BURST!
    -Lucy: Typhlosion, Flame Thower!
    Her iki pokemonun ve saldırının da türü fire idi. Typhlosion evrimleşmiş haldeydi ve Charmeleon'un az gücü kalmıştı. Flame Thower saldırısı Flame Burst'ü püskürtür ve Charmeleon'u vurur. Charmeleon savaşamayacak durumdadır. Savaşı Lucy'nin takımı kazanır.
    -Lucy: Size yeneceğimizi söylemiştim.
    -Tsubasa: 2'ye 1 kalmıştık ve senin pokemonun evrimleşmeseydi...
    -Lucy: Ne farkeder. Sonuçta biz yendik değil mi?
    -Tsubasa: Kes sesini.
    -Black: Sinirlenme dostum. Önemli bir maç değildi zaten.
    -Lucy: Görüşmek üzere ezikler...
    -Richard: Bırakın gitsin. Tsubasa, dostum senin yapacak bir şeyin yoktu. Bu benim ile Waidmann'ın hatasıydı.
    -Tsubasa: Hayır. Biz bir takım halinde savaştık, savaşı kaybedersek suçu hepimizde aramalıyız.
    -Black: Tsubasa haklı. Üzmeyin kendinizi önemsiz bir savaştı zaten.

Yollarına devam ederler. Birbirlerine çaktırmazlar ama üzgündürler. Savaşı kaybetmeyi beklemiyorlardı.
    -Waidmann: Hala varamadık mı?
    -Black: Çok az kaldı dostum.
    Sonunda varırlar. İlk işleri P.C'a gidip Pokemonlarını iyileştirmek. Bunu yaparlar ve Pokemon Tower'a girerler. İçerisi beklendiği gibi ürkütücüydü. Ve biraz da kalabalık. Çoğu eğitmen Ghost türü pokemon yakalamak için buraya gelmişti. Hayalet pokemon sayısı çok azdı ve çoğu eğitmen hayalet pokemonu arıyordu. Kahramanlarımız şaşkındı ve bir şeyler düşünemezlerse buradan eli boş ayrılacaklardı.
    -Waidmann: Gastly sayısının az olması çok garip...
    -Tsubasa: Şuan karanlık bölgedeyiz. Yani demek istediğim Gastly'ler saklanmış olabilir.
    -Richard: Doğru. Bence kimsenin bakmadığı, aklına gelmediği bölgelere bakmalıyız.
    -Black: Bence ayrılalım ve böyle arayalım. Eminim ki birimiz Gastly bulacaktır.
    -Diğerleri: Olur.

Ayrılırlar. Her biri kimsenin olmadığı yerlere bakmaktadırlar. Tsubasa, Waidmann , Richard bir süre sonra bir şey elde edemezler, sıkılırlar ve ayrıldıkları yere gelirler.
    -Tsubasa: Herkes burda mı?
    -Waidmann: Black nerede? Başına bir şey gelmiş olmasın?
    -Richard: Bir şey olmaz bence. Başına bir şey gelmiş olsaydı o bizi çoktan bulurdu. Bence biraz daha bekleyelim.

Bu konuşmalar geçerken Black'in aklına bir fikir gelmiştir.
    -Black: Burası tamamen boş.. Bu olamaz. Bir dakika, aklıma bir fikir geldi!
    -Black: Seni seçtim Pidgeotto!
    -Black: Pidgeotto Gust!
    Bu saldırıyı Black boş gözüken yerlere yapmıştır ve sonunda saklanan bir kaç Gastly hasar almış ve görünür hale gelmiştir.
    -Black: Aaaaa!
    -Black: Pidgeotto, Whirlwind!
    Bu saldırı rakip pokemonları uzaklaştırmıştır ancak sadece bir tanesini ıskalamıştır.
    -Black: Şimdi seni yakalamalıyım Gastly!
    -Black: Pidgeotto, Twister!
    Saldırı rakip Gastly'i flinch yapmıştır yani Pidgeotto tekrar saldırı yapabilir.
    Gaslty sıyrılmıştır. Ardından Hypnosis kullanır.
    -Black: Pidgeotto, çabuk sıyrıl!
    Pidgeotto sıyrılır.
    -Black: Geri dön Pidgeotto, seni seçtim Prinplup!
    -Black: Prinplup, Bubblebeam!
    Gastly hasar alır. Ardından Hypnosis kullanır.
    -Black: Prinplup, sıyrıl!
    Prinplup sıyrılmayı başaramaz ve uyumaya başlar. Gastly Mean Look kullanır. Prinplup kaçamaz hale gelir.(Poke topuna geri dönemez.) Sucker Punch vurur. Tekrar Sucker Punch vurur. Prinplup uyanır. Prinplup hasar almıştır.
    -Black: Prinplup, Brine!
    Gastly iyi hasar alır.(Brine saldırısı kullanan pokemonun canı yarıdan az ise 2 kat vurur.)
    Gastly Confuse Ray kullanır. Prinplup confused olmuştur.
    -Black: Prinplup, Brine!
    Prinplup kendine vurur. Ardından Gastly Night Shade ile Prinplup'u öldürür.
    -Black: Geri dön Prinplup. Seni seçtim Pidgeotto!
    -Black: Pidgeotto, Feather Dance!
    Bu saldırı Gastly'nin atağını biraz düşürmüştür. Gastly Hypnosis yapar.
    -Black: Pidgeotto, sıyrıl!
    Pidgeotto sıyrılmayı başarır.
    -Black: Pidgeotto, Gust!
    Gastly Sucker Punch kullanır ve Pidgeotto'nun hamlesinden önce onu sersemletir. Pidgeotto Gust'u kullanır.
    -Black: Pidgeotto, tekrar Gust!
    Gastly yine Sucker Punch ile onu sersemletir. Her iki pokemon da hasar alır.
    -Black: Neler oluyor Pidgeotto?
    Pidgeotto kendisinin kopyalarını yaratmaktadır. Gastly'nin etrafını kopyalarla sarmıştır.
    -Black: Bu Agility saldırısı! Pidgeotto'm Agility öğrendi!
    Gastly Hypnosis yapar ama kopyalarından bir kaçına isabet eder, yok olur.
    Gastly Sucker Punch kullanır ama isabet ettiremez. Twister saldırısı Gastly'e vurur ve Gastly Flinch olur.
    Gastly yine hasar alır.
    -Black: Poke topunun zamanı geldi!
    Poke topunu Gastly'e fırlatır. Sallanır, sallanır, sallanır ve ışık söner! Black bu zor koşullarda Gastly yakalamayı başarmıştır! Çok sevinçlidir! Sevincini arkadaşlarıyla paylaşmalıdır. Ancak arkadaşları neredeydi? Telefonu çekmemektir. Sanırım Black kayboldu.

Devamı gelecek bölümde.

Bölüm 9

Sanırım Black kayboldu.
    -Black: Seni seçtim Gastly!
    -Black: Gastly, beni çıkışa götürmelisin.
    Gastly Black'i çıkışa doğru götürmekteydi. Eğitmenlerin olduğu yere geldiler.
    -Eğitmen: Bu bir Gastly! Yakalamalıyım, poke topu git!
    -Black: Hayır, sizi salaklar bu benim Gastly'm.
    -Black: Geri dön Gastly. Sana zarar verebilir akılsızlar. Yolumu buldum zaten.
    Black yolunu bulmuştur ve dışarı çıkar. Arkadaşlarıyla haberleşir. P.C'a giderler. İşlerini hallederler. Celadon Town'a doğru yola koyulurlar.
    -Tsubasa: Dostum seni bulamadık neredeydin?
    -Black: Orada bir Gastly yakaladım!
    -Richard: Ne? Gastly'mi? O kadar kalabalığın arasında bunu nasıl başardın?
    -Black: Kendi yöntemlerimle .
    -Tsubasa: Bize de anlatsana dostum?
    -Waidmann: Gastly'ni gösterir misin dostum merak ettim de.
    -Black: Aslında Gastlyler saklanıyormuş. Bunu öğrenince gerisi geliyor zaten...
    -Tsubasa: Bunun rengi biraz soluk gibi sanki. Ahaha en kalitesizini yakalamışsın. Üzülme dostum.
    -Richard: Bir dakika. Bunun rengi... BU SHINY!!!
    -Black: Nee? Shiny mi? Emin misin?
    -Waidmann: Evet... Shiny gerçekten. Dostum nasıl farketmedin bunu?
    -Black: O karanlıkta nasıl farkedeyim... Oley be Shiny Gastly'm var! Noldu Tsubasa?
    -Tsubasa: Zaten ben sölemesem anlamayacaktınız..

Kahramanlarımız mutludur. En çokta Black. Şakalaşırlar ve sonunda Celadon City'e, 4.gym'in olduğu şehre varırlar. Celadon City Kanto bölgesinin en büyük ve kalabalık şehridir. Şehir kalabalık olduğundan kahramanlarımız burayı pek sevmezler. Şehre girerler ve biraz dolaşırlar.
    Tsubasa P.C'ın önünde bir yazı görür.
    -Tsubasa: Şurdaki yazıya bakın. BPT ile ilgili!

Yazıda şöyle yazmaktadır:

BPT ön eleme maçları 12 Ekim 2011'de yapılacaktır.
    KURALLAR:
    1-) Starterlar dışında sadece Kanto Ligi'ne ait pokemon kullanılacak.
    2-) Her eğitmen 2 pokemon kullanacaktır.
    3-) Ön eleme maçları başladıktan en geç 3 gün içerisinde eğitmenler maçlarını tamamlamalıdır.
    4-) Maçı kaybedenler elenecektir.
    5-) Katılacaklar bulundukları şehirde isimlerini ve hangi şehirde maça katılacaklarını yazdırmalıdır.
    6-) Maçlar, her şehirde bu turnuva için açılann bölgelerde, hakemlerin huzurunda yapılacaktır.
    Bu kuralların her hangi birine uymayan kişiler turnuvadan diskalifiye edilecektir. Herkese başarılar dileriz.

-Waidmann: Haa!? Bizim niye haberimiz yok? Yarın yapılacak bu!
    -Richard: Evet ya yarın... hazırlanmamıştık bile. Bunu kaybedersek çok kötü olur gerçekten.
    -Tsubasa: Kesin yenmemiz lazım.
    -Black: Eee ne yapmalıyız? Ben Gastly ile bir kaç taktik çalışmak istiyorum.
    -Richard: Ama bu şehirde olmasın. İsimlerimizi Fuchsia City için yazdıralım. Hem daha az kalabalık olur.
    -Waidmann: Bence de. Hem de Erika ile hemen karşılaşmayalım. İlk şu elemeden geçelimde sonra Erika'yı yeneriz.
    -Tsubasa: Olur.
    Kahramanlarımız yola çıkarlar. Fuchsia City'e vardıklarında hava kararmıştır. Kamplarını kurarlar ve Black Gastly'i biraz eğitir. Sonra toplanırlar ve konuşmaya başlarlar.
    -Tsubasa: Beyler takımımızı nasıl yapıcaz?
    -Richard: Şimdi onu düşünmemize gerek yok. İlk eleme kolay olur çünkü çok kişi katılıyor ve şansımıza büyük ihtimal güçsüz gelecek.
    -Tsubasa: Haklısın da... Sonrası için pokemonlarımızı şimdiden düşünmeliyiz. Yani deme...(Waidmann, sözünü keser)
    -Waidmann: Demek istediğin mesela bir pokemon görürsek hangimiz bunu yakalamalıyız mı?
    -Tsubasa: Evet. Ben güçlü olanları yakalamak isterdim. Bir de sevimli olmamalı. Sinirimi bozuyorlar.
    -Waidmann: Ben de hızlı olanları yakalarım.
    -Richard: Ben de taktiksel savaşabilen pokemonları... (Anlayana)
    -Tsubasa: Peki Black ya sen?
    -Black: Ben şimdilik ek bir şey yakalamak istemiyorum. Takımım iyi.
    -Richard: Beyler biz olta almayacak mıydık? Unuttuk sanırsam. Ama benim ihtiyacım yok artık.
    -Waidmann: Kimsenin ihtiyacı kalmadı sanırım. O zaman almayız paramız azalıyor zaten harcamalayalım boşuna.
    -Tsubasa: Bence de.
    -Waidmann: Neyse ben yatıyorum. Yarın için dinlenmem gerek. İyi geceler.
    -Arkadaşları: İyi geceler.

Derler ve uyurlar. Sabah olur. Kahramanlarımız uyanır, yemeklerini yerler ve biraz sabah antremanı yaparlar. Sonra eleme maçlarının oynandığı yere giderler.
    -Richard: Biz isimlerimizi yazdırmıştık. Eğer rakiplerimiz geldiyse maçımızı yapabiliriz.
    -Görevli: İsimlerinizi alayım.
    İsimlerini söylerler ve bir tek Black'in rakibi gelmiştir. İlk maç Black'in. Ama şuan başka bir maç yapıldığı için biraz beklemesi gerekliydi. Black heyecanlanmıştır. Sonunda sıra ona gelmiştir ve maçına başlayabilir.
    -Black: Merhaba ben Black.
    -Red: Ben de Red. Memnun oldum.
    Tokalaşırlar ve maça başlarlar.
    -Red: Seni seçtim Butterfree!
    -Black: Seni seçtim Pidgeotto!
    -Red: Butterfree, Sleep Powder!
    -Black: Pidgeotto sıyrıl.
    Pidgeotto sıyrılmayı başarır.
    -Red: Butterfree, Sleep Powder!
    -Black: Pidgeotto, Agility!
    Pidgeotto kendinin kopyalarını yaratır. Butterfree Sleep Powder saldırısını ıskalar.
    -Red: Butterfree sıyrıl!
    Butterfree sıyrılmayı başarır.
    -Black: Pidgeotto, tekrar Twister!
    -Red: Butterfree, sıyrıl!
    Butterfree sıyrılamaz ve hasar alır. Pokemonların hızları birbirine hemen hemen eşit olduğundan birbirlerine önce vurma üstünlüğü sağlayamazlar.
    -Red: Butterfree, Silver Wind!
    Pidgeotto ve saldırısı rüzgara karşı koyamaz ve saldırısı başarısız olur.
    -Red: Butterfree, Psybeam!
    -Black: Pidgeotto sıyrıl!
    Pidgeotto sıyrılamaz ve hasar alır.
    -Red: Butterfree, Supersonic!
    Pidgeot yine sıyrılamaz ve confused olur.
    -Red: Butterfree, Psybeam!
    -Black: Pidgeotto, Gust!
    Pidgeotto saldırısını yapmayı başarır. Yine her iki pokemon da hasar alır. İkiside maça devam edemeyecek durumdadır. Şimdi sıra 2. yani son pokemonlarında.
    -Red: Seni seçtim Wartortle!
    -Black: Gastly, Hypnosis!
    -Red: Wartortle, Rapid-spin ve Water Gun!
    -Waidmann: İki saldırıyı birden nasıl kullanıyor?
    -Red'in bir arkadaşı: Bu bir taktik dostum. Eğer her iki saldırıda ağır değilse ve pokemonu bunları yapabiliyorsa, yapar.
    -Waidmann: Bizim de bunun üzerine çalışmamız gerekiyor.
    -Richard: Haklısın. Çok önemli bir şey sonuçta.
    Wartortle dönerek Water Gun yapmıştır. Böylece hem Hypnosis'ten kurtulmuş hem de saldırı yapmıştır.
    -Black: Gastly, Confuse Ray!
    -Black: Devam et Gastly!
    Gastly hasar alır ancak Wartortle Confused olmuştur.
    -Black: Gastly, Night Shade!
    Ancak Wartortle bu saldırıyı tekrar etmekten yorulmuştur ve ayrıca Confused'tur. Wartortle dönmeye çalışır ancak başaramaz.
    Gastly, Night Shade'i başarıyla vurur.
    -Red: Wartortle, Aqua Tail!
    -Black: Gastly sıyrılabilirsin!
    Gastly Wartortle'a göre daha hızlı olduğu için rahatlıkla sıyrılır.
    -Black: Gastly, Hypnosis!
    -Red: Wartortle, Water Pulse!
    Gastly Hypnosis'i isabet ettiremez ve hasar alır.
    -Red: Wartortle tekrar Water Pulse!!
    Gastly kendi kendine Shadow Ball saldırısını kullanır. Büyük bir su topu ile karanlık topun karşılaşması sonucu ortalık duman olur.
    -Black(Sevinçle): Gastly! Shadow Ball öğrendin!!!
    -Tsubasa: Oyununa bak dostum.
    Duman geçer ve iki pokemonda hasar almıştır. Devamı gelecek bölümde.

Bölüm 10

Duman geçer ve iki pokemonda hasar almıştır.
    -Red: Wartortle, Bite!
    -Black: Gastly, Sucker Punch!
    Wartortle darbeyi yer ve sersemler. Saldırısını yapamaz.
    -Black: Gastly, Shadow Ball ile bitir!
    -Red: Wartortle, Aqua Tail!
    Wartortle saldırıyı gerçekleştiremez. Hareketsiz kalır ve Shadow Ball ona vurur. Wartortle savaşamayacak durumdadır. Black maçını kazanır ve ön elemeyi geçer.
    -Richard: İyi işti dostum tebrikler. Gastly'ni daha da geliştirmelisin.
    -Waidmann, Tsubasa: Tebrikler Black.
    -Red: Tebrik ederim. Güzel maçtı gerçekten.

Kahramanlarımız oradan ayrılırlar. Kamp yaptıkları yere giderler ve biraz dinlenirler. Yemeklerini yerler, sohbet ederler v.s. Akşam olunca tekrar maç yaptıkları yere giderler.

-Richard: Bizim rakiplerimiz geldi mi?
    -Görevli: İsimlerinizi tekrar alayım.
    İsimlerini tekrar söylerler. Bu sefer Waidmann'in rakibi gelmiştir. Hazırlıklarını yaparlar ve maç başlar.
    -Waidmann: Seni seçtim Nidorino!
    -Candy: Seni seçtim Rattata!
    Sahadaki herkesin surat ifadesi değişir. Herkes şaşkındır.
    -Waidmann: Ne? Bir rattata mı? Hahaha beni bununla mı yeneceksin?
    -Candy: Rattata, Tackle!
    -Waidmann: Nidorino, kıpırdama.
    Tackle saldırısı Nidorino'ya biraz hasar verir.
    -Waidmann: Horn Attack!
    Rattata hasar alır ve savaşamayacak duruma gelir.
    -Candy: Seni seçtim Chikorita!
    -Candy: Chikorita, Razor Leaf!
    -Waidmann: Nidorino, Peck!
    Chikorita maçı kaybeder. Waidmann'ın rakibi çok güçsüzdü. Maçı rahatlıkla geçer.
    -Tsubasa: Adam ballı ya.
    -Waidmann: Ehehe.
    -Richard: Olsun sorun yok.

Bu arada Richard'ın rakibi gelmiştir.

-Görevli: Richard. Senin rakibin geldi. Maçınızı yapabilirsiniz.
    Richard ile rakibi sahaya gelir. Tokalaşırlar ve maça başlarlar.
    -Richard: Seni seçtim Butterfree!
    -Gary: Seni seçtim Beedrill!
    -Gary: Beedrill, Agility!
    -Richard: Butterfree, Gust!
    -Gary: Poison Jab!
    -Richard: Psybeam!
    Poison saldırısı Psybeam'a dayanamaz ve saldırısı başarısız olur.
    -Richard: Silver Wind!
    -Gary: Sıyrıl!
    Beedrill sıyrılmayı başarır.
    -Richard: Gust!
    Bu sefer sıyrılamaz ve hasar alır.
    -Richard: Gust!
    -Gary: Sıyrıl ve Twineedle!
    Beedrill sıyrılır ve Twineedle saldırısını kullanır. Butterfree zehirlenir ve hasar alır.
    -Gary: Poison Jab!
    -Richard: Sleep Powder!
    Beedrill tam yaklaştığında Butterfree Sleep Powder sayesinde onu uyutur. Beedrill yere düşer.
    Beedrill Psychic türüne karşı dayanıksız olduğundan 2 kat hasar alır.
    -Gary: Tamam vurma öldü.
    Beedrill savaşı kaybeder.
    -Gary: Geri dön Beedrill. Seni seçtim Pignite!
    -Richard: Geri dön Butterfree. Seni seçtim Pikachu!
    -Richard: Pikachu, Thunderbolt!
    -Gary: Take Down!
    İkisi de hasar alır.
    -Richard: Double Team!
    Pikachu kopyalarını yaratır.
    -Gary: Arm Thrust!
    Pignite tek tek kopyalara vururken,
    -Richard: Thunderbolt!
    Pignite sıyrılmayı başarır.
    -Richard: Thunderbolt!
    -Gary: Flame Charge!
    Pignite, Pikachu'ya yaklaşırken Pikachu Thunderbolt yapar. Pignite'in Flame Charge'ı yarıda kesilir ve yere düşer.
    -Richard: Quick Attack!
    Pikachu çok hızlı bir şekilde Pignite'e vurur ve Pignite savaşı kaybeder. Pikachu'nun Pignite'e göre çok hızlı olması bu maçta çok işlerine yaramıştır.
    -Tsubasa: İyi işti dostum.
    -Richard: Sağol. Senide görecez.
    -Waidmann: Eee ne yapıyoruz? Tsubasa'nın maçına kadar ikili saldırı çalışmak istiyorum ben.
    -Tsubasa: Ben de öğrensem iyi olur. Bu maçta işime yarayabilir.
    -Black: Hadi kamp yerine gidelim o zaman.
    Oraya varırlar. Biraz yemek yerler, eğlenirler ve eğitim yaparlar.
    -Richard: Tsubasa sana Charmeleon için bir önerim var.
    -Tsubasa: Nedir o kanka?
    -Richard: İlk önce Dragon Rage kullanıyorsun. Ardından Charmeleon saldırının arkasından koşmaya başlıyor. Dragon Rage rakibe vuruyor yada ıskalıyor diyelim. Charmeleon arkadan aniden çıkıyor ve Fire Fang ile bum!!
    -Tsubasa: Anladım güzelmiş. Deneyelim bakalım.
    -Richard: Dene bakalım.
    -Tsubasa: Charmeleon, Dragon Rage ve ardından koşup Fire Fang!
    Charmeleon Dragon Rage'i yapar. Ama arkasından koşarken onun hızına yetişemez.
    -Richard: Hız çalış biraz. Charmeleon'un üstüne ağırlık bağla ve koştur. Sonra ağırlığını çıkarıp dene.
    -Tsubasa: Olur. Yarına kadar bir kaç şey öğrensin de.
    Kahramanlarımız pokemonlarını eğitirler ve sonra uyurlar. Sabah olur. Yemeklerini yerler ve maç yapılan yere giderler.
    -Tsubasa: Ben Tsubasa. Rakibim geldi mi?
    -Görevli: Evet. Biraz bekleyin. Şuan ki maç bitince siz yapabilirsiniz.
    Maçları biter ve sıra Tsubasa'ya gelir. Arkadaşları ona başarılar diler.
    -Tsubasa: Seni seçtim Onix!
    -Blue: Seni seçtim Graveler!
    -Tsubasa: Onix, Slam!
    -Blue: Graveler, Rollout!
    Onix Slam saldırısını vurur ve Graveler Rollout yapmaya başlar.
    -Tsubasa: Sıyrıl!
    Onix, Graveler'e göre 2 kat hızlı olması sayesinde rahatlıkla sıyrılır.
    -Blue: Earthquake!
    -Tsubasa: Bind!
    Eartquake saldırısı yapılır ancak Onix, Graveler'i sardıpı için her ikiside hasar alır.
    -Blue: Rollout!
    -Tsubasa: Sıyrıl! Ardından Dragonbreath!
    Onix hızı sayesinde sıyrılır ve Dragonbreath ile Graveler'i arkadan vurur.
    -Blue: Selfdestruct!
    Graveler patlama oluşturur. Graveler kendini feda eder ama Onix'te savaşamayacak duruma gelir. Her iki pokemon da yenildi. Sıra 2. yani son pokemonlarına gelir.
    -Tsubasa: Geri dön Onix. Seni seçtim Charmeleon!
    -Blue: Geri dön Graveler. Seni seçtim Infernape!
    -Waidmann: Vaov 3. evrim.
    -Richard: Tsubasa'nın işi zor.
    -Blue: Fire Spin!
    -Tsubasa: Sıyrıl!
    Charmeleon sıyrılmayı başarır.
    -Blue: Close Combat!
    -Tsubasa: Slash!
    Her iki pokemon da hasar alır. Ancak Charmeleon'un hasarı daha büyüktür. Yine de Infernape Close Combat yüzünden yorulmuştur.
    -Blue: Flame Wheel!
    -Tsubasa: Charmeleon, çalıştığımız gibi Dragon Rage Combo!
    Charmeleon Dragon Rage yapar. Gelmekte olan Flame Wheel ile çarpışır ve ortalık duman olur. Charmeleon ise Dragon Rage'in arkasından koşmuştur ve saldırılar çarpıştıktan sonra Fire Fang kullanmıştır. Etraf gözüktüğünde ise Charmeleon, Infernape'i ısırmaktadır.
    -Blue: Nee? Infernape Close Combat!
    Close Combat ile Charmeleon'u uzaklaştırır.
    -Blue: Mach Punch!
    Ardından bir darbe daha yer. Charmeleon ayakta durmakta zorlanır.
    -Blue: Flamethower!
    -Tsubasa: Flame Burst!
    İki ateş saldırısı yine çarpışır. Ortalık bayağı toz duman olmuştur. Saha yavaş yavaş gözükmeye başlar. İlk olarak Infernape gözükür. Ayaktadır ve sağlamdır. Saha tamamen gözükür ama Charmeleon ortalıkta yoktur!
    -Tsubasa: Haa nerede Charmeleon?
    Ardından yukarıdan bir Air Slash saldırısı Infernape'e iner. Infernape hasar alır ve flinched olur. Saldırının arkasında ise bir CHARIZARD!!!
    -Tsubasa(Sevinçle): Charizard!!?? Charmeleon'um evrimleşmiş haha!
    -Tsubasa: Charizard!!, Shadow Claw!
    Infernape flinched olduğundan bir şey yapamaz. Infernape saldırıyı alır ve iyice yaralanmıştır.
    -Blue: Infernape, Blast Burn!
    -Tsubasa: Charizard, yüksel ve Dragon Rage ile savun!
    Charizard yükselir.
    -Blue: Infernape sıçra ve saldırıyı yap!
    Infernape'te sıçramıştır ve Over Heat saldırısını gerçekleştirir. Yukarısı alev, duman karışımı bir hava olmuştur. Infernape aşağı kontrollü bir şekilde iner. Sahadakiler dumanın geçmesini bekler.
    Dumanların arasından bir Air Slash saldırısı Infernape'e doğru iner.
    -Blue: Infernape, sıçrayarak saldırıdan sıyrıl!
    Infernape dumanların arasına sıçrar.
    -Blue: Flamethower!
    -Black: Charizard sinirlendiğinden Tsubasa'yı dinlemeden hareket edebilir.
    -Waidmann: Haklısın.
    Yukarıdan bir Flamethower saldırısı aşağıya iner. Dumanlar geçmeye başladığında Charizard, Infernape'i tutmuştur ve yükselmektedir.
    -Blue: Close Combat!!
    -Tsubasa: Fire Fang!
    Charizard, Tsubasa'yı dinlemez. Dragon Claw saldırısı kullanır. Ardından Infernape'i aşağı bırakır. Ancak Infernape Charizard'a tutunmuştur ve ikisini de aşağı çekmek için uğraşıyordur. Her ikisi de aşağı doğru düşmektedir. Charizard Shadow Claw saldırısını kullanır ve Infernape darbeden sonra Charizard'a tutunamaz.

Charizard Infernape'in düştüğü yere Flame Burst yapar. Yine duman olmuştur. Charizard yaralı bir şekilde aşağı iner. Dumanlar geçtiğinde Infernape savaşamayacak durumdadır. Tsubasa ya da Charizard savaşı kazanmıştır!

Sahadaki kişilerin hepsi çok şaşkındır. Şaşkınlıktan kimse bir şey diyemez. Tsubasa ve arkadaşları karizmatik bir şekilde sahadan ayrılırlar. Kamp yaptıkları yere giderler. Şimdi ise Erika'ya meydan okuyacaklardır. Bir önceki şehre doğru yola koyulurlar. Yolda yaşlı bir teyze görürler. Kahramanlarımızın ilgisini çekmiştir. Çünkü yaşlı teyze çok garip hareketler yapmaktadır. Yaşlı teyze kahramanlarımızın önüne geçip onları durdurur.
    -Yaşlı Teyze: Bedava pokemon ister misiniz gençler?
    -Waidmann: Yok kalsın teyze.
    -Richard: Peki hangi pokemon?
    -Yaşlı teyze: Elimde 3 tane Eevee var.
    -Richard: Ne?! 3 tane mi?
    -Yaşlı teyze: Evet 3 tane. Benim işime yaramıyorlar. İsterseniz size verebilirim.
    -Black: Ben isterim.
    -Richard: Ben de isterim.
    -Tsubasa: Ben istemem. Sevimli pokemonları sevmem demiştim.
    -Waidmann: Ben de isterim.
    -Yaşlı teyze: Ancak bunlardan bir tanesi Shiny! Biliyorsunuz Shiny çok değerlidir. 3 Poke topuda elimde. Bir tanesini seçin.
    -Waidmann: Ben sağdakini alayım.
    -Richard: Ben de soldakini.
    -Black: Ortadaki de benim.
    -Richard: Teyze bize neden bunları veriyorsun?
    -Yaşlı teyze: Üzümü ye bağını sorma evladım.
    -Waidmann: Evet Richard yaşlı teyze haklı!
    -Yaşlı teyze: Şimdi bakmayın ama. Ben gidince bakarsınız. Söz verin.
    -Arkadaşları: Söz. Siz gidince bakıcaz.

Yaşlı teyze gider. Kahramanlarımız buna bir anlam veremezler ve içlerinde sebepsizce bir mutluluk vardır.
    -Black: Yaşlı teyze niye shiny bir pokemonu bize verir ki? Shinyler çok değerli değil mi?
    -Waidmann: Haklısın da. Yalan söylüyordur belki.
    -Richard: Yaşlı teyze gitti şimdi içindekilere bakalım.
    -Waidmann, Richard, Black: Seni seçtim Eevee!
    -Richard: Oley! Benimkisi shiny!
    -Waidmann: Tüh be! Tebrik ederim dostum yine de.
    -Black: Tebrikler dostum.
    -Richard: Sağolun beyler.
    -Black: Gerçekten de Shiny. Yaşlı teyze neden yaptı acaba. Neyse boşverelim üzümü yiyelim bağını sormayalım.
    -Waidmann: Bence de. Hadi Erika'ya meydan okuyalım. Tsubasa, senin Charizard'ı eğitmen gerekli yoksa seni dinlemeyecek.
    -Tsubasa: Haklısın. Kendi kafasına göre hareketler yapıyor, beni istediği zaman dinliyor.
    Kahramanlarımız yola koyulurlar. Devamı gelecek bölümde.

Not: Düşüncelerinizi, tavsiyelerinizi belirtirseniz çok yardımcı olursunuz.

Karakterlerin takımları:

Black:
     Pokémon Senaryosu [Mola]
    ,
     Pokémon Senaryosu [Mola]
    , S
     Pokémon Senaryosu [Mola]
    ,
     Pokémon Senaryosu [Mola]

Richard:
     Pokémon Senaryosu [Mola]
    ,
     Pokémon Senaryosu [Mola]
    ,
     Pokémon Senaryosu [Mola]
    , S
     Pokémon Senaryosu [Mola]

Tsubasa:
     Pokémon Senaryosu [Mola]
    ,
     Pokémon Senaryosu [Mola]
    ,
     Pokémon Senaryosu [Mola]

Waidmann:
     Pokémon Senaryosu [Mola]
    ,
     Pokémon Senaryosu [Mola]
    ,
     Pokémon Senaryosu [Mola]

Ace:
     Pokémon Senaryosu [Mola]

Lisa:
     Pokémon Senaryosu [Mola]

Lucy:
     Pokémon Senaryosu [Mola]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 26 Mayıs 2011; 21:40:19 >

• Seneryoyu yazacağında seneryoda yer almak isterim
  • Hayırlı olsun. Destekçinim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fαirytαle

Hayırlı olsun. Destekçinim

Teşekkür ederim

batu578: Arkadaşa danıştıktan sonra karakterleri yazıcam o zaman bakarız.
  • senaryonda yer almayı bende isterim
  • Savaş bölümlerini İngilizce yazsam sorun olur mu? Şimdiden sorayım dedim itiraz etmek isteyenler şimdiden söylesinler yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Savaş bölümlerini İngilizce yazsam sorun olur mu? Şimdiden sorayım dedim itiraz etmek isteyenler şimdiden söylesinler yani.

Nası anlamadım şöylemi
    Charmander used ember
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat9999

quote:

Savaş bölümlerini İngilizce yazsam sorun olur mu? Şimdiden sorayım dedim itiraz etmek isteyenler şimdiden söylesinler yani.

Nası anlamadım şöylemi
    Charmander used ember

Pikachu, use Thunderbolt attack!
    gibi.
  • quote:

quote:

quote:

Nası anlamadım şöylemi
    Charmander used ember

gibi.

Sadece saldırı isimleri öyle kalsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

quote:

quote:

Nası anlamadım şöylemi
    Charmander used ember

gibi.

Pikachu, Thunderbolt saldırısını kullan!
    gibi mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nası anlamadım şöylemi
    Charmander used ember

gibi.

gibi mi?

Bence ingilizce olsun.

• Saldırılar ingilizce olsun yeter aksi takdirde anlaşılmıyo
  • Saldırılar kesin ingilizce olur zaten. Orjinalliği bozmayalım
  • Komik geliyor insan türkçe.Facede bi video vardı ceryan şoku atasan ay balam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nası anlamadım şöylemi
    Charmander used ember

gibi.

gibi mi?

Aynen öyle.Tabi size kalmış bir olay.

• Bende varım.
  • pikachu thunder shock demen yeterli bence
  • pikachu thunder shock demen yeterli bence
  • Pikachu, Thundershock kullan!
    Orjinal ve çekici bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fαirytαle

Pikachu, Thundershock kullan!
    Orjinal ve çekici bence

Yada
    Aah ona gününü göstericem......................................................

Terbiyesizleşme bence.Karşında bir bayan var.Mesajını editle Berat.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.