bolum güzeldi ama bi şey saçma geldi shiny gastly nin rengi mavidir normalinin mor aradaki farkı anlayamaması saçma
ayrıca bu bolumde kinatakiyle birlikte beni koyabilirdin red yerine
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKs..
bolum güzeldi ama bi şey saçma geldi shiny gastly nin rengi mavidir normalinin mor aradaki farkı anlayamaması saçma
ayrıca bu bolumde kinatakiyle birlikte beni koyabilirdin red yerine
Orası karanlık bir yer. Gastly'i karanlıkta yakalıyor ve farkedemiyor. Aydınlığa geldiğinde ise Gastly'i çıkarıyor arkadaşlarıyla birlikte o zaman anlıyorlar.
Red ile Gary yerine sizi koysaydım sadece bir bölümde oynayıp giderdiniz. Kalıcı olmazdı yani. Ben size kalıcı yer arıyorum. Aklıma güzel bir fikir gelince koyacam.
gerçekten süper bölüm olmuş.Bölümüde tam yerinde bitirmişsin.
quote:
Orijinalden alıntı: burak100000
gerçekten süper bölüm olmuş.Bölümüde tam yerinde bitirmişsin.
Teşekkür ederim.
Bölüm 10 geldi beyler! Kahramanların takımlarını güncelleştirmedim. 1 saat sonra güncellerim.
Vay be.Bir S. Eevee bulamadık.İyi bölüm oldu bu da.
bu yaşlı teyze kim acaba niye verdiki pokemonları? bu sorunun cevabını ilerki bölümlerde vericekmisin.
bölüm güzeldi en zor rakip benimkiydi galiba, bide şunu anlamıyorum pokemonun canı az kalıyor bi evrimleşiyor canı full.
quote:
Orijinalden alıntı: burak100000
bu yaşlı teyze kim acaba niye verdiki pokemonları? bu sorunun cevabını ilerki bölümlerde vericekmisin.
bölüm güzeldi en zor rakip benimkiydi galiba, bide şunu anlamıyorum pokemonun canı az kalıyor bi evrimleşiyor canı full.
En zor rakip Tsubasa'nınkiydi. Çünkü başlangıç pokemonu 3.evrimdi. Canı az kalıyor değil. 2side darbe almıştı sonradan yenmesinin sebebi ise, Charizard Fire/Flying. Infernape ise Fire/Fightning. Yani tür üstünlüğü var. Air Slash yani hava saldırısını kullanarak daha çok vuruyor. Yenmesinin sebebi bu olabilir.
Yaşlı teyze hakkında bilgi vermeyim. Neden verdiğini karakterlerde bilmiyor zaten üzümü ye bağını sorma.
Hayır en zor maç benimdi.
yine guzel bi bolumdü ve şu 2 kısma koptum
quote:
-Richard: Psybeam! Beedrill Psychic türüne karşı dayanıksız olduğundan 2 kat hasar alır. -Richard: Psybeam! -Richard: Psybeam! -Gary: Tamam vurma öldü.
quote:
Tsubasa ve arkadaşları karizmatik bir şekilde sahadan ayrılırlar.
Richard: Psybeam! Beedrill Psychic türüne karşı dayanıksız olduğundan 2 kat hasar alır. -Richard: Psybeam! -Richard: Psybeam! -Gary: Tamam vurma öldü. Beedrill savaşı kaybeder.
Koptum allahım :D
Hacı ben senin hikayeni farklı değerlendirmişim... Burada olan arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra işin mantığını kaptım... (Kafam şu aralar biraz dolu da.. O yüzden...) Hikayeyi oyun üzerinden yazmana rağmen süper oturtmuşsun; ki hatta Pokemon'un yazarı (Takashi Abi) yapsa kiminki daha iyi olur diye merak ediyorum.... Şaka maka harika yazmışsın, uzatmışsın, savaşlar harika... Sürprizler filan... Beni bile aşmışsın o konuda panpa... (Çok mütevazıyım...) Shiny olayı biraz saçma kaçmış sanki... Oyunda shinylerin herhangi bir özel özelliği (!) olmadığı için o da... Ama madem doujin yazıyosun biraz yeni şeyler katman lazım içine... Charizard gibi, for example... Okulda bişeyler düşünürüz...
quote:
Orijinalden alıntı: Elengor
Hacı ben senin hikayeni farklı değerlendirmişim... Burada olan arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra işin mantığını kaptım... (Kafam şu aralar biraz dolu da.. O yüzden...) Hikayeyi oyun üzerinden yazmana rağmen süper oturtmuşsun; ki hatta Pokemon'un yazarı (Takashi Abi) yapsa kiminki daha iyi olur diye merak ediyorum.... Şaka maka harika yazmışsın, uzatmışsın, savaşlar harika... Sürprizler filan... Beni bile aşmışsın o konuda panpa... (Çok mütevazıyım...) Shiny olayı biraz saçma kaçmış sanki... Oyunda shinylerin herhangi bir özel özelliği (!) olmadığı için o da... Ama madem doujin yazıyosun biraz yeni şeyler katman lazım içine... Charizard gibi, for example... Okulda bişeyler düşünürüz...
Shiny'lerin özelliği normallerine göre 5/4 güce sahip olmasıdır diye biliyorum. Shiny işini biraz abartmış olabilirim. Milyonda bir gelen bir şey aslında. Ama mucizeler olmadıkça senaryonun ne anlamı kalır ki?
Yeni bölüm bugün gelemeyebilir senaryoda yeni şeyler üzerine çalışacağım ve PCO oynuyorum.
Hacı avatar yüklicem o yüzden bi mesajım bulunsun...
Devam ne zaman?
quote:
Orijinalden alıntı: MerTurgoN
Devam ne zaman?
Dostum biraz ara verdim. 2 hafta sonra devam edecek ama 11. bölümün yarısını yazdım. Vaktim oldukça eklerim bölümleri. Yeni fikirler geldi aklıma.
bayagi ugrasiyorsun galiba bu islere
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
bayagi ugrasiyorsun galiba bu islere
Bayağı uğraşmıyorum. Aklıma geldikçe devam ediyorum düzenleme filan yapmadan. Şuan molada ama Çarşamba günü devam edecek.(Büyük ihtimalle)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme