Şimdi Ara

´´ Pokémon'um v2.0 // v3.0'e geçiş ertelendi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
0
Favori
13.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz kodlama tam bitmedi, ancak sorunlar düzeltildi.Eksikler en kısa sürede giderilecektir.Bu yüzden olumsuz yorum lütfen yapmayınız.

Site adresi:

http://www.pokemontr.uni.cc

Öncelikle belirteyim,

Siteyi baştan aşağı yeniden yapacağımdan eski scripti yapacağım çekiliş ile sınırlı sayıda kişiyle paylaşma kararı aldım.Yeni versiyon açıldığı zaman çekilişi yapacağım.

Yeni versiyon için çok güzel fikirlerim var, bunlardan bazılarını sizlere üstü kapalı olarak anlatmak istiyorum:

1. Site tasarımı tamamen değişecek ve etkileyici bir hâl alacak.
    2. Site web 2.0 prosedürlerine uygun olarak geliştirilecek.
    3. Level sistemi tamamen değiştirilecek;
    Versiyon 1.0'da her linke tıklandığında leveliniz 1 değer artıyordu.
    Level sistemini kaldırılıp yerine Puan sistemi eklenecek.
    Her linke tıklandığında 1'den 10'a kadar puan kazanma olasılığınız olacak.(Kaç puan kazanacağınız sistem tarafından rastgele belirlenecek.)

Puanlarınızla;
    Level atlatacaksınız.(Şimdilik 1 Level = 5 Puan olarak düşünüyorum.)
    Yeterli level'e geldiğinizde Pokémon'unuzu geliştirmek için puanlarınızı kullanacaksınız.(Diyorsanız ki ben level'e bakarım, puanlarımı tasarruflu kullanırım.Pokémonunuza şekil değiştirtmezsiniz.)
    Veya paranızla Pokemon'unuzu geliştirebileceksiniz.(Paranızla evrim taşı alarak)

4. Para sistemi eklenecek;
    Her linke tıklandığında 1'den 1000'e kadar para kazanma olasılığınız olacak.
    Paranızı kullanarak:
    Pokémon'unuza aksesuarlar, ekstra güçler(daha fazla para veya puan kazanmak için), evrim taşları ve PokéBox'lar* (yakında) satın alabileceksiniz.

5. Üyelik sistemi geliştirilecek;
    Her gün otomatik olarak 1'den 5'e kadar puan, 1'den 500'e kadar para kazanma olasılığınız olacak.
    Üyeliğinize giriş yapıp puanlarınızı ve paralarınızı istediğiniz şekilde kullanabileceksiniz.

6. İstatistik sistemi geliştirilecek;
    Top 100'de istatistikler toplam puana, toplam level'e, toplam paraya ve toplam tıklanmaya göre listelenebilecek.

Top 10'da istatistikler level baz alıanarak hesaplanacak.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar.Scriptin yapımına okulun açıldığı hafta başlayacağım.

İstek, öneri, yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    Güzel öneri yapanların sitede isimleri geçecektir.

Bu uzun yazımı okuduğunuz için teşekkürler.

*PokeBox: Pokémon kutusu, içinden rasgele bir Pokémon çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 18 Ekim 2008; 18:35:32 >

• Birşey değil ne demek
  • Anladıgım kadarıyla yeni bir oyun yapıyorsun Bence paraya göre sıralama olmasın Para konusunda işim hep kesat gitmiştir.Sadece exp ve levele gore sıralama olsun bence Bi de şimdi 1 LeveL 5 Puan demişsin 99 LvL bi pokeye 3 Puan geldiğini düşünürsek 2 pokemon öldürerek LvL atlarBence oyun biraz daha zor olmalı.Lake gibi

• Beliyoz bakalım...

• Abi Beni Sev ! Seni Seviyom Ben , Sana Cip Alcam.
  • Bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Anladıgım kadarıyla yeni bir oyun yapıyorsun Bence paraya göre sıralama olmasın Para konusunda işim hep kesat gitmiştir.Sadece exp ve levele gore sıralama olsun bence Bi de şimdi 1 LeveL 5 Puan demişsin 99 LvL bi pokeye 3 Puan geldiğini düşünürsek 2 pokemon öldürerek LvL atlarBence oyun biraz daha zor olmalı.Lake gibi

Paraya göre sıralama asıl sıralamada değil.

Asıl sıralama dediğim gibi Level'e göre olacak.Para ve diğer sıralamalar kullanıcıların meraklarını gidermeleri için..

Bu Pokémon Lake gibi bir oyun değil.Linke tıklandıkça level atlanacak bir oyun.Ancak ben bunu biraz daha geliştirip, değiştirdiğim için topladığın puana göre level atlamalı oldu.

Eski versiyonda 99 levelken 1 kişi tıkladığında 100 olunuyordu..

Yeni versiyonda şanslıysan 1 kişi tıkladığında 100 olur.Çoook şansızsan 5 kişi tıkladığında 100 level olur.

Yani oyun zaten zorlaştı.Daha fazla zorlaştırmaya da lüzum yok diye düşünüyorum, EXP sürekli sabit kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 29 Ağustos 2008; 20:16:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediklerini yaparsan eğlenceli olur oyun.
  • Hee ben yanlıs anlamısım pardonPokePlushies gibi bişey diyosun yani sen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Hee ben yanlıs anlamısım pardonPokePlushies gibi bişey diyosun yani sen?

Evet, aynen öyle diyorum..

Eğer bu projemi başarıyla gerçekleştirirsem, bundan sonraki hedefim Pokemon Crater benzeri oyun yapmak olacak.
  • Bişi Dicem Version 1deki hileleri kapatacakmısın?
    Şahsen Ben 1 Tanesi Biliyodum
  • Ya Bişey Dicem Saçma Olucak Ama Aksesuar Fln Var O Zaman Kapışabilelimde 1 poke live değil öle pokemonlakedeki gibi Ama 1 Pokeyle Ayrıca Oyunu Sabırsızca Bekliyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 29 Ağustos 2008; 20:41:53 >
  • Heyecanla bekliyoruz
  • Kolay gelsin inşAllah güzel bir şey olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

Heyecanla bekliyoruz

+1905 Ayrıca Yukardaki Öneri Hakkında Yorum Bekliyorum.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yu$uF YıLmAz

Bişi Dicem Version 1deki hileleri kapatacakmısın?
    Şahsen Ben 1 Tanesi Biliyodum

Kapatacağım.

quote:

Orjinalden alıntı: emre50

Ya Bişey Dicem Saçma Olucak Ama Aksesuar Fln Var O Zaman Kapışabilelimde 1 poke live değil öle pokemonlakedeki gibi Ama 1 Pokeyle Ayrıca Oyunu Sabırsızca Bekliyom.

Bundan sonra o yönde bir projem var.İki projeyi ayrı tutmak istiyorum.Çünkü savaş sistemi eklersem sadece bununla bitmeyeceğini biliyorum.O zaman oyun gerçekten çok karışık olur.

quote:

Orjinalden alıntı: Blue Dragon

Kolay gelsin inşAllah güzel bir şey olur..

Sağol, inşAllah ilgi görür..

• Plushies deki gibi İmzaya resim koyabilcekmiyiz.Resimde level gözükecek mi?
  • Bende Admin Olurum Dimi
  • yılmazcum valla son olarak forumda yaşşananlardan dolayı(CPTR) sana hiç güvenmiorm.
  • Yılmaz'a güvenmeyin. Sizinle oyun oynuyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.