Şimdi Ara

´´ Pokémon'um v2.0 // v3.0'e geçiş ertelendi... (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
0
Favori
13.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Poké_Maniac

quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orjinalden alıntı: emre50

quote:

Bir sitesi olması ve siteyi takip edenlerin olması.

emre50'ye lafım...

ank_yer_6 arkadaşımsın bişey demek istemiyorum senle az sohbet etmedik

Evet ama sen de bu tür konulara burnunu sokma lütfen..

Herkesin hayrına olur ama Post kasamaz ki.

heheh ewt kasamzz

• ulen 1 gün girmedik hemen arkamdan konuşuyonuz ayrıca ank_yer_6 yla pokemaniacdan bunu beklemizdim onlar benim kankalarımda birlikte post kasıyoduk drysheadlada msnde kankaydık hemen hançeri sapladı
  • quote:

ulen 1 gün girmedik hemen arkamdan konuşuyonuz ayrıca ank_yer_6 yla pokemaniacdan bunu beklemizdim onlar benim kankalarımda birlikte post kasıyoduk drysheadlada msnde kankaydık hemen hançeri sapladı

Ben kendimide kabul ediyorum ki.Birbirimize takılıyoruz.Benle ank_yer_6 sürekli takışıyoruz.
  • quote:

ulen 1 gün girmedik hemen arkamdan konuşuyonuz ayrıca ank_yer_6 yla pokemaniacdan bunu beklemizdim onlar benim kankalarımda birlikte post kasıyoduk drysheadlada msnde kankaydık hemen hançeri sapladı

Düzgün konuş. Ben senin gibi gereksiz mesajlar atmıyorum.
  • quote:

quote:

Düzgün konuş. Ben senin gibi gereksiz mesajlar atmıyorum.

benim hangi gereksiz mesajımı gördün ayrıca tmm sen benle kanka değil arkadaş bişe olmuyorsunki

• quote:

Küçük bir örnek
  • pokemaniac bana post kasıyo diyosun bölümde bütün konulara sen msj atmışsın daha geçen gün kaç saat online olsam 800 olurdum diyodun
  • yılmazın konu böyle giderse kapanır bence xD
  • quote:

pokemaniac bana post kasıyo diyosun bölümde bütün konulara sen msj atmışsın daha geçen gün kaç saat online olsam 800 olurdum diyodun

Doğru dedim.Ama mesajın saçma.Öyle önüne gelene emri vakiyle kanka olamazsın.Ayrıca gelmiş beraber post kasıyorduk diyorsun.Ne kadar mantıklı bir cevap sen yorumla.
  • poke_maniac öyle değilmiydi msnde konuşuyoduk sen şuna at bende atıyım diyodum buna ne deniliyo taktikmi başka da bu konu hakkında msj atmassan 2'miz için hayırlı olacak
  • Hocam hadi gel post kasalım fikir bul diyen kimdi Neyse madem istiyorsun sende yazma bende yazmıyım bu konuyla ilgili.
  • ben post kasalım demedim 1 sen sohbet bölümüne mesaj at bide ben dedim başkada cevap olmasın pls
  • baska post olmasın diyorsunuz 2nizde devam ettiriyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

baska post olmasın diyorsunuz 2nizde devam ettiriyorsunuz

Boşver abi ya. Bi şikayetlik işi var.
  • Ona bakarsanız normal şartlarda ilerlerdim ama Post kasmayalım diye durdum.Durduran benim.Sen devam ettiriyorsunuz diyorsun.
  • quote:

Ona bakarsanız normal şartlarda ilerlerdim ama Post kasmayalım diye durdum.Durduran benim.Sen devam ettiriyorsunuz diyorsun.

sen orda ona cevap vererek onun sana cevap vermesini saglıyorsun buda post oluyor sen tmm bu konu hakkında konusmayalım desen olay biter.
  • İyide adam beni suçluyor.Aynı şeyi sana yapsalar sende cevap verirdin.

Neyse bence bu konu hakkındada konuşmayalım
  • quote:

İyide adam beni suçluyor.Aynı şeyi sana yapsalar sende cevap verirdin.

suclasın napcan bilen biliyor
  • Konu sonunda yine aynı şeyi söyleme.Yukarda yazdım bence bu konuda da konuşmayalım diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

quote:

İyide adam beni suçluyor.Aynı şeyi sana yapsalar sende cevap verirdin.

suclasın napcan bilen biliyor

sen karışma çok dryshead
    ayrıca sen nick değiştirdin demii

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.