Bir sitesi olması ve siteyi takip edenlerin olması.
emre50'ye lafım...
ank_yer_6 arkadaşımsın bişey demek istemiyorum senle az sohbet etmedik
Evet ama sen de bu tür konulara burnunu sokma lütfen..
Herkesin hayrına olur ama Post kasamaz ki.
heheh ewt kasamzz
ulen 1 gün girmedik hemen arkamdan konuşuyonuz ayrıca ank_yer_6 yla pokemaniacdan bunu beklemizdim onlar benim kankalarımda birlikte post kasıyoduk drysheadlada msnde kankaydık hemen hançeri sapladı
quote:
Orjinalden alıntı: emre50
ulen 1 gün girmedik hemen arkamdan konuşuyonuz ayrıca ank_yer_6 yla pokemaniacdan bunu beklemizdim onlar benim kankalarımda birlikte post kasıyoduk drysheadlada msnde kankaydık hemen hançeri sapladı
Ben kendimide kabul ediyorum ki.Birbirimize takılıyoruz.Benle ank_yer_6 sürekli takışıyoruz.
quote:
Düzgün konuş. Ben senin gibi gereksiz mesajlar atmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
quote:
Düzgün konuş. Ben senin gibi gereksiz mesajlar atmıyorum.
benim hangi gereksiz mesajımı gördün ayrıca tmm sen benle kanka değil arkadaş bişe olmuyorsunki
quote:
Küçük bir örnek
pokemaniac bana post kasıyo diyosun bölümde bütün konulara sen msj atmışsın daha geçen gün kaç saat online olsam 800 olurdum diyodun
yılmazın konu böyle giderse kapanır bence xD
quote:
pokemaniac bana post kasıyo diyosun bölümde bütün konulara sen msj atmışsın daha geçen gün kaç saat online olsam 800 olurdum diyodun
Doğru dedim.Ama mesajın saçma.Öyle önüne gelene emri vakiyle kanka olamazsın.Ayrıca gelmiş beraber post kasıyorduk diyorsun.Ne kadar mantıklı bir cevap sen yorumla.
poke_maniac öyle değilmiydi msnde konuşuyoduk sen şuna at bende atıyım diyodum buna ne deniliyo taktikmi başka da bu konu hakkında msj atmassan 2'miz için hayırlı olacak
Hocam hadi gel post kasalım fikir bul diyen kimdi Neyse madem istiyorsun sende yazma bende yazmıyım bu konuyla ilgili.
ben post kasalım demedim 1 sen sohbet bölümüne mesaj at bide ben dedim başkada cevap olmasın pls
baska post olmasın diyorsunuz 2nizde devam ettiriyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR
baska post olmasın diyorsunuz 2nizde devam ettiriyorsunuz
Boşver abi ya. Bi şikayetlik işi var.
Ona bakarsanız normal şartlarda ilerlerdim ama Post kasmayalım diye durdum.Durduran benim.Sen devam ettiriyorsunuz diyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Poké_Maniac
Ona bakarsanız normal şartlarda ilerlerdim ama Post kasmayalım diye durdum.Durduran benim.Sen devam ettiriyorsunuz diyorsun.
sen orda ona cevap vererek onun sana cevap vermesini saglıyorsun buda post oluyor sen tmm bu konu hakkında konusmayalım desen olay biter.
İyide adam beni suçluyor.Aynı şeyi sana yapsalar sende cevap verirdin.
Neyse bence bu konu hakkındada konuşmayalım
quote:
suclasın napcan bilen biliyor
Konu sonunda yine aynı şeyi söyleme.Yukarda yazdım bence bu konuda da konuşmayalım diye.
quote:
Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR
quote:
suclasın napcan bilen biliyor
sen karışma çok dryshead ayrıca sen nick değiştirdin demii