Şimdi Ara

´´ Pokémon'um v2.0 // v3.0'e geçiş ertelendi... (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
0
Favori
13.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Shadow_éMRé

Laf Atıp Kaçmak koLay demi danieL
    ayrıca yıLmaz ben sana acıyorum

Bende sana acıyorum emre herkese msn'ye qel diyorsun biz yani bizden kastım chaqi, matrakann, andach sana qel dedik qelemedin sebep neydi beklein dedin 3 aydır bekliyoruzhem burda elaleme msn'ye qel diyerek bir nevi tehdit ediyorsun senin bunalrdan uyarı veya ceza alman qerek nerde bu yönetim ya

Ayrıca laf atıp kaçsaydım kendime adam demezdimAma sen kendine diyorsun

• daniel belli senin adamlığın 4-5 kişi toplayıp küfür etmek mi
    ayrıca ben küfür etmek için msn'ye gel demiyorum anlamanda kıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 26 Ekim 2008; 17:32:43 >
  • quote:

daniel belli senin adamlığın 4-5 kişi toplayıp küfür etmek mi
    ayrıca ben küfür etmek için msn'ye gel demiyorum anlamanda kıt

Kim kime kufur etmiş birkere ben mertin hiç küfrettiğini görmedim. Küfür etmek isteseydi bana söyler ben sana soverdim boylu boyunca

• quote:

ayrıca ben küfür etmek için msn'ye gel demiyorum anlamanda kıy

Ben seni teke tekde ağırladım iş çıkmadı

Msn'de yakın arkadaş olalım kanka olalım diye yalvaran çocuk kimdi hani bizim takmadığımız bir çocuk

''Anne benim hiç arkadaşım olmadı''

Aklıma bi anda bu geldi la nireden geldiyse

Bu arada nicke bakkkkkkkkk %100 katkısız özentiHanqi shadow'a özendin söle bakim abisi

• quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

quote:

ayrıca ben küfür etmek için msn'ye gel demiyorum anlamanda kıy

Ben seni teke tekde ağırladım iş çıkmadı

Msn'de yakın arkadaş olalım kanka olalım diye yalvaran çocuk kimdi hani bizim takmadığımız bir çocuk

''Anne benim hiç arkadaşım olmadı''

Aklıma bi anda bu geldi la nireden geldiyse

Bu arada nicke bakkkkkkkkk %100 katkısız özentiHanqi shadow'a özendin söle bakim abisi

Hehehe sen beni beni teke tek e ağırladın yanında chaqi ve daha 2 kişi tek kavramı bu yazık,
    ayrıca senin Türkçe'de gitmiş 'q' valan

• Neyse burdan sonra uzatmak istemiyorum emre ders çalışcam arkamdan laf etme olur mu gözüm arkada kalırsa boş bi sebepten dh ye girmek zorunda kalıcam yine oki mi abisi..
  • 17 yaşındayım ne abisinden bahsediyon ayrıca çalış çalış düz liseden hangi üniversiteye gideceksen
  • quote:

17 yaşındayım ne abisinden bahsediyon ayrıca çalış çalış düz liseden hangi üniversiteye gideceksen

Önemli olan zeka yaşıdır o da sende 0-3 emre uzatmayalım diyorum konuşuyorsun ne adamsın sen ya bozuyorum bozuyorum akıllanmıyorsun ayrıca düz lisedeyim gurur duyuyorum nerdeyse bulunduğum bölgenin en iyi düz lisesi ayrıca şunuda unutmayalım önemli olan insak olmak hem düz liseden ne meslekler çıkıyor bunuda bil tamam mı canm kardeşim hadi yazma bir daha 0-3 bundan sonra adın 0-3 mü olsun senin neci ya..

• quote:

17 yaşındayım ne abisinden bahsediyon ayrıca çalış çalış düz liseden hangi üniversiteye gideceksen

İnsanları okullarına gore değerlendiren toplumda ezilip forumlarda insanlara vahşice mesajlar veren insan tipi. Buradan da dışlanacaksın merak etme canım
  • sen çok konuşma avukat sonradan diyosunki kimin avukatlığı yapıyomuşum
  • Emre Türkçe'm seni baqlamaz tamam mı bu 1. ,

Ayrıca ben Chaqi başkası biz zaten bir teqiz tamam mı canım hadi saqdan saqdan belki bozuk 3-5 kuruz bulursun bak uzatma sonudna uyarı alırsın ben 1 ayda yesem umrumda deil zaten qirmiyorum dh ye..

Azu allah razı olsun üfeledin şunu

O benim avukatım var mı lan ötesi parasını yolladım kredi kartı ile 1 ay avukatlıqımı yapacak var mı ötesi konuş hadi

Ya yeter ben kaçtım yarın yazılım var çekemem şu insan müsfettesini sana kolay qelsin azucum bişey olursa tel i çaldır ya da ileti yolla qerçi sen ezeer geçersin ama neyse ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snatch. -- 26 Ekim 2008; 17:54:09 >

• benimden başka 1'ini Msn'Ye çağırmamki amacım küfür etmek değil senin gibi seni ilgilendirmez 2 günde 1 giriplaf atıp kaçma oke

hehe ayrıca kendine güvenemediğindenmi avukat tuttun kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 26 Ekim 2008; 17:59:01 >
  • quote:

sen çok konuşma avukat sonradan diyosunki kimin avukatlığı yapıyomuşum

Ne zaman dedim ki hiç bilmiyorum. Senaryolar uydurup uyduruk kendi hayal dünyanda yaşama lütfen :D

Vede laf yedikten sonra yerlerde gif'i kullanma batıyorsun.

Ayrıca: Lafa karşılık veremiyorsan ben bu lafı kaldıramayacağım mesajı ver ve konudan ayrıl. kişiliğini düşürme negatif değerlere

• 1- banlanmadan önce sana ben daniel in avukatlığı yapma demedinmi sen yaşıyosun herhalde o küçük yaşında hayaller dünyanda
    2-Gif kullanmam zorunamı gidiyo ayrıca küçük düşürdüğü valan yok.Nerdende buluyosanız böle lafları
    3-Ayrıca Gözün Görmüyo herhalde cevapları

• quote:

1- banlanmadan önce sana ben daniel in avukatlığı yapma demedinmi sen yaşıyosun herhalde o küçük yaşında hayaller dünyanda
    2-Gif kullanmam zorunamı gidiyo ayrıca küçük düşürdüğü valan yok.Nerdende buluyosanız böle lafları
    3-Ayrıca Gözün Görmüyo herhalde cevapları

1- Sana karşılık verme zahmetini göstermediğim için okumamıştım bile. Şimdi anladım sana laf sokuşturmak benim için büyük bir zevk. Laf yedikten sonra belli belli 'lerini görüp gülmek çok hoşuma gidiyor
    2- Zoruma gittiği falan yok. lafları nerden buluyoruz demişsin. Bu lafların kitabını toplandık ta yazdık. Teşekkürler kısmınada senin ismini yazdık yılmadan laf yemeni tebrik edebilmek için
    3- Cevapları gözüm görmeseydi seni bozma zevkini yaşayamazdım

• Büyüklerime karşılık veremedim.Sonradan cesaretlendim.Cevap yazdım, desene
    yaşın büyüsün öle gel ayrıca laf falan yediğimde yok siz küçükler niye böle sanıyorsunuz
  • Hey N'oluyor Burda Tebrikler Kavganız 2 Sayfayı Bulmuş Toplamda!Uyarılarınız Taze Geliyor..
  • benim ne suçum var görmüyomusun ya 2 si birden laf atıyolar
  • quote:

Size cevap verip kendimi düşürmicem.Coder Writer'den çok şey öğrendim.

Size cevap verip kendimi düşürmicem.Coder Writer'den çok şey öğrendim.
  • söz gümüşse sukût altındır.

baskalarının lafına bakarak hayatını ve sözlerini yönlendiriyorsan birsey diyemem sana

ayrıca insanları okul yas gibi konularda sınıflandırma bkz.

Ben Ne Adamlar Gordum Elbisesi Olmayan ! Ben Ne Elbiseler Gordum Icinde Adam Olmayan
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.