Şimdi Ara

Pokémonium MMORPG Yararlı Bilgiler [Güncellendi.][SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık Mert. Harika olmuş ama ben oynayamıyorum...
  • Teşekkürler.
  • Ya arkadaş, Brock'u yenmeye çalışıyom da, adam iki saniyede bi başka pokemon yolluyo, naapacağımı şaşırıyorum bu ne yaa

Edit: Neyse başardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniai -- 13 Nisan 2012; 12:14:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Ya arkadaş, Brock'u yenmeye çalışıyom da, adam iki saniyede bi başka pokemon yolluyo, naapacağımı şaşırıyorum bu ne yaa

Edit: Neyse başardım

Tebrikler.
    Cerulean'ın üst tarafından mutlaka abra yakala ve onu kas.

Edit:Gymlerin hepsini eklemem biraz zaman alacak çünkü gymlerin pokemonlarının hepsi 80lvl oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 13 Nisan 2012; 22:34:44 >
  • Olsun sorun değil biz bekleriz.
    Mert benim sorun hallolmuyor mu?
  • Format atarsan düzelir.
  • Bugün baya şanslıyım önce Shadow Ball daha sonra Earthquake düştü.
    SS eklendi.
  • Ben de başlıcam oyuna cuma günü muhtemelen. Yalnız kalmazsın
  • Gel Valla ya tek tek gezinmekten bıktım.
  • Tahmin ettiğim gibi fail oldum. Oyunu kurdum herşeyini yaptım ama start pokemon.exe tıkladığımda cmd penceresi açılıyor ve bir tuşa basınca kapanıyor. Başka birşey çıkmıyor.
  • Javayı belirtilen klasörde bulamadığı için öyle oluyor.
    Javayı indir ve orda belirtilene göre kur.
  • Orada birşey belirtmemiş ki. Javaların hepsini sildim ve tekrar deniyecem şimdi tam olarak ne yapmam gerekeni yazabilir misin peki?
  • SS koyarmısın bir bakıyım hata tam olarak neymiş.
  • İlk klasördeki exeyi diğer klasöre at çalışır.
    Ama anlamadın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

İlk klasördeki exeyi diğer klasöre at çalışır.
    Ama anlamadın .

1.2 versiyonunu indirip orda ki Start Pokemon.exe'sini, 1.2.1 in klasörüne atması lazım.
    Bu arada artık bende bir Pokémonium Personeliyim.Staff yaptılar beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheqeMerT

1.2 versiyonunu indirip orda ki Start Pokemon.exe'sini, 1.2.1 in klasörüne atması lazım.
    Bu arada artık bende bir Pokémonium Personeliyim.Staff yaptılar beni.

Hayırlı Olsun :) .Ve bende büyük ihtimalle aynı sorunu yaşıyorum Black Burn'le , çözüm bulabilen oldu mu? Foruma bile sordumda cevap alamadım , fatal error falan veriyodu şimdi oyunu sildim,

Not:Kusura Bakma konuyu biraz kirletcek ama :) bilen varsa özel mesajdan yardım edebilir mi?

• Teşekkürler.
    Hatanın resmi olsa belki yardım edebilirim.Orda ki konunun linkini pm ile gönderirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 22 Nisan 2012; 9:51:22 >
  • Theqemert senin bana attığın mesajın aynısını yolladım yardımcı olur arkadaşa umarım. Ben de yüklüyorum şimdi tekrardan umarım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheqeMerT

Teşekkürler.
    Hatanın resmi olsa belki yardım edebilirim.Orda ki konunun linkini pm ile gönderirmisin?

http://pokemonium.com/forum/showthread.php?tid=410 burda resimlerde var , şimdi Black Burn'un dediği yöntemi deniycem ama sanmıyorum olacağını çünkü o yöntemide en az 4-5 kere denemiştim :)

Not:Java kurulumunda önceden kurulmuş dediği zaman tekrardan kur diyorum ve kurulum yerini falan değiştirmiyorum doğru demi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 22 Nisan 2012; 10:24:33 >

• Doğru öyle diyeceksin. Benim hatam çözüldü ya egemert sağolsun çok yardımcı oldu. Program files (x86) diye bir klasör açtım javayı oraya attım ve pokemoniumun klasörünün içindeki start pokemon.exeyi çalıştırdığımda açıldı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.