Şimdi Ara

Pokémonium MMORPG Yararlı Bilgiler [Güncellendi.][SS] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun forumda öneriler diye bir bölüm var.Orada söylediğin olayın konusunu birisi açmıştı ve -DefaulT olabilir demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheqeMerT

Oyunun forumda öneriler diye bir bölüm var.Orada söylediğin olayın konusunu birisi açmıştı ve -DefaulT olabilir demişti.

Sağlık olsun.
  • Shiny pokemon çekilişi var.
    LINK
    Oyunda üyeliği olanlar oyun içi ismini ve 1-500 arası her hangi bir numara yazması gereklidir.(Yazdığınız numara daha önceden seçilmemiş olmalı.)
    Örnek:Theqemert #221 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 28 Nisan 2012; 15:02:10 >
  • quote:

Shiny pokemon çekilişi var.
    LINK
    Oyunda üyeliği olanlar oyun içi ismini ve 1-500 arası her hangi bir numara yazması gereklidir.(Yazdığınız numara daha önceden seçilmemiş olmalı.)

Acaba Pokemonium 2.0 geldiği zaman benim sorunda düzelir mi?Bence düzelmez ama yetkili birine sormak daha iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

quote:

Shiny pokemon çekilişi var.
    LINK

Acaba Pokemonium 2.0 geldiği zaman benim sorunda düzelir mi?Bence düzelmez ama yetkili birine sormak daha iyi olur :)

Baştan yaptıkları için bazı şeyleri düzeltecekler.
    Büyük ihtimalle düzelir.

• quote:

Baştan yaptıkları için bazı şeyleri düzeltecekler.
    Büyük ihtimalle düzelir.

Tamam teşekkürler, acaba ne zaman çıkacak yeni sürüm?
  • Kesin bir tarih yok.
    Şuan 1.2.1 sürümündeyiz 1.2.2'den sonra 2.0'a geçilebilir diye düşünüyorum.
  • Şifremi unuttum sistemi bozuk galiba.
  • Evet bozuk.
    Şifrende büyük harf olması lazım onu yazmayı unutma.(Üyelik alırken büyük harf yazmak zorunluydu.)
  • quote:

Evet bozuk.
    Şifrende büyük harf olması lazım onu yazmayı unutma.(Üyelik alırken büyük harf yazmak zorunluydu.)

Onu biliyorum lakin şifreyi unuttum işte, forumdan yetkili kişilere bi' söyleyebilir misin ?
  • Az önce logout yaptım şimdi de login yapmayı deniyorum ama girmiyor hata veriyor.Şifremi unuttum sistemi artık çalışıyor orayı aç ve forumda ki nickini yaz daha sonra sana e-posta gelecek oradan yeni şifre alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 30 Nisan 2012; 22:08:45 >
  • Şu anda hatayı düzelttim ve oyuna gireceğim.Forumda da gördüm ve ekran kartını güncellemem gerekiyormuş güncelledim ve sorun ortadan kalktı.

Edit:Oyunu oynayanlar Kanto'mu yoksa Johto'mu seçtiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 1 Mayıs 2012; 14:46:17 >
  • oyunda pokemonların statları dikkate alınmış mı?
  • Evet normal pokedexte nasılsa burada da öyle.
  • iyi o zaman oynarım bi ara
  • Gelişmeler neler?
  • Şu aralar pek bir gelişme yok.
  • ben daha bu oyunu bugün gördüm indirdim kurdum fakat bir hata aldım launchere tıkladıgım zaman sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor sebebini bilen varsa yardım edin lütfen.
  • İlk önce bunuhttp://205.196.122.59/tzhpj74b6u7g/3f2bnv22l5wwk2g/Pokemonium+1.3.0+Beta+Client.zip
    Daha sonrahttp://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jre-6u32-downloads-1594646.html Burdan [İşletim sistemin 32 bit ise Windows x86 Offline (32-bit) yazana tıkla ve indir.Eğer 64 bit ise Windows x64 (64-bit) yazanı indir.]

• quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

İlk önce bunuhttp://205.196.122.59/tzhpj74b6u7g/3f2bnv22l5wwk2g/Pokemonium+1.3.0+Beta+Client.zip
    Daha sonrahttp://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jre-6u32-downloads-1594646.html Burdan [İşletim sistemin 32 bit ise Windows x86 Offline (32-bit) yazana tıkla ve indir.Eğer 64 bit ise Windows x64 (64-bit) yazanı indir.]

hangi oyunu oynuyosunuz siz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.