Şimdi Ara

PokéRP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba tekrar Pokémon RP açmayı düşünüyorum. Geçti bunun modası falan diyebilirsiniz. Ben de farkındayım eskisi kadar PokéRP'e ilgi kalmadığının ama yine de oynamak isteyenler olabilir. Oyunda elimden geldiğinde resim kullanmaya çalışıyorum. RP bölümleri resimli fln olcak.

İlk yapmanız gerekeni anlatayım. Üye olacaksınız ve ilk Pokémon'unuzu seçip RP'e başlayacaksınız. Olayımız bir şehirde geçiyor. Şehirde yaşıyoruz ve evimiz oluyor. Yiyeceğe vs. ihtiyaç duyuyoruz. RP'de sadece Pokémon yakalayıp, eğitip; rozet, turnuva kazanmak değil oyun içinde arkadaş da ediniyoruz. Şimdilik aklımda 8 özel yer + eklenecek yeni yerler olmak üzere 8'i aşkın bina vs. mevcut. Hemen bunları tanıtayım;

1) Laboratuvar: Profesör'ün olduğu ilk Pokémon'unuzu ve Pokédex'inizi alacağınız yer. Bunun dışında Profesör ile sohbet etmek için de gelebilirsiniz.
    2) Pokémon Merkezi: Sağlığı kötü duruma giden Pokémon'unuzu getirip baktırabileceğiniz yer. Hastane olarak da düşünebilirsiniz.
    3) Süper Market: Alış-veriş yapabileceğiniz alan. Pokémon malzemeleri, yiyecek vs. gibi farklı reyonları bulunuyor.
    4) Otel: Size iyi bir şekilde hizmet verecek gece kalınabilecek bir yer. Burada kaldığınız süre boyunca yiyecek derdi olmayacaktır.
    5) Arena: Meydan muhaberebesi yapabileceğiniz alan. Ücretsizdir.
    6) Seviper Oyun Evi: Aklınızı, zekanızı ve Pokémonlarını kullanarak ilerlemeye çalıştığınız oyun evi. Oda oyunu gibi düşünebilirsiniz.
    7) Kaplıca: Pokémonların ve eğitmenlerin girebileceği güzel bir kaplıca.
    8) 2 Teker Araç Marketi: Bisiklet, motor gibi 2 tekelerlekli araçların bulunduğu yer.

Bunun dışında şimdilik 6 tane olan Pokémon Eğitme, Yakalama alanı vardır. Buralarda resimlidir.
    Bu 6 bölüme de DM alınacaktır ve DMler bu bölümlerin Moderetör'ü olacaktır. Ayrıntılı bilgi için sitedeki Duyurular bölümüne bakabilirsiniz.

Ayrıca oyunda NPC karakterlerde bulunacak ve bu karakterlerin bazılarının yerine ileride gerçek kullanıcılar isterse gelebileceklerdir.

Karakter Bilgilerini sadece o kullanıcı ve Adminler görebilecektir.

Olacak değişimler:
    GYMler eklenecek.
    Şehre yeni yerler eklenecek.
    Yeni Pokémon Alanları eklenecek.

LİNK:www.setbb.com/ngrupperp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_trainer -- 1 Temmuz 2008; 17:16:30 >

• Eğer üye bulunursa iyi bir iş çıkarabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Eğer üye bulunursa iyi bir iş çıkarabilirsin.

bence ac...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

bence ac...

Alıntıları Göster
    Şimdiden sorayım Pokémon Alanları'na DM olmak isteyen var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_trainer

Şimdiden sorayım Pokémon Alanları'na DM olmak isteyen var mı???

Alıntıları Göster
    Sen link ver yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Sen link ver yardımcı olurum.

Alıntıları Göster
    Evet linki ver yardimci oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin24

Evet linki ver yardimci oluruz

Alıntıları Göster
    yaa link ver çok ilgimi çekti
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_trainer

Merhaba tekrar Pokémon RP açmayı düşünüyorum. Geçti bunun modası falan diyebilirsiniz. Ben de farkındayım eskisi kadar PokéRP'e ilgi kalmadığının ama yine de oynamak isteyenler olabilir. Oyunda elimden geldiğinde resim kullanmaya çalışıyorum. RP bölümleri resimli fln olcak.

İlk yapmanız gerekeni anlatayım. Üye olacaksınız ve ilk Pokémon'unuzu seçip RP'e başlayacaksınız. Olayımız bir şehirde geçiyor. Şehirde yaşıyoruz ve evimiz oluyor. Yiyeceğe vs. ihtiyaç duyuyoruz. RP'de sadece Pokémon yakalayıp, eğitip; rozet, turnuva kazanmak değil oyun içinde arkadaş da ediniyoruz. Şimdilik aklımda 10 özel yer + kullanıcıların evleri olmak üzere 10'u aşkın bina vs. mevcut. Hemen bunları tanıtayım;

1) Labaratuar: Profesör'ün olduğu ilk Pokémon'unuzu ve Pokédex'inizi alacağınız yer. Bunun dışında Profesör ile sohbet etmek için de gelebilirsiniz.
    2) Pokémon Merkezi: Sağlığı kötü duruma giden Pokémon'unuzu getirip baktırabileceğiniz yer. Hastane olarak da düşünebilirsiniz.
    3) Süper Market: Alış-veriş yapabileceğiniz alan. Pokémon malzemeleri, yiyecek vs. gibi farklı reyonları bulunuyor.
    4) Otel: Size iyi bir şekilde hizmet verecek gece kalınabilecek bir yer. Burada kaldığınız süre boyunca yiyecek derdi olmayacaktır.
    5) Arena: Meydan muhaberebesi yapabileceğiniz alan. Ücretsizdir.
    6) Seviper Oyun Evi: Aklınızı, zekanızı ve Pokémonlarını kullanarak ilerlemeye çalıştığınız oyun evi. Oda oyunu gibi düşünebilirsiniz.
    7) Kaplıca: Pokémonların ve eğitmenlerin girebileceği güzel bir kaplıca.
    8) Oyun Salonu: Bilgisaray gibi oyun makinalarının bulunduğu yer.
    9) 2 Teker Araç Marketi: Bisiklet, motor gibi 2 tekelerlekli araçların bulunduğu yer.
    10) Emlak: Ev ve dükkan alabileceğiniz yer.
    + Evler ve işyerleri: Kullanıcılara ait olan yerler.

Bunun dışında şimdilik 6 tane olan Pokémon Eğitme, Yakalama alanı vardır. Buralarda resimlidir.
    Bu 6 bölüme de DM alınacaktır ve DMler bu bölümlerin Moderetör'ü olacaktır. Ayrıntılı bilgi için sitedeki Duyurular bölümüne bakabilirsiniz.

Ayrıca oyunda NPC karakterlerde bulunacak ve bu karakterlerin bazılarının yerine ileride gerçek kullanıcılar isterse gelebileceklerdir.

Karakter Bilgilerini sadece o kullanıcı ve Adminler görebilecektir.

Olacak değişimler:
    GYMler eklenecek.
    Şehre yeni yerler eklenecek.
    Yeni Pokémon Alanları eklenecek.

Şuanlık sitenin linkini vermiyorum. Gelen tepkiye göre linki vericem.

Yardım edebilirim...
    Sadece bir pm uzaktayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chrollo Lucilfer

yaa link ver çok ilgimi çekti

Alıntıları Göster
    Oyun salonunu kaldırıyorum. Seviper Oyun Evi'ni de şuanlık geçersiz kılıyorum. İstek gelirse Seviper Oyun Evi'ni açabilirim...

Bu arada; ev sahibi olmayı(emlak) da kaldırıyorum. Herkes otelde kalacak. RP içinde sohbet alanları ekleyeceğim.

GYMleri de hazırlamaya yavaş yavaş başlıyorum.

Kararlıyım biraz daha bekleyip linki vericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_trainer -- 29 Haziran 2008; 17:06:38 >

• quote:

Oyun salonunu kaldırıyorum. Seviper Oyun Evi'ni de şuanlık geçersiz kılıyorum. İstek gelirse Seviper Oyun Evi'ni açabilirim...

Bu arada; ev sahibi olmayı(emlak) da kaldırıyorum. Herkes otelde kalacak. RP içinde sohbet alanları ekleyeceğim.

GYMleri de hazırlamaya yavaş yavaş başlıyorum.

Kararlıyım biraz daha bekleyip linki vericem

Alıntıları Göster
    yeter beklediğin herkezz ümidi kesmeye başladı salladığını düşünüyolar vermessen bende ümidi kesicem

• quote:

Orijinalden alıntı: freeagle89

yeter beklediğin herkezz ümidi kesmeye başladı salladığını düşünüyolar vermessen bende ümidi kesicem

Alıntıları Göster
    RP' ler bana biraz itici geliyor, ama siteyi verirsen üye olurum, sitenin durumuna göre oynayabilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cuz I Got High

RP' ler bana biraz itici geliyor, ama siteyi verirsen üye olurum, sitenin durumuna göre oynayabilirim...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün kesin linki vericez.Sitenin kurucularından birisiyim(Ben kurmadım ama çetenin başındaki adamlardan birisiyim ) Ben tatildeydim ve oradaki Pc'de DH'ye girince Pc çöküyodu
    Sanırım ilk resimli Rp'yi biz yaptık.Bi arkadaş konu açmıştı,diamemo idi sanırım.Bizimkilerde bayağı benzer duruyordu.Eğer arkadaşlar izin verirse belki bize katılabilir.Kendini yormasına gerek kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

Arkadaşlar bugün kesin linki vericez.Sitenin kurucularından birisiyim(Ben kurmadım ama çetenin başındaki adamlardan birisiyim ) Ben tatildeydim ve oradaki Pc'de DH'ye girince Pc çöküyodu
    Sanırım ilk resimli Rp'yi biz yaptık.Bi arkadaş konu açmıştı,diamemo idi sanırım.Bizimkilerde bayağı benzer duruyordu.Eğer arkadaşlar izin verirse belki bize katılabilir.Kendini yormasına gerek kalmaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Bende poketürkün rpg'siyle uğraşıyorum bu aralar portal bitti.Sadece rpg'si kaldı.Yalnız tek başıma yetiştiremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: diamemo

quote:

Bende poketürkün rpg'siyle uğraşıyorum bu aralar portal bitti.Sadece rpg'si kaldı.Yalnız tek başıma yetiştiremiyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: diamemo

quote:

Sanırım seninki biraz daha özenli olacak.Bizimki biraz sade kaldı.Şu an mr_trainer ortalıkta yok(Siteyi açan o),ben ve Otakuron diğer kurucu gibi bişey sayılırız ama mr_trainer siteyi kurduğu için site üstünde sanırım oynama yapamıyoruz.Birleşmeye sıcak bakar mısın?Otakuron bu işlerde tecrübeli,admin yapabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Sanırım seninki biraz daha özenli olacak.Bizimki biraz sade kaldı.Şu an mr_trainer ortalıkta yok(Siteyi açan o),ben ve Otakuron diğer kurucu gibi bişey sayılırız ama mr_trainer siteyi kurduğu için site üstünde sanırım oynama yapamıyoruz.Birleşmeye sıcak bakar mısın?Otakuron bu işlerde tecrübeli,admin yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    Şu anda gm olarak sadece mysdung türü ile ilgilenebilirim pokérp olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

Şu anda gm olarak sadece mysdung türü ile ilgilenebilirim pokérp olarak.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kendin ortaya attın kendin çık diyolar.İstemiyolar anlaşılan.Rp de ortada kalsın,umurumda değil.Büyük ihtimalle seninki daha iyi olur.Daha savaş başlamadan(Savaş derken rekabet) ben pes ettim.Ortada da kalsın Rp,umurumda değil.Ha bu arada link;

http://www.setbb.com/ngrupperp/

• quote:

Arkadaşlar kendin ortaya attın kendin çık diyolar.İstemiyolar anlaşılan.Rp de ortada kalsın,umurumda değil.Büyük ihtimalle seninki daha iyi olur.Daha savaş başlamadan(Savaş derken rekabet) ben pes ettim.Ortada da kalsın Rp,umurumda değil.Ha bu arada link;

http://www.setbb.com/ngrupperp/

Alıntıları Göster
    La olum msn de yazdıklarıma ne takıosn.Dalgasına dediklerimden biriydi o yaf.

Bu arada hayırlı olsun
    Verdik linki üye dolsun
    (İnşallah yani)

• quote:

La olum msn de yazdıklarıma ne takıosn.Dalgasına dediklerimden biriydi o yaf.

Bu arada hayırlı olsun
    Verdik linki üye dolsun
    (İnşallah yani)

Alıntıları Göster
    ya bu arada mr_trainer kim?Yoksa aero sen misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: diamemo

Alıntıları Göster
    quote:

Yoo Kayıt olduğumdan beri mr_trainer
    Crazyfrog
    Frogian Flyhawk lakablarını da kullanıyorum başka yerlerde.

• quote:

quote:

Yoo Kayıt olduğumdan beri mr_trainer
    Crazyfrog
    Frogian Flyhawk lakablarını da kullanıyorum başka yerlerde.

Alıntıları Göster
    adminim bakıyo musunuz labaratuara bu arada otelde nasıl oda rezerve edeceğim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.