yeter artık poke dilenmeyi bırakın yeni başladınız diye poke isteyip duruyonuz biz kendimiz çaba harcayarak bisürü poke yakalayıp kasıyoz siz bedavaya poke istiyonuz bide 100 level istedeydiniz allah allah
quote:
Orjinalden alıntı: poke_delisi
yeter artık poke dilenmeyi bırakın yeni başladınız diye poke isteyip duruyonuz biz kendimiz çaba harcayarak bisürü poke yakalayıp kasıyoz siz bedavaya poke istiyonuz bide 100 level istedeydiniz allah allah
sana katılıorum yaw ilerde bunu 800 e çıkarırlar
dogru soze ne denir
+9999
hemde 25 lvl fln beenmiolar illa 100 lvl vercen
dilenmekle nasıl bir karakter olduklarınıda ortaya çıkartıyolar ne kadar hazırcı oluyolar kendi hakkınla kazanmak varken
aynen katılıyorum biz anamızın karnından böle pokemonlarla doğmadık 18 lwl bir pokemonla başlayarak buraya geldik bizde öle başladık sizde biz nasıl başardıysak sizde başarabilirsiniz kimse size bunları gümüş tepsiyle sunmaz
ama sizin yüzünüzden çıkıyor diyorsunuz ki acıdım hadi verim diyorsunuz arkadaşlara artık poke dilencilerini şikayet edelişm ben şu an yeni çıkan her dilenciyi şikayet etcem kısacası pokr zabıtasıyım
valla ya 2 tane kendini bilmez atlıo poke poke diye bize kim verio pokeleri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme