Şimdi Ara

poke karıştırma ile ilgili şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zmn önce bende uğraşırdım alıntı resimler karıştırmak için resimler vb. şeyler dde kalmış sizlerle paylaşayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utah1 -- 23 Şubat 2008; 21:19:43 >

• Hareketlileri nasıl yaptın . PS mi kullandın ?
  • night ben bunların hepsini forumdan ama bazılarını kendim yaptım ama hareketliler büyük ihtimal alıntılamışımdır
  • tabi hiç güzel bir konu değilya hiçbiriniz ilgilenmeyin
  • Birde bunların %80inde bir değişiklik yok . PokémonCrater'deki resimlerin aynısı :S
  • eft öle saten :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bogachan.1996

eft öle saten :D

Renklerini değiştirip koysan bari . Böyle olunca pek bir ilginçliği kalmıyor . Veya DH Sprite shopdan yararlan Sprite yap sende . Eğlenceli bir iş .
  • bilmezmiyimde ben bunu karışım istiyenler için yaptım ama bir team kurucam 3 5 kişilik öle öle baya bir karışım yapıp koyucas
  • quote:

Orjinalden alıntı: bogachan.1996

bilmezmiyimde ben bunu karışım istiyenler için yaptım ama bir team kurucam 3 5 kişilik öle öle baya bir karışım yapıp koyucas

Konun başına aşağıdaki linkide yaz da karışım yapmak isteyenler için sprite ..

http://www.pokemonelite2000.com/sprites.html

DH Sprite Shop Fan Cluba üye ol sende . 3-5 kişiyle sıkıcı olur . Baya bir üyesi var . Onlara katıl sende .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 23 Şubat 2008; 21:40:30 >

• onda noluyo koyuyon resmini yorum gelmiyo bişi olmuyo insanı doğal bayıyor
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.