Şimdi Ara

Poke Vortex Benim Sayfam(Ortak arıyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya benim trade pokemonları,bazen yaparsam çekilişleri falan yazıcam da şimdilik ortak arıyorum güvenilir.Oyun nickim MrMethodMan saygılar.
    Normals

Ancients

Shinys

Mystics

Darks

Fazla bilmiyorum da nasıl değerlendiriyim bunları.Hangileri değerlidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 23 Nisan 2011; 16:03:13 >

• Çekilişe katılmak istiyorum
  • Daha çekiliş yok abi ortada.Yaparsam buraya yazıcam işte
  • Hocam yabancı gelmiyorsun profile baktım eski nick alimert123 müş.Yugioh bölümünden miydin?
  • Ortak bulman zor olacak. Vortex oynayanlar az kişi hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Hocam yabancı gelmiyorsun profile baktım eski nick alimert123 müş.Yugioh bölümünden miydin?

He çocukken takılıyoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

quote:

Hocam yabancı gelmiyorsun profile baktım eski nick alimert123 müş.Yugioh bölümünden miydin?

He çocukken takılıyoduk

Utanmana gerek yok yugioh çocuk oyunu değil. Hele yabancı forumlarda takılan biri miydin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için Nick tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

quote:

He çocukken takılıyoduk

Utanmana gerek yok yugioh çocuk oyunu değil. Hele yabancı forumlarda takılan biri miydin?

Niye utanıyım ki.Evet takılırdım yabancı forumda da.Oynardım joey passionda.Eskiden sırf pokemon yugioh bölümlerinde takılırdım.Belki hatırlayanlar vardır.
  • Yabancı forumlarda KCVDS oynardık Bende pokemon crater için üye olmuştum foruma. Ama türkler JTP oynamaya devam ediyor geri kalmış çoğu
  • Güncelledim
  • Darks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 23 Nisan 2011; 16:02:44 >

• Cevap lazım gençler.Çıkıcam az sonra.
  • Ancient'lar shiny ile hemen hemen aynı güçte olmasına rağmen şekli yüzünden değersizdir. Değerini sıralarsak;
    Shiny> Dark> Mystic> Ancient> Normal
    Sen hepsini 100 level yap puanın artsın. Normal olanları alma bir daha efsane değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Ancient'lar shiny ile hemen hemen aynı güçte olmasına rağmen şekli yüzünden değersizdir. Değerini sıralarsak;
    Shiny> Dark> Mystic> Ancient> Normal
    Sen hepsini 100 level yap puanın artsın. Normal olanları alma bir daha efsane değilse.

Efsane çıkmıyor ki arkadaş.Ayar oldum bu duruma.
  • Efsane 1/500 dü sanırım çıkma ihtimali.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.