Şimdi Ara

PokeMMO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
10.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üyelik.
    Oyun pokemon firered temelleri üzerine kurulmuş bir online oyundur.Oldukça beğendim paylaşmak istedim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PokeMMO: Pokémon Hayranlarına Nostaljik Bir Macera

PokeMMO, Pokémon hayranları için geliştirilmiş, oyuncuların dünyanın dört bir yanından bağlantı kurmasına ve birlikte maceralara atılmasına olanak tanıyan çok oyunculu bir çevrimiçi oyundur. Oyun, klasik Pokémon oyunlarının nostaljik deneyimini ??????????? grafikler ve oynanış geliştirmeleriyle harmanlamaktadır.

PokeMMO'da, oyuncular Kanto, Johto, Hoenn ve Sinnoh bölgelerini keşfederek Pokémon toplayabilir ve savaştırabilir. Oyun, 800'den fazla Pokémon türüne ev sahipliği yaparak oyunculara geniş bir seçim yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca, oyuncular PvP savaşlarında birbirlerine meydan okuyabilir veya kooperatif baskınlarda ekip olarak çalışabilir.

En önemli özelliklerinden biri, oyuncuların daha önceki oyunlarda kaçırmış olabilecekleri Pokémonları yakalamalarına olanak tanıyan "Pokémon yakalama mekaniği"dir. Oyun ayrıca, oyuncuların kendi Pokémonlarını eğitmelerine ve güçlendirmelerine olanak tanıyan bir "eğitim sistemi" içerir.

PokeMMO, sürekli güncellenen ve yeni içerik eklenen aktif bir topluluğa sahiptir. Oyun, hem yeni hem de deneyimli Pokémon oyuncuları için nostaljik ve ilgi çekici bir deneyim sunmaktadır. Eğer Pokémon hayranıysanız veya klasik oyunların güncellenmiş bir sürümünü arıyorsanız, PokeMMO tam size göre bir oyun olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yeni acilmisa benziyor

biraz beklemek gerekebilir kalici olup olmayacagini gormek icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SECourses

yeni acilmisa benziyor

biraz beklemek gerekebilir kalici olup olmayacagini gormek icin
    Oyun güzele benziyor
    Ben de başladım.
    İsim: EmreMutlu
    ----
    Bir şey dikkatimi çekti. Bazılarının üzerinde normal poketopu dönüyor, bazılarında masterball dönüyor. Bu ne anlama geliyor.?
    +++
    Kendi sorumu cevaplayayım :D
    Poketopları normal savaşlar yaparken oluyor. Ama başka biriyle savaş yaparken masterball oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapdos93 -- 20 Eylül 2012; 5:17:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapdos93

Oyun güzele benziyor
    Ben de başladım.
    İsim: EmreMutlu
    ----
    Bir şey dikkatimi çekti. Bazılarının üzerinde normal poketopu dönüyor, bazılarında masterball dönüyor. Bu ne anlama geliyor.?
    +++
    Kendi sorumu cevaplayayım :D
    Poketopları normal savaşlar yaparken oluyor. Ama başka biriyle savaş yaparken masterball oluyor.

Alıntıları Göster
    İndiriyorum, bi' bakalım nasıl bir şey. Eğer hoşuma giderse videolu bir şeyler hazırlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

İndiriyorum, bi' bakalım nasıl bir şey. Eğer hoşuma giderse videolu bir şeyler hazırlarım.

Alıntıları Göster
    indiriyorum bakalım nasıl teşekkürler bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aomine Daiki

indiriyorum bakalım nasıl teşekkürler bu arada

Alıntıları Göster
    Güzele benziyor. İsteyen olursa eklesin AllenxWalker
  • quote:

Güzele benziyor. İsteyen olursa eklesin AllenxWalker

Alıntıları Göster
    Birbirimizi eklememiz için ikimizin de açık olması gerekiyormuş bilginize arkadaşlar.
    Oyundaki adım: EmreMutlu

Şuanda Mt.Moon'dayım. Yetişin bana birlikte gidelim

++++

Arkadaşlar ben ateş pokemonunu nerden bulcam :D Magmar yakalamayı düşünüyordum ama Firered'de olmadığını unuttum :D

++++

Oyun çok güzel, TMlerde var Yupiiii

++++

Elimde clefairy ve paras var isteyen olursa haberim olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapdos93 -- 20 Eylül 2012; 5:58:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Pokemon TCG Pocket
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Birbirimizi eklememiz için ikimizin de açık olması gerekiyormuş bilginize arkadaşlar.
    Oyundaki adım: EmreMutlu

Şuanda Mt.Moon'dayım. Yetişin bana birlikte gidelim

++++

Arkadaşlar ben ateş pokemonunu nerden bulcam :D Magmar yakalamayı düşünüyordum ama Firered'de olmadığını unuttum :D

++++

Oyun çok güzel, TMlerde var Yupiiii

++++

Elimde clefairy ve paras var isteyen olursa haberim olsun.

Alıntıları Göster
    Pokenet tabanlı oyun oynanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Pokenet nedir? Bahsettiğin şey resimdekiyse iki oyun da ayrı dünyalardan diyebilirim

PokeMMO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapdos93 -- 20 Eylül 2012; 11:25:40 >
  • quote:

quote:

Pokenet nedir? Bahsettiğin şey resimdekiyse iki oyun da ayrı dünyalardan diyebilirim

PokeMMO

Alıntıları Göster
    FireRed mi gerekiyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

FireRed mi gerekiyo?

Alıntıları Göster
    Roms kısmına firered usa v1.0 indir ve oraya at.
  • quote:

Roms kısmına firered usa v1.0 indir ve oraya at.

Alıntıları Göster
    Oyunda ismim Muhammet Oyuna yeni başladım eklicekler eklesin çok güçlü olacağım :DD
  • quote:

quote:

PokeMMO

Oyun Java ile çalışıyorsa %100 Pokenet tabanlıdır ve oyundaki herşey değiştirilebilir yani görünüşe göre yorum yapmak anlamsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-861129304

quote:

quote:

PokeMMO

Oyun Java ile çalışıyorsa %100 Pokenet tabanlıdır ve oyundaki herşey değiştirilebilir yani görünüşe göre yorum yapmak anlamsız.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu pokemmo da ligi kazanıyoruz oyun bitiyormu çünkü bitiyorsa rozetleri alıcam ama lig savaşına girmicem teşekkürler :D

• quote:

arkadaşlar bu pokemmo da ligi kazanıyoruz oyun bitiyormu çünkü bitiyorsa rozetleri alıcam ama lig savaşına girmicem teşekkürler :D

Alıntıları Göster
    Online oyun biter mi ?
  • quote:

Online oyun biter mi ?

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapdos93 -- 20 Eylül 2012; 23:25:42 >
  • quote:

....

Alıntıları Göster
    bilmiyorum firered temelleri üzerine olduğu için bitelirim yhani çünkü firered bitiyor
  • Oyuna başladım nick Berat.
    13 level Charmader'im var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat0600

Oyuna başladım nick Berat.
    13 level Charmader'im var.
    arkadaşlar servere bende girmiyor ne yapacağım server offianline ayzıyorr Acil yardım .
  • quote:

arkadaşlar servere bende girmiyor ne yapacağım server offianline ayzıyorr Acil yardım .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yeni char açtım girdim oyuna . İsmim : Muhammed

1. rozetimi aldım ve pokemonların ;

Charmeleon 17 Lwl
    Pikachu 7 Lwl
    Butterfree 10 Lwl
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.