Bildirim
POKEMON
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu topicin amacı ne ? çözemedim -
topici acan arkadas senin gibiler icin taso fln var onlarla oyna bos ver sen pc yiquote:
Orijinalden alıntı: nacro
bu topicin amacı ne ? çözemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: Turk_Magician
topici acan arkadas senin gibiler icin taso fln var onlarla oyna bos ver sen pc yi
Alıntıları Göster
-
abi bu ne pokeman :D bebe işleri bunları siz gidip pokeimam veya smosh izleyin!!!!quote:
Orijinalden alıntı: Playa$
Alıntıları Göster
-
pokemonların gururlarını kırmayın arkadaslar onlarda bu pıyasanın elemanlarıquote:
Orijinalden alıntı: ShadowMG
abi bu ne pokeman :D bebe işleri bunları siz gidip pokeimam veya smosh izleyin!!!!
Alıntıları Göster
-
de arkadaşal bu kdr dalga geçmenize gerek yoktu siz gidip adventure quest hattaaa club penguin oynuosunuz.bu arkadaşta pokemon oynuo int üzerinden oynanan pokemon oyunu var ve eksinlikle club penguinden fln ii o kdr topic açmışınız gidin onlrla dalga geçin...siz oyunlar için ss bölümü açmıomusunuz?bu arkadaşta pokemonun resimlerini koymuş...quote:
Orijinalden alıntı: einhander
pokemonların gururlarını kırmayın arkadaslar onlarda bu pıyasanın elemanları
Alıntıları Göster
-
Pokemanların da bir kalbi wr lutfen!!! en ii si de mevtoydu be!quote:
Orijinalden alıntı: einhander
pokemonların gururlarını kırmayın arkadaslar onlarda bu pıyasanın elemanları
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Nameless_
de arkadaşal bu kdr dalga geçmenize gerek yoktu siz gidip adventure quest hattaaa club penguin oynuosunuz.bu arkadaşta pokemon oynuo int üzerinden oynanan pokemon oyunu var ve eksinlikle club penguinden fln ii o kdr topic açmışınız gidin onlrla dalga geçin...siz oyunlar için ss bölümü açmıomusunuz?bu arkadaşta pokemonun resimlerini koymuş...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR
de arkadaşal bu kdr dalga geçmenize gerek yoktu siz gidip adventure quest hattaaa club penguin oynuosunuz.bu arkadaşta pokemon oynuo int üzerinden oynanan pokemon oyunu var ve eksinlikle club penguinden fln ii o kdr topic açmışınız gidin onlrla dalga geçin...siz oyunlar için ss bölümü açmıomusunuz?bu arkadaşta pokemonun resimlerini koymuş...
ama olmazki o clup penkuen ama bu pokeman puhahaha bekleyin size smosh un videosunu veriom link =http://www.youtube.com/watch?v=0XxI-hvPRRA pokeimamı biliosunuz
-
o damalr manyak bişey yaa insan değil bunlar göbek delikleriyle konuşmaya çalışıyolarr aynı bizimm GAFFURLA BURHANquote:
Orijinalden alıntı: ShadowMGquote:
Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR
ama olmazki o clup penkuen ama bu pokeman puhahaha bekleyin size smosh un videosunu veriom link =http://www.youtube.com/watch?v=0XxI-hvPRRA pokeimamı biliosunuz
Alıntıları Göster
-
topic le alay geçenlerequote:
Orijinalden alıntı: HeaVen eviL
o damalr manyak bişey yaa insan değil bunlar göbek delikleriyle konuşmaya çalışıyolarr aynı bizimm GAFFURLA BURHAN
Alıntıları Göstersanki kendilerinin oynadıkları çok farklı bişey hele turk magican özellikle sana ko oyunuyorsun ve bu adamla alay geçiosun ????? ancak bukadar salak olunur
-
valla ben dalga gecmedim ama ne yapmaya calıstıını anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: bycado
topic le alay geçenleresanki kendilerinin oynadıkları çok farklı bişey hele turk magican özellikle sana ko oyunuyorsun ve bu adamla alay geçiosun ????? ancak bukadar salak olunur
Alıntıları Göstero resimleri oraya oyma amacı ne burada oynların resimlerini diil oyunlar tanıtılıor bari Online oyunu war mı
topicten bişe anlamadım
-
pokemon bölümüne açsana sen.ne işin var burdaquote:
valla ben dalga gecmedim ama ne yapmaya calıstıını anlamadımo resimleri oraya oyma amacı ne burada oynların resimlerini diil oyunlar tanıtılıor bari Online oyunu war mı
topicten bişe anlamadım
Alıntıları Göster
-
Pokemoncrater mi oynuyanuz?Oynuyosaniz kapistirak ridvan_mu_@hotmail.com -
quote:
valla ben dalga gecmedim ama ne yapmaya calıstıını anlamadımo resimleri oraya oyma amacı ne burada oynların resimlerini diil oyunlar tanıtılıor bari Online oyunu war mı
topicten bişe anlamadım
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: nacro
topicten bişe anlamadım
bak şimdi bu oyun varwww.pokemoncrater.com online web bazlı oyun...bu arkadaşta siz nası ss bölümü açıosunuz bu arkadaşta resim yeri açmış ne var bunda??
-
olmaz arkadş saçmalık gitsin oraya acsın! dimi!quote:
Orijinalden alıntı: _Nameless_quote:
Orjinalden alıntı: nacro
topicten bişe anlamadım
bak şimdi bu oyun varwww.pokemoncrater.com online web bazlı oyun...bu arkadaşta siz nası ss bölümü açıosunuz bu arkadaşta resim yeri açmış ne var bunda??
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ForqotteN
olmaz arkadş saçmalık gitsin oraya acsın! dimi!
Alıntıları Göster
abi neyi saçma ko bile heryere açıo adamın biri hero online bölümüne ko yapmıştı o saçma olmuo bu nie saçma olsun bide ko oynayanlar bu oyuna laf etmesin en azından bu oyunda botter aga 5k plzz ciler gibi tipler yok pokemon bizim çocukluğumuzun oyunuydu yerini başka bişi alamaz lafta söyletmem söyleyenler ilk önce kendi oynadıkları oyuna baksınquote:
Orjinalden alıntı: LordBurak
-
pokemonun neresi kötü arkadaşlar alay geçmeyelim bebeler icin bakkalda taso satılıyo bebeler orayaquote:
Orijinalden alıntı: silov
abi neyi saçma ko bile heryere açıo adamın biri hero online bölümüne ko yapmıştı o saçma olmuo bu nie saçma olsun bide ko oynayanlar bu oyuna laf etmesin en azından bu oyunda botter aga 5k plzz ciler gibi tipler yok pokemon bizim çocukluğumuzun oyunuydu yerini başka bişi alamaz lafta söyletmem söyleyenler ilk önce kendi oynadıkları oyuna baksınquote:
Orjinalden alıntı: LordBurak
Alıntıları Göster
-
ARKADAŞLAR LÜTFEN POKEMON SİTESİNİ VERİNNNNNquote:
Orijinalden alıntı: topuk
pokemonun neresi kötü arkadaşlar alay geçmeyelim bebeler icin bakkalda taso satılıyo bebeler oraya
Alıntıları Göster
-
Pokemon VE PIACHU FOREVER !quote:
Orijinalden alıntı: topuk
ARKADAŞLAR LÜTFEN POKEMON SİTESİNİ VERİNNNNN
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X