Bildirim
POKEMON
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu topicin amacı ne ? çözemedim -
topici acan arkadas senin gibiler icin taso fln var onlarla oyna bos ver sen pc yi -
-
abi bu ne pokeman :D bebe işleri bunları siz gidip pokeimam veya smosh izleyin!!!! -
pokemonların gururlarını kırmayın arkadaslar onlarda bu pıyasanın elemanları -
de arkadaşal bu kdr dalga geçmenize gerek yoktu siz gidip adventure quest hattaaa club penguin oynuosunuz.bu arkadaşta pokemon oynuo int üzerinden oynanan pokemon oyunu var ve eksinlikle club penguinden fln ii o kdr topic açmışınız gidin onlrla dalga geçin...siz oyunlar için ss bölümü açmıomusunuz?bu arkadaşta pokemonun resimlerini koymuş... -
Pokemanların da bir kalbi wr lutfen!!! en ii si de mevtoydu be! -
quote:
Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR
de arkadaşal bu kdr dalga geçmenize gerek yoktu siz gidip adventure quest hattaaa club penguin oynuosunuz.bu arkadaşta pokemon oynuo int üzerinden oynanan pokemon oyunu var ve eksinlikle club penguinden fln ii o kdr topic açmışınız gidin onlrla dalga geçin...siz oyunlar için ss bölümü açmıomusunuz?bu arkadaşta pokemonun resimlerini koymuş...
ama olmazki o clup penkuen ama bu pokeman puhahaha bekleyin size smosh un videosunu veriom link =http://www.youtube.com/watch?v=0XxI-hvPRRA pokeimamı biliosunuz -
o damalr manyak bişey yaa insan değil bunlar göbek delikleriyle konuşmaya çalışıyolarr aynı bizimm GAFFURLA BURHAN -
topic le alay geçenlere sanki kendilerinin oynadıkları çok farklı bişey hele turk magican özellikle sana ko oyunuyorsun ve bu adamla alay geçiosun ????? ancak bukadar salak olunur -
valla ben dalga gecmedim ama ne yapmaya calıstıını anlamadım o resimleri oraya oyma amacı ne burada oynların resimlerini diil oyunlar tanıtılıor bari Online oyunu war mı topicten bişe anlamadım -
pokemon bölümüne açsana sen.ne işin var burda -
Pokemoncrater mi oynuyanuz?Oynuyosaniz kapistirak ridvan_mu_@hotmail.com -
quote:
Orjinalden alıntı: nacro
valla ben dalga gecmedim ama ne yapmaya calıstıını anlamadım o resimleri oraya oyma amacı ne burada oynların resimlerini diil oyunlar tanıtılıor bari Online oyunu war mı topicten bişe anlamadım
bak şimdi bu oyun varwww.pokemoncrater.com online web bazlı oyun...bu arkadaşta siz nası ss bölümü açıosunuz bu arkadaşta resim yeri açmış ne var bunda??
-
olmaz arkadş saçmalık gitsin oraya acsın! dimi! -
abi neyi saçma ko bile heryere açıo adamın biri hero online bölümüne ko yapmıştı o saçma olmuo bu nie saçma olsun bide ko oynayanlar bu oyuna laf etmesin en azından bu oyunda botter aga 5k plzz ciler gibi tipler yok pokemon bizim çocukluğumuzun oyunuydu yerini başka bişi alamaz lafta söyletmem söyleyenler ilk önce kendi oynadıkları oyuna baksınquote:
Orjinalden alıntı: LordBurak
olmaz arkadş saçmalık gitsin oraya acsın! dimi!
-
pokemonun neresi kötü arkadaşlar alay geçmeyelim bebeler icin bakkalda taso satılıyo bebeler oraya -
ARKADAŞLAR LÜTFEN POKEMON SİTESİNİ VERİNNNNN -
Pokemon VE PIACHU FOREVER !
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X