Şimdi Ara

Pokemon (1997-) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben başladım yahu şu anda 6. sezondayım en son 4 sezon sonlarında kalmışım

Tsubasayaı da eklemişler her izlediğimde gözlerim doluyor resmen
  • Yine olsa yine izlerim dedim, indirip izledim. Hevesinizi kaçırmak gibi olmasın ama oturup hepsini izlemek sıkıcı olur biraz. On beş yirmi bölümden sonra sıkıldım. Şimdi kardeşim devam ediyor, arada onunla birlikte izliyorum. Herhangi bir bölümü küçükken izlediğinde hissettiklerini hatırlayınca bir garip oluyor insan. Keşke zamanında Türkiye'de son verilmeseymiş.
  • İzledim birkaç bölüm pikaçuuuu diye bağırdığım günler geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak74

ulan ben bu çizgifilmin hastasıyım. :) :)

Türkiye'de en son kaçıncı bölümde bitmişti?

2 yada 3tü.

Sonra da malum çocuk balkondan atladı bizimde gençliğimizin en güzel çizgi filminden mahrum bıraktı. O yaşta küfür etmeyi öğretti bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

2 yada 3tü.

Sonra da malum çocuk balkondan atladı bizimde gençliğimizin en güzel çizgi filminden mahrum bıraktı. O yaşta küfür etmeyi öğretti bize

Çocuğun face'ini bulmuşlardı. Çocuğa o kadar küfür geldi ki kapatmak sorunda kaldı face'i

Ben en son charizardı eğitirken hatırlıyorum geri aklımda değil herhal orda son bulmuştu.

Bir de digimonu isteriz 2.büyük çizgi filmimizdi en az pokemon kadar sağlamdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 28 Aralık 2012; 14:02:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

Keşke zamanında Türkiye'de son verilmeseymiş.

Zamanında biri "pikachuyum" diyerek intihar etmişti galiba. Bundan dolayı yayından kaldırılmıştı.

Pokemon'un bence büyüğü küçüğü olmamalı. Tsubasa'dan sonra keyif alarak izlediğim yegane kısa animasyon dizisi idi. Ülkemizde en son 2.sezon yayınlanmış olmalı. Sonrasını da izleyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

2 yada 3tü.

Çocuğun face'ini bulmuşlardı. Çocuğa o kadar küfür geldi ki kapatmak sorunda kaldı face'i

Ben en son charizardı eğitirken hatırlıyorum geri aklımda değil herhal orda son bulmuştu.

Bir de digimonu isteriz 2.büyük çizgi filmimizdi en az pokemon kadar sağlamdı.

Biliyorum o olayı

Bende öyle hatırlıyorum Charizard ı bir dağa bırakmıştı oradaki en güçsüz olandı. Sonra döndü oranın lideri olmuştu. Sonrası yok bende.

Digimon u hiç izlemedim hatta izleyenlere kızıyordum bildiğin pokemonun çakması geliyordu bana. Çakma benzer şeyleri izlemeyi sevmem. Bayblade ve Yu-Gi-Oh du diğer güzeller bence. 3lemeye bunları koyarım ben

• Süper oldu bu çocukluğumuza geri dönelim birazcık
  • Digimon her ne kadar Pokemon gibi gözüksede, bence daha iyi bir hikaye oluşturmayı başardı. Özellikle son bölümlerini hatırlıyorum da artık çocuk çizgi filminden çıkmış gibiydi. Digimon'da iyidir. Severim ben.
  • 1x9'a geçtim

Bulbasaur reyizde katıldı takıma artık kimse Ash'i tutamaz
  • Darisi Diger eski dizilere, ozellikle fox kids dizileri :)
  • Geçen gün görüp ard arda 3 bölüm izledim.
    Şu pikaçu çok delikanlı pokemon.
  • Efsane pokemonları anlatan bölümlerde var onlarıda izlemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 28 Aralık 2012; 17:05:00 >
  • Vay, çok güzel haber Yarın başlıyorum izlemeye, snorlax, pikaçu, psyduck ve dahası
  • İzlemekle yetinmeyip tüm kartlarını biriktirmiştim. Pikachu kartı mahallede savaşa yol açmıştı.
  • Oha hemen başlıyorum izlemeye. Alırım çerezlerimi kucağıma açarım klimamı kapatırım ışıkları oh mis mis
  • Ne izlerdik be çocukken, hala takip ediyorum 16. sezondayım.Ama ilk nesil pokemonların verdiği zevki vermiyorlar.

Bu arada Anime/Manga bölümüne açılsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 28 Aralık 2012; 21:31:51 >
  • Türkiye'de ki son bölümü ATV de Charizard sakinlesiyordu acaba kaçıncı bölümdü hatırlayan varmi? Sonrası zaten ilk bölüme dönüyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

İzlemekle yetinmeyip tüm kartlarını biriktirmiştim. Pikachu kartı mahallede savaşa yol açmıştı.

Mahalledeki zibidi veletler beni dövüp pikachu tasomu almıştılar günlerce ağlamıştım onun için.
  • dizimag'a göre 6. sezondayım normalde 4. sezona tekabül ediyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.