Şimdi Ara

Pokemon (1997-) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda Pokemon oyuncuları bölümü varr bi oraya bakın isterseniz ayrıntılı bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanlar ilkokula gidiyordum işte; kendini pikachu sanıp da çatıdan atlayan çocuk yüzünden yayından kaldırılmasına ne kadar üzülmüştüm. Sonra yayınlanan ikamelerinde aynı tutkuyu bulamamıştım.
    Ne güzel okuldan gelir gelmez -öğlenciydim- izlerdim. O zamanlar Star TV veriyordu galiba.

Şimdi dizimag'den takip eder miyim? Etmez miyim? Tam olarak bilmiyorum, zamanımla alakalı bir durum da.
    Şimdiden sizi uyarıyorum, ARKADAŞLAR KENDİNİZİ BU DİZİYİ İZLEYİP DE POKEMON SANMAYINIZZZ!
  • Pokemon SEYİRCİ 252.754

Herkes özlemiş anlaşılan Pokemonu. Dizimag ratingde açık ara birinci.
  • arkadaşlar bir bölüm soracam dizimagta 24 bölüm bitirdim ilk sezondan sanki 2 bölüm eksik gibi geldi bana soracağım bölüm ise şu: pokemon yarışı yapılıyor ya hani gary üç kafalı pokemona biniyor ash de yanan at pokemona biniyor o bölüm hangi bölümdü bir de aşırı yağmurlu havada geçen bir bölüm vardı bizim üçlü büyük bir bisikleti sürüyordu açılıp kapanan bir köprüden karşı tarafa uçmuşlardı bisikletle bu bölüm hangisiydi

• Ne günlerdi be amma çok izlerdim
  • Dizi-Mag 9.sezonunu da altyazılı olarak ekledi
  • İmdb baktım 15 sezonda devam ediyormuş.

Ash 22 23 yaşına gelmiştir

5.bolumdeyim pazartesi finaller var malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

arkadaşlar bir bölüm soracam dizimagta 24 bölüm bitirdim ilk sezondan sanki 2 bölüm eksik gibi geldi bana soracağım bölüm ise şu: pokemon yarışı yapılıyor ya hani gary üç kafalı pokemona biniyor ash de yanan at pokemona biniyor o bölüm hangi bölümdü bir de aşırı yağmurlu havada geçen bir bölüm vardı bizim üçlü büyük bir bisikleti sürüyordu açılıp kapanan bir köprüden karşı tarafa uçmuşlardı bisikletle bu bölüm hangisiydi

Evet eksik bölümler var ben bunu defalarca belirttim madem iş yapılıyor tam yapılsın yani oradada belirttiler bilen bilir eksik olaylar var birebir pokemontürkiye var reklam olmasın site olarak onlarda online yüklü açın bakın karşılaştırın bölümler çakışıyor , merak eden pm atsın linkleri yollarım

• Efsanelerin olduğu bölmüleri nerden izleyebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Efsanelerin olduğu bölmüleri nerden izleyebilirim ?

bence direkt filmleri izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

750 bölüm var herhalde toplam hocam onları izle izle bitmez ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

750 bölüm var herhalde toplam hocam onları izle izle bitmez ki

ben 5. sezondayım hemen bitmesin de zaten :)
    yavaş yavaş izliyoruz işte benimki bir nevi geçmişin intikamı

• Eksik bölümler hakkında bir şey belirtmek isterim. İlk 7 sezonun sonuna kadar sadece 8 eksik bölüm var. Zaten o 8 bölümün 1 tanesi de Japonya dışında hiçbir ülkede yayınlanmamış bir bölüm.

-----SPOILER İHTİMALİ----- (Hangi kısmı spoiler içine almam gerektiğini kestiremediğimden böyle yaptım.)

dizi-mag üzerinden ilk 7 sezonu bitirdim. Ve Pokemon dizisi de bitti benim için. 9. sezonun yarısına kadar izledim ama dayanamadım. Geldi Misty birkaç bölümlüğüne. Sonra yine gitti. Çocukken Misty gördük biz. Kimler gitti, kimler geldi. Misty'siz bir Pokemon görmedik. Misty'siz Pokemon 90ların TR çocukları için düşünülemez.

O kadar güzel dizi, çocukluğumun dizisi ama en sevdiğim Pokemon'a haksızlık ettiğinde Ash'ten nefret etmiştim. Yeniden izledim, yeniden nefret ettim. Hem Chikorita'ları çok sevmiştim hem de senaristler Ash'i Pikachu kadar seven bir Pokemon eklemişlerdi sonunda diziye, eleman da haksızlıklarıyla şov yaptı. Chikorita'sına amma haksızlık yaptı bu velet vaktinde. Önce güzelim Chikorita bu veleti kurtarabilmek için Bayleef oldu. Ertesi bölümde bağırdı çağırdı suratına. Sen bağırmasan da aklediyordu olacakları Ash efendi. Nefretim büyük sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 10 Ocak 2013; 18:08:12 >

• Çok severim Pokemon'u.

Beyblade de yok mu?
  • 8.sezona kadar geldim.
    ilk 6 sezon Türkçe dub
    sonrası İngilizce dub-Türkçe Sub ilk başta alışamıyorsun normal olarak ama 7.sezonun ortalarına doğru alıştım iyice.

7.sezon çok buruk bitiyor.
  • 3. Sezondan devam ediyorum. Yukarı!
  • Kim upladı bunu ya bunun yeri burası değil ki Anime/Manga'da yok mu pokemon konusu
  • xLordRealx kullanıcısına yanıt
    Ash, Johto liginin ilk rozetini (Zephyr badge) aldı :) Devamı yolda :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonrasinda hiç bi çizgi filmi sewemedigim,

• o camdan aşaga atlayan çoçuga ne küfürler etmiştim.bitirdin lan bizleri
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.