Şimdi Ara

Pokemon (1997-) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece Gece abimi de pokemon izlerken yakaladim, adam ozlemis , sahsen ben de ozledim, dizimag 7.sezonu altyazili yayinlamis ama o bolumlerin de turkcesi vardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Elric

Ne izlerdik be çocukken, hala takip ediyorum 16. sezondayım.Ama ilk nesil pokemonların verdiği zevki vermiyorlar.

Bu arada Anime/Manga bölümüne açılsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

nerden izliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Dreams`

quote:

Ne izlerdik be çocukken, hala takip ediyorum 16. sezondayım.Ama ilk nesil pokemonların verdiği zevki vermiyorlar.

nerden izliyorsun

Ben ing dublaj olarak izliyorum-son sezon hariç, o ing altyazılı-.İsterseniz pm atayım.

Edit:Bazı hatalar vardı, onları düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 29 Aralık 2012; 13:10:19 >

• quote:

quote:

quote:

nerden izliyorsun

Ben ing alt yazılı olarak izliyorum.İsterseniz pm atayım.

PM lutfen :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

nerden izliyorsun

Ben ing alt yazılı olarak izliyorum.İsterseniz pm atayım.

PM lutfen :)

Attım, bu arada ing dublaj olucaktı o.Alt yazı yazmışım.

Son sezon sırf ing alyazılı bi tek, ordan aklımda kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 29 Aralık 2012; 13:09:34 >

• bende başladım yeniden birinci sezondan.

en son nerde kaldığnıızı yazmışsınız da ben şöyle bir şey hatırlıyorum,çalizard volkanik bir yerde enigma ile kapışıyordu sanırım .çalizard o zaman çarmendır olmamıştı galiba ya da yanlış hatırlıyom,sanırım orda mı ne bitmişti

ash turnuvalara katılıp rozet topluyordu 3-4 tane rozeti vardı diye hatırlıyorum.yine birisine gidiyordu galiba..en son hangi bölümü izledim bilmiyorum ama

10 yıldan fazla oldu arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 29 Aralık 2012; 19:30:21 >
  • 7.sezona kadar izledim.Dizimag de görünce şeytan aklıma girdi bi daha başlasammı 1.sezondan diye
  • Pokemon 1997 yılında mı başlamış, ben daha eskidir diye düşünüyordum.
  • 8. sezona kadar gelmiştim ben
  • Ben başladım en baştan kardeşimle birlikte izliyorum 2.bölümü bitrdim güzel gidiyor
  • Dizimagte gerçeken varmı? Çok iyi ya Bende başlıyorum hemennnnnn
  • Çocukluğumun çizgi filmi bununla yatar bununla kalkardım tasoları,kartları ne günlerdi bee hemen izlemeye başlamam lazım
  • an itibariyle ilk 3 bölümü devirdim kpss hazırlanıyor olmasam sabaha kadar, sabahtan akşama kadar sürekli izlerdim de
  • Geçen 5,sezonun ilk bölümünü izlemiştim harika haber senelerdir bulup indirmeyi düşünürdüm hep.Dexter bitsin en baştan başlayacağım
  • Tekrar görünce garip bir duygu kapladı beni. 10 yıl olmuş yahu...
  • Bu arada Tsubasayı da eklemişler helal olsun.Son zamanlarda bu kadar sevdiğim bir internet sitesi yoktur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Tekrar görünce garip bir duygu kapladı beni. 10 yıl olmuş yahu...

Aynen ne günlerdi..Ash ve Charizard ın mağara gibi bi yerde mahsur kaldığı bölüm alevi yanmıyordu hani,ağlatmıştı nımıssız
  • bia charizard bolumu vardı. bunlar yanardagda magma mı ne oyle degisik bi pokemonla duello atıyolardı. en son onu islemistim, gecen senelerde internetten indirmeyi denedim ama cogu bolum eksikti, sonrada hevesim kacmıstı.
  • Konuyu açan arkadaşımız uçmuş herhalde.

• dizimag'e göre 2.sezon 1.bölümde çocuklar kendilerini pokemon sanıyor bizim camdan atlayan eleman gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.