Şimdi Ara

Pokemon Crater'cılar burada mı :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
5.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi ara poké_yasso falandı nickim sonra Yasin Köse yaptım falan şimdi bu. 2006'ydı sanırım üye olduğumda yıl. Bayağı eğlenceli ortamdı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngerekli

Bi ara poké_yasso falandı nickim sonra Yasin Köse yaptım falan şimdi bu. 2006'ydı sanırım üye olduğumda yıl. Bayağı eğlenceli ortamdı ya.

Aynen ya Mr hobo falan vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Geri gelmesi mümkün değil sebebi ise Nintendo. Zaten X&Y çıktı online olarak oynanabilen oyun olarak.

X&Y gameplay mantığı nedir kısa açıklayabilir misiniz?

Açıkçası pokemmo oynadıktan sonra nintendo oyunlarını oynayabileceğimi sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası ben oynamadım fakat bildiğime göre normal senaryolu bir şekilde oynuyorsunuz oyunu buna ek olarak ortak online alanların olması lazım yani internete bağlanarak belli bir yerde diğer insanlarla savaşılabiliyor ticaret edilebiliyor v.s diye biliyorum.
  • Creater gibi gelmez ama nintendo adam gibi bir oyun sunarsa (Bana göre...) Uyuyan dev uyanır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATaİk_

beyler eski pokemoonlarla live battle yapılan site var mı

var su andawww.pokemonpets.com
  • Crater :( Ne günlerdi be. Ağır ergendik ama eğleniyorduk arkadaş. Deltadex ve dönemin 1.si Mr.Hobo'yu unutmak namümkün. :) nick: ''pokeciaykut''
  • vaay be craterciler toplanmış.Ben vortex oynuyorum hocam nick:ardert gerçi crater zamanında da ardert ti.Eğer vortexte bi ihtiyacınız olursa çekinmeden yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykuTMira

Crater :( Ne günlerdi be. Ağır ergendik ama eğleniyorduk arkadaş. Deltadex ve dönemin 1.si Mr.Hobo'yu unutmak namümkün. :) nick: ''pokeciaykut''

"balina_ayberk"i sen de mi hatırlamıyorsun ya sanki ben seni hatırlıyorum
  • Hahahaha vallahi hatırlıyorum hocam. Seneler geçti fakat hafızamın bir köşesinde kalmış :D
  • AykuTMira kullanıcısına yanıt
    Biz senle ortaklık yapmış olabilir miyiz ya
  • Yıllar sonra bakayım bir dedim foruma Vortexe başlasam mı diye düşünmedim değil. Ben Chakal_ var mı hatırlayan
  • ChakaL_ idi sanırım ismin Ben hatırlıyorum hatta bir keresinde ChakaL__ gibi biri çıkmıştı senin adına ortaklığa girip dolandırıyordu milleti
  • e hadin nerelerdesiniz :D girdim kimseler yok bizden
  • Black Burn B kullanıcısına yanıt
    Hatırladım bölüm efsaneydi o zamanlar seni de hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

quote:

Orijinalden alıntı: Rider of the Red Horse

quote:

quote:

Ben varım 2006'da üye olmuştum dhye maalesef 2006 üyeliğimi kaybettim.o zamanlar çok oynuyordum crater hatta Mr.Hobo vardı 1. sırada

Vortex'tede hobo var ama o craterdeki hobomu emin değilim.. Crater zamanı çok iyiydi forum insan kaynıyordu şimdi kimse kalmadı.. Vortex oynayanlarda çok çok az..

Ya aynen Hobo falan değildi Crater'daki başka bir şeydi sanki

Yok yok arkadaş doğru söylüyor craterde 1. Mr.Hobo'ydu..

Çok iyi hatırlıyorum forumdan birisi hile ile 500m onix kasıp sıralamada 2.liğemi ne yükselmişti ama ban yedi.

İşte o bendim Gosp burada
    ama hesap sahteydi arkadaşlara o yüzden tembih ediyordum kastığınız bütün pokeleri bi anda toplamayın diye
    ama ilk 10 un 5 ini kapatmıştık bende bilerek kendimi 3. sırada tutuyordum( hoş hilesizde 23 teydik ama oyunun sahibi Mr.Hobo ydu yanlış hatırlamıyorsam milyarlık pokeleri gecesini gündüzüne katıp yapmadı )
    ama o kadar emek, Pokedexi tamamlamak 10larca hile bulduktan sonra :D(Fake Poke trade=>pokemonu trade e koyuyorsun teklifleri kabul ediyorsun senin ki gitmiyor :D , Hızlı exp kasma => Hatırlıyorum gene arkadaşlar biri uyarımı dinlemeyip 1 saatte 1milyarlık poke yapıp banlandıydı :D benim ana hesapta max 600m poke vardı)
    zaten tonlarca trainer hatta bi ara trainerları kapadılardı bi kaçını kendimiz açtıydık ya ne günler :D
    Nese işte bunların üstüne oyun kapanınca ben komple pokemon online dan soğudum rpg olmadığı sürece dönmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 13 Ağustos 2014; 11:55:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben varım 2006'da üye olmuştum dhye maalesef 2006 üyeliğimi kaybettim.o zamanlar çok oynuyordum crater hatta Mr.Hobo vardı 1. sırada

Vortex'tede hobo var ama o craterdeki hobomu emin değilim.. Crater zamanı çok iyiydi forum insan kaynıyordu şimdi kimse kalmadı.. Vortex oynayanlarda çok çok az..

Çok iyi hatırlıyorum forumdan birisi hile ile 500m onix kasıp sıralamada 2.liğemi ne yükselmişti ama ban yedi.

ama hesap sahteydi arkadaşlara o yüzden tembih ediyordum kastığınız bütün pokeleri bi anda toplamayın diye
    ama ilk 10 un 5 ini kapatmıştık bende bilerek kendimi 3. sırada tutuyordum( hoş hilesizde 23 teydik ama oyunun sahibi Mr.Hobo ydu yanlış hatırlamıyorsam milyarlık pokeleri gecesini gündüzüne katıp yapmadı )
    ama o kadar emek, Pokedexi tamamlamak 10larca hile bulduktan sonra :D(Fake Poke trade=>pokemonu trade e koyuyorsun teklifleri kabul ediyorsun senin ki gitmiyor :D , Hızlı exp kasma => Hatırlıyorum gene arkadaşlar biri uyarımı dinlemeyip 1 saatte 1milyarlık poke yapıp banlandıydı :D benim ana hesapta max 600m poke vardı)
    zaten tonlarca trainer hatta bi ara trainerları kapadılardı bi kaçını kendimiz açtıydık ya ne günler :D
    Nese işte bunların üstüne oyun kapanınca ben komple pokemon online dan soğudum rpg olmadığı sürece dönmem

O zaman da avatarın bu muydu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman da avatarın bu muydu?

daha ergen bişeydi gerek yok o konuları açmaya zaten eski hesabım ban yemişti gene burası yüzünden :D sövmeyi çok seven biriydm

• arkadşlar ben yeni başladım oyna balbasarım 5 lvl nasıl kasacambi yardım edermisiniz
  • Aha hatırladım seni.O zamanlar çok eğlenceliydi crater.Live battle felan yapıyordum akşamları zevkli oluyordu.Trade için foruma konu açardık ne günlerdi beaa.Vortex var şu anda ama crater tadı vermiyor bir ara deluge takıldım ilk 100 e girdim fakat ondada nasıl desem oyuncularda ki battle atmosferi yok bıraktım.Crater tadını verebilecek bir oyun çıksa yine oynarım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.