Şimdi Ara

Pokemon Crater'cılar burada mı :) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
5.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunun oyunları hala nintendo 3ds'e çıkıyor hemde online battleları aşırı derece kaliteli 2.el falan alın bir yerden kuzenim almış hakikaten bulursam bende almayı planlıyorum
  • ah bizdede olsa bi nintendo
  • Ne birisi eski mi dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_emo

Ne birisi eski mi dedi

• Perenali falan hatırladım ben de eski nick Pokemon Delisi idi hesabı çocukken alınca tabi
  • vay be :) 4-5 sene olmuştur en son oynayalı, forum falan pek takip etmezdim ama anlardım oyundan
  • Pokemon World Online baya iyi , en azından crater gibi bir ortam yaratmasa da oyunda edindiğim türk arkadaşlarla keyfini çıkartıyorum. Gelmek isteyen varsa nickim odyofil. 12'den sonra girip sohbet tutarsa sabahlıyoruz baya keyifli oluyor :)
  • hayır o onixi bir gecede kasıp sabahına ban yiyen kişi emirhandı. nikini hatırlamıyorum ismi emirhandı. benim hatırladığım kişiler ortağım ozan, sonradan beraber popmundo oynadığımız enterighi barış, ali ihsan uz, 29 milyonluk venusaur kasıp turnuva ile hediye eden hidayet abi, doğancan ve onun ortağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 9 Aralık 2014; 15:57:23 >
  • konuyu buldum. venusaurı biz kazanmıştık.
    http://forum.donanimhaber.com/m_16794214/mpage_16/tm.htm
    aklıma gelen diğer kişiler, uluhan, battlestarx, çakal, ali, türker, andrei
  • Seni ve Ozanı hatırladım.Ozan forumda mavimsi bir avatar kullanıyordu sanki.doğancanda bi yerlerden tanıdık geliyor o zamanlarda forumdaki avatar rengi sarımıydı??Çünkü o zamanlarda F5 hilesi için oyun içinden Regigigas yollamıştım buna.Tabi o muydu pek bilmiyom.Geri kalan mesajında adı geçen arkadaşları tanıyamadım.
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Ooo başkanım Nasıl gidiyor? Üniversite bitti di mi senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

Ooo başkanım Nasıl gidiyor? Üniversite bitti di mi senin

yok bitemedi bazı sıkıntılar var
    onun dışında da iyi diyelim iyi olsun
  • Güzel günlerdi Crater günleri
  • Çocukken oynardık çok hırs yapardık top trainersa girmek için exp hileleri bulurduk ortak olurduk hesap çaldırırdık
    Bi ara dünya genelinde TT'de 15 Türk vardı yanlış hatırlamıyorsam :)
  • oynuyordum oyunu ama forumda degildim o aralar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarla okuldan kaçıp kafeye gider ve creater oynardık 2006'da =D Ne günlerdi be...
  • ((-_Handsome_-)) idi nickim ne günlerdi büyüdük valla.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.