Şimdi Ara

Pokemon Crater'cılar burada mı :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
1
Favori
5.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Aha hatırladım seni.O zamanlar çok eğlenceliydi crater.Live battle felan yapıyordum akşamları zevkli oluyordu.Trade için foruma konu açardık ne günlerdi beaa.Vortex var şu anda ama crater tadı vermiyor bir ara deluge takıldım ilk 100 e girdim fakat ondada nasıl desem oyuncularda ki battle atmosferi yok bıraktım.Crater tadını verebilecek bir oyun çıksa yine oynarım.

craterın tadını hiç bişey veremez çünkü güzelleştirmek için yaptıkları şeyler oyunun tadını kaçırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

quote:

Aha hatırladım seni.O zamanlar çok eğlenceliydi crater.Live battle felan yapıyordum akşamları zevkli oluyordu.Trade için foruma konu açardık ne günlerdi beaa.Vortex var şu anda ama crater tadı vermiyor bir ara deluge takıldım ilk 100 e girdim fakat ondada nasıl desem oyuncularda ki battle atmosferi yok bıraktım.Crater tadını verebilecek bir oyun çıksa yine oynarım.

craterın tadını hiç bişey veremez çünkü güzelleştirmek için yaptıkları şeyler oyunun tadını kaçırıyor

Şöyle desek daha doğru olur, insan bir şeyi ilk çıktığı gibi seviyor.Ör:İlk vortex çıksaydı crater tutulmayacaktı.

• daha çok javayla üstüne yaptırdıkları bantlı yapıştırmalar oyunun tadını kaçırmış demeye çalışıyordum.
    bi web oyununu grafikle güzelleştirmeye çalışmak yanlış zaten oyunu lore için oynadğımız belli. grafik koyacaksanız normal client lı oyun yapın öbür türlü browser üzerinde bu kadar gereksiz detay oyunu çirkinleştiriyor
  • quote:

daha çok javayla üstüne yaptırdıkları bantlı yapıştırmalar oyunun tadını kaçırmış demeye çalışıyordum.
    bi web oyununu grafikle güzelleştirmeye çalışmak yanlış zaten oyunu lore için oynadğımız belli. grafik koyacaksanız normal client lı oyun yapın öbür türlü browser üzerinde bu kadar gereksiz detay oyunu çirkinleştiriyor

Doğru dediniz.
  • Vortex ekleyin oynayalım takasda yaparız : ygtozkan12

Pokemon vortex oynanır kesinlikle. Eğlenceli ve sade tasarmlı, oynanışıda kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygtozkan -- 15 Ağustos 2014; 23:55:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vortex ıd : ygtozkan12
    Vortex pokelerime bakın takas yaparız.

Shiny :

Efsane :

x2,
    x2 ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygtozkan -- 15 Ağustos 2014; 23:44:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ygtozkan

Vortex ekleyin oynayalım takasda yaparız : ygtozkan12

Her şey iyi güzel de oyunda amaç yok amaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rider of the Red Horse

quote:

Amaç olup olmaması önemli değil. Oyunlarda amaç olsa nolucak oyun bitince eline gerçek birşey geçmiyor önemli olan eğlenmek ve vakit geçirmek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rider of the Red Horse

quote:

Amaç olup olmaması önemli değil. Oyunlarda amaç olsa nolucak oyun bitince eline gerçek birşey geçmiyor önemli olan eğlenmek ve vakit geçirmek.

Sıkıyor yahu

• Biz burdayiz da Pokémon Crater yok işte...

• hadi bakalım nickim limonline bekliyorum :D makul tekliflere fazlalık efsanelerimi verebilirim
  • quote:

quote:

Vay be hatirladim bu nicki
    kullanici adi da degismemis avatar da degismemis

• Selamlar
    Konuya şöyle bir göz attım da ikiniz gözüme çarptınız. Napıyorsunuz bakem
  • Enterighi kullanıcısına yanıt
    Barıştı sanırım ismin İyidir ya sen napıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih`

Barıştı sanırım ismin İyidir ya sen napıyosun

İsim doğru iyilik sağlık işte üniye başladık bakalım gidiyor öyle

• Ben de varım, Punisher_berkE idi o zamanlar nick'im. SyNdRoMe_ ve Perenal ile ortaktık hatta. Ondan önce de >OnuR< vardı hatırlayabildiklerim bunlar.
  • trainer gibi bişeyler vardı pokemonları kasıyorduk hatırlayan varmı onu
  • ben gelirim zaten şu aralar pokemon fire red türkçe oynuyorum bide saphire var ama ingilce hiç çekemedim valla siz söyleyin geliyim
  • Bende fire red oynuyom şu delugede az kastım ama devam etmedim.Online bişey iyi olur napsak beyler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.