Şimdi Ara

#### Pokemon Crater Rehberi #### (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
161.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nolur bana yardım edin o kişi şimdi benim kullanıcı adımla oyunu oynuyo!!!!kullanıcı adım murti-sam ne yapabilirim??musakka abi?
  • bi denicem inşallah bişeyler yaparım
  • oyunu baya örendim kadronun hepsini bugün 100 yapıcam daha sonra bütün gym leri yenicem
    sora efsane pokemon bulcam daha sora ne olucak?
    turnuvalar falan varmı vea en iiler sıralaması falan 1i anlatabilirmi?
  • tunuva olmaz büyük ihtimal efsane pokemonları bulursan iş biter işte
  • sagol walla yaaa

benim pokemondaki ismim [white demon]

ben efsane pokemon buldum.......
  • muhteşem
  • quote:

Orjinalden alıntı: boray_123

sagol walla yaaa

benim pokemondaki ismim [white demon]

ben efsane pokemon buldum.......

yaw bütün pokelerin efsane olunca ve ilk 10nun yada 5 in arasına giresen bitti...
  • sağolasın
  • ya arkadaslar
    bu pokemon crater 'e üye olmak paralımı???...
    vede bu foruma üyelik paralımı (gülmeyin)
    birde sorunu olan kişiler pek anlamam ama.. parolanızı ve kullanıcı adınızı kimseye vermemenizi tavsiye ederrim

sorularımı cevaplayanlara teşekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_flame -- 19 Ağustos 2006; 16:10:25 >
  • deniyelim bakalım..
  • BEN YENİ BAŞLADIM BU OYUNA.BEN EN ÜSTTEKİ TOPU KULANIYORUM HEP VE CANI 10 DAN AZ OLDUĞUNDA ATIYORUM TOPU DİĞER TOPLAR NE İŞE YARIYOR BİLGİVERİRMİSİN.
  • tRAİNLER mANYAK 25 Levelle 100 levelliği yeniyom
  • ya bakarmısınız yeni basladımda pokemonun hp si bitince nerden iyileştirilio POKE CENTER GİBİ BİŞMİ VAR?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_flame

ya bakarmısınız yeni basladımda pokemonun hp si bitince nerden iyileştirilio POKE CENTER GİBİ BİŞMİ VAR?

Maç Bitince Otomatik Maç Sırasında Potion veya Berries ile
  • YA POKEMONU NASIL YAKALICAM POKE TOPU NERDE?
    YENİYORUM SADECE LVL VERİYO
  • peki arkadaşlar ben trade yerine girdim orda trade etçek pokemonu aradım sonra buldum ve view offer yazısına tıkladım.Trade etçek pokemonu seçtim.Pokemonda o pokemonla aynı levelde.Ama bi türlü pokemon gelmedi.Nedenini bilen varsa söylesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desperedo

peki arkadaşlar ben trade yerine girdim orda trade etçek pokemonu aradım sonra buldum ve view offer yazısına tıkladım.Trade etçek pokemonu seçtim.Pokemonda o pokemonla aynı levelde.Ama bi türlü pokemon gelmedi.Nedenini bilen varsa söylesin.

onun nedeni karşıdaki takası kabul etmemiş yada görmemiştir bu arada arkadaşlar ''full heal'' ilacı ne işe yarıyıor bilen varsa sölesin lütfen
  • This year, will be the first ever tournament on Pokemon Crater (meaning the first official tournament). This is an official tournament, and this is a message written by one of Aaron’s co-workers.

You and 63 other lucky (randomly selected) members (64 overall) will be competing in a tournament this summer, for a top prize, a ribbon placed in your profile (a new section will soon be added under elite 4, entitled Ribbons), under the ribbons section. It will be a circle, with 06 in the middle.

To enter:
    Reply to this message with your username, and your password.

If you wish not to enter in this tournament, then reply no later than 11th September 2006

If you are going to take this opportunity, and enter, then please reply no later than 11th September 2006, with your username and password inside.

To enter this tournament, it is compulsory that you enclose your password so we may place the badge in your profile. If you do not want to enter, you don’t have to but you will miss out on a chance to have the only special badge in the entire game. If you agree send us your password and agreement so we can place the badge in your profile. Rules and conditions will be messaged when you agree.

Thank You
    Summer Tournaments 2006
    (This is an important message)

YAZILI OLAN MESAJA SAKIN AMA SAKIN CVP VERMEYİN BU BİR KANDIRMACA. LOGİN SAYFASINDA POKEMONCRATER.COM YETKİLİLERİ ASLA SİZDEN ŞİFRENİZİ İSTEMEYECEKTİR YAZILI. FAKAT BU MESAJDA SİTE YÖNETİMİNDEN GELDİĞİ SÖYLENİYOR VE ŞİFRE İSTENİYOR.
  • ben uzun süredir bir mozilla firefox kullanıcısıyım ve çok memnunum. sadece zaman aşımına uğrama durumu oluo o da yenilenince sayfayı bozmuo yani herkese öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadpool -- 27 Ağustos 2006; 16:39:36 >
  • teşekkürlerde 1 sorunum var bu Cubone ne pokisi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.