RRR U U ZZZZZZZ EEEEEE RRR R R U U Z E R R R R U U Z EEEEEE R R RR U U Z E RR R R U U Z E R R R R UUUU ZZZZZZZ EEEEEEE R R
abdulheys abi bak my pokemon teams war sağ tarafta ona bas orda Charmender in yanında evolve war ona bas sora contiune ye bas oluo sora bidaa my pokemon teams a gir lwl 36 yı geçmişse senin charmender tekrar evolve yap charizard olcak
arkadaşlar dün 61 level charizartı bu trainerler sayesinde 100 yaptım çoooooook ama çooook sağolun
Onurum_10ur sağol
kaç level senin charmender abdulheys
57'di Charmeleon yaptım simdi Charizard
Acaba taslar ne ise yarıyor?
taşlar kendi cesidi olan pokeleri geliştirir (örnegin; Fire stone fire pokeleri için)
quote:
Orjinalden alıntı: Onurum_10ur
ya benim gasly im war ama onu geliştircek trainer yok warmı bilen bole bi trainer ___??????
????????
trainmew den kasabilirsin
evet meselam evee sanırım bütün taşlarla dönüşüyo
tüm taşlar değil dönüştüğü taşlar: fire stone water stone thunder stone moon stone
ne fark eder yarısından fazlası işte
bu arada buz pokisi arıyorum dragonlu gymleri yenmek için :D
bende arıyorum yardım etcek olan olursa cok sevinirim karsılıgında begendigi poke olan varsa verebilirim daha kasıyorum oyunda nickim bkarayzas
bir şey değil OnUrxxxx ve bu arada articuno var isteyen bana sölesin ne vereceksiniz?
bende de var articuno 100 lwl isteyen varsa veriyim ama güzel pokemon isterim
arkadaşım fenerliysen o işi git fenerbahçe bölümünde yap nie burda fenerbahçenin resmini koyuyosun anlamadım
ya benim msn adresim sagoist.4412@gmail.com beni kaydedin ve bana yardım edin pls:P:P:P:P:P yeni basladım da:S