Şimdi Ara

#### Pokemon Crater Rehberi #### (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
161.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de bir sorunum var bu gymlerle yada tranier larla mac yapinca pokemin birtanesi gozukmuyo onun yerine X isareti var

#### Pokemon Crater Rehberi ####
  • benim bir sorun var yardim etcek yokmu bu nasil duzeltilir gym ve tranier da mac yapinca oluyor sadece

#### Pokemon Crater Rehberi ####
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiteBaron

Pokeman nasıl alınıyor onu anlamadım

ilk bunu cevaplıyım şimdi mapta(haritada) geziyosunuz sonra pokemon bulunca clik here diyen yere tıklıyoruz sonra sanırım 0-14 hp arasını pokeballı seçip almak istiyosak use balla tıklayıp alabiliriz masterball savaşmadan almak için kullanılır sizin sorularınıza glince pokemonunuzun görünmeme sorununu ben çözemedim başka biri yardımcı olsun
  • ama sendede bir sorun olabilir çünkü başka birinde yok sanırım o sorun kontrol edicem şimdi
  • Ne bicim sorunum var ya
  • ya aga bu msj bana da geldi hiç cevap yazmadım ne ki bu ben dünya şampiyonasına katılma mesajı sandım ya[code][/code]demek bizi kekliycekti orospu çocukları saol aga sen bitanesin
  • beyler raiçu kasmak içi trainer varmı
  • ben ce en iyi si opera bide kamak raichu kasmak için tranier bekoo009 dur her tur -65 fire ve elektrik poke live challange atabilir bu arada ben bi pokemeden nefret ediom nasıl kurtulcam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_x

ben ce en iyi si opera bide kamak raichu kasmak için tranier bekoo009 dur her tur -65 fire ve elektrik poke live challange atabilir bu arada ben bi pokemeden nefret ediom nasıl kurtulcam?

ilk pokemon team daysa ordan çıkar sonra wiew all pokemona gir ordan realese de kurtulursun ok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: altuxxx

deoxy deişçek warmı

deoxsy bende var ne verirsin
  • eline sağlık musakka kardeş
  • saol abi ben de yeniyin bu işte
    bide 1vs1 yapan fire pokemonla pmatsın lutfen isim bekoo009
    quote:

Orjinalden alıntı: behtiyar

quote:

ben ce en iyi si opera bide kamak raichu kasmak için tranier bekoo009 dur her tur -65 fire ve elektrik poke live challange atabilir bu arada ben bi pokemeden nefret ediom nasıl kurtulcam?

ilk pokemon team daysa ordan çıkar sonra wiew all pokemona gir ordan realese de kurtulursun ok?
  • quote:

saol abi ben de yeniyin bu işte
    bide 1vs1 yapan fire pokemonla pmatsın lutfen isim bekoo009
    quote:

Orjinalden alıntı: behtiyar

quote:

bişi deel hiç deilse sen forum kirliliği yapmayıp buraya yazmışsın
  • ben yeniyim vce bişley sorcam pokemonu nasıl yakalayacağım ki
  • hah şimdi yakaladım
  • kardeşim yukardaki mesajları görmüyomusun elli keremi anlatcam size bunu
  • abi nası bi teklif de buluncam? biri yardımcı olsun plsssss!
  • Bii sorun varrr

ben Mozilladan giriş yapıorm herhangi bir yere bastıktan sonra beni Login sayfasna bağlıyo nedeni nolabilir
  • Boş Zamanımda Pokemon Crater oynucam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.