abi ben mozillyayı yükledi,m iyi mi ettim kötü mü ettim nbilmem ama size tawsiye etmiyorum bu arada eğeye saygı
mozilla ne işe yarıyoki
cok işe yarıo explorerda sayfa bozulabilio
bide cok yardım aldım hele 100lvl 4. sableyemi yapınca cok mutlu oldum
evet mozilla süpperrrrrrr ötesi bişi ben herkese tavsiye ediyorum ve bunun aksini düşünen arkadaşları protesto ediyorum
en büük mozilla başka büük yok
selam oyun hkk bi sorum olacaktı. şimdi yaw bu pokeman ii hoş ta ben nasıl yeni pokeman alacağım onu inanın hala bulamadım.
bende mevcut olan var evrim falan da geçirdi .. lvl ları da yükseliyo ama ben yeni poki almak istiyorum . trade den mi alınıyo . mesela harita da savaştığın poki ler alnımıyo . gym dekilermi ?
bi yardımcı olurmusunuz ? tşk
Savaş Pokisi
quote:
Orjinalden alıntı: ismail0808
teşekkürlerde 1 sorunum var bu Cubone ne pokisi ?
savaşçı diil ki toprak ta aynı zamanda
deoxy deişçek warmı
Ya musakka İstiyosan Birde hangi türlerin nerde çıktığı hakkında Fotolar hazırlayarak koyarsın süper olur.
Yeni Bir Trainer Yaptım. Adı Dusukleveltrainer. Düşük levelli pokemonlarınız için.
Güzel bir yazı olmuş.Bu oyuna başlamayı düşünüyorum.
oyuna başladım süper bişey.
Pokeman nasıl alınıyor onu anlamadım
şimdi nereden pokemon alıyoruz
maptan
Gerçekten çok güzel olmuş teşekkürler silk road ile ilgili bilgide verebilirmisin??
Musakka Solemiim Solemiim Diom ama ya sonunda solemeye karar werdim sizin çöl dediiniz yer(kahverengi olan ise)mağara, (sarı olan yer ise)kumsal oluor.
evet bencede
benim de bir sorunum var bu gymlerle yada tranier larla mac yapinca pokemin birtanesi gozukmuyo onun yerine X isareti var