ya bana ghostly yada haunter verebilecek warmı karşılığında 22 lvl ıvsy balbusarmı ne onun 2. gelişmi sabeleye falam weririm
[:oewt nick ne
HaSan abi güzel olmuş ellerine sağlıkta benim sorum olcak cevaplarsan sevinirim.Şimdi ben gym adamlarını yendim bana efsane pokemon gelmedi.iyce bekledim olmadı daha sonra haritada aradım bulamadım.Ne önerirsin söle hemen yapayım
türlerine göre en iyi pokemonları neye göre karar verdin mesela s suıcune'ye en iyi su türü demişsin bana göre s kingler çünkü crabhammer'i var neye göre karar verdin
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
türlerine göre en iyi pokemonları neye göre karar verdin mesela s suıcune'ye en iyi su türü demişsin bana göre s kingler çünkü crabhammer'i var neye göre karar verdin
HAKLISIN
AYNI TÜRDEN 2 POKEMON AYNI SALDIRILAR EKLENDİĞİ TAKTİRDE TAMAMEM BİRBİRİNE EŞİTTİR.FAKAT HEM DEĞERİ,HEM NADİRLİĞİ GÖZ ÖNÜNE ALINIP BU KONU HAZIRLANMIŞTIR
hasan abi hani v6 rehberi yapıodun
Hasan abi şuraya gohstly eklemeyi unutmuşsun 24 TANE EFSANE VARDIR DARK-SHİNY-GHOSTLY-METALLİC VE NORMAL OLMAK UZERE TOPLAM 24 TUR 96 TANE EFSANE BULUNMAKTADIR
valla helal çok uğraşmıssın teşkür yetmez emeğine
valla helal çok uğraşmıssın teşkür yetmez emeğine
hasan bu senin poke rehberine gitmesi gerekiodu ama dolmuş gitmedi pardon
Ya beyler bana akıl verin şimdi bende; 100 lwl'lık Blastoise, 100'lik Gengar, 100'lık Rapidash, 90 lwl'lık Mewtwo, 82 lwl'lık Pidgeot, 80 lwl'lık Primeape
var.Bunlardan birini verip efsane pokemonmu alsam yoksa bunlar iyimi?
KAfam çok karışık
nasıl bır oyun cocukca mı yoksa guzel mı ????
Yauw Voltorb ne tür pokemonn!
Hani şu kırmızı,beyaz top
Bide onun gilişmişi Elektrode mi ne o var
YAni ona göre değerlendircem!o yüzden
Burakk_15 neye boşu boşuna para gider anlamadım da bu konuyu
güzel bişi
hasan abi teşekküre gerek yok ama ismimi oraya yazman bana onur verdi çok saol