HaSaN birşey soracam 1-ben hangi tür pokemonu hangi haritadan çıkartabilirim böyle birşey var mı? 2-ben s1 e girmek istiyorum ama nasıl girecem? 3-pokemon ararken yakalamk için haritada oklar gezmek mi daha iyi harita gezmek mi? 4-hangi s de daha fazla pokemon çıkar.
1. nin cevabı
metalicler genelde ateş haritasında çıkar shinyler çimen haritada genellikle çıkar dark genellikle toprakta çıkar
tabi onder sayarım ama ataklarını mı yoksa dier özelliklerini mi anlamadım nese ikisini de sayıyım
normal psyihic and grass
saldırıları; 1)confusion 2)psyihic 3)amnesia 4)ancient power güzel pokemon ama 2 tane waar bende
3-soru;
Oklarla biraz gez.sonra başka haritaya gir.öyle öyle devam et.
Abiler nasıl resim konuluo..?
harew çok sağolda bende psychic poke var,Mewtwo.
quote:
Orjinalden alıntı: harew
tabi onder sayarım ama ataklarını mı yoksa dier özelliklerini mi anlamadım nese ikisini de sayıyım
normal psyihic and grass
saldırıları; 1)confusion 2)psyihic 3)amnesia 4)ancient power güzel pokemon ama 2 tane waar bende
Harew çok sağol sana bi şey sorcam Deocxys,Jirachi'nin özellikleri neler?Atakları değil. Çünkü trainer yazarken lazımda.
cevaplarsan sewinirim.
iyi
ya adam ugrasmıs o kadar rehber yapmıs millet burda trade yapmaya calısıyo
HaSaN BU NE YAA BURDA TRADE YAPMAYA CALISIYO MİLLET
abi trade sayfasının nerede olduunu biliom ama ole bi duyurayımdedim dierlerine de soliim bn bole bişi açtım die siz de devam ettirmeyin lütfen
yaw walla be diim sadece deoxy i biliom deoxy pscyhich galiba
quote:
Orjinalden alıntı: harew
yaw walla be diim sadece deoxy i biliom deoxy pscyhich galiba
saol
hasan güncelle oyun www5 serveride açtı ben ordayım şuan :)
manyak olmuş hasan valla billa musakkaya taş çıkrmışın
hasan senin pokemonları yendim
Seni bilgisayar oynadı benkemdim yendim
Ben yeni başLadım tam bilmiorm trainerlerde yendi beniCharmenderim var 27 lvl nick 4Ryan yardım edin bana
Efsane avcıları size sorum var
Şimdi bende bir Mewtwo bir de G.Mew var hangisini kadroya alıım.
Bence g.mew madem bunlar eşitse g. olanları dahi iyidir
Tabi siz daha iyiy bilirsiniz.Önerilerinizi görmek istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: agrasive
Ben yeni başLadım tam bilmiorm trainerlerde yendi beniCharmenderim var 27 lvl nick 4Ryan yardım edin bana
peki dostum her zaman arkandayım istediğini sor...
Yeni pokemon nerden bulabilirm?
yeni pokeleri toprak haritasının sağdan ilk olanından,sonra buz haritası ve çimen haritasının 11.sırasından bulabilirsin hayır yani ben ordan buldum..