Şimdi Ara

#### POKEMON CRATER REHBERİ(RESİMLİ ANLATIM) ### (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
1
Favori
631.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haritada ilerledikçe pokemon buluyorum bazılarını yeniyorum bazılarını poketopuyla yakalıyorum lvl 25 pokemonlar yakaldım bunlar bana bi yarar sağlarmı:D
    Yani bunları ilerde geliştirip satabilir miyim yada takas?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 25 Ocak 2007; 16:23:20 >
  • Pokemonları nasıl gruptan atıcaz yanlışlıkla bi ezk pokemon yakaladımda
  • Wild Unown yarakılar ne oluyo??Bilen cvp pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: agrasive

Pokemonları nasıl gruptan atıcaz yanlışlıkla bi ezk pokemon yakaladımda

Atman için pokeleri ilk önce 6'lı kadronnun dolması gerekir.Dolu değilse salamassın.
    Eğer doluysa view all yourdan savaşmayan pokelere realase diye yere bas.Eğer savaşıyorsa onları savaşmayanla değiştir sonra realese yap.Savaşanları yani tradedekinleri realese yapamazssın.Dikkat ET.
  • quote:

Wild Unown yarakılar ne oluyo??Bilen cvp pls

Wild unown olanlardaki o "Wild" ismi rakibin olduğu anlamına gelir.
  • quote:

Haritada ilerledikçe pokemon buluyorum bazılarını yeniyorum bazılarını poketopuyla yakalıyorum lvl 25 pokemonlar yakaldım bunlar bana bi yarar sağlarmı:D
    Yani bunları ilerde geliştirip satabilir miyim yada takas?

olmamıheralde al.Ama aynı türü sende varsa alma.Ne gerek VAr!
  • Saol önderŞuan 40 lvl bir Charizard,46 lvl bir Starmie diğer türlerdende +30 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 25 Ocak 2007; 20:27:08 >
  • Son bir sorum daha varŞimdi 6 kişilik pokemon takımından birini çıkartıp yakaladıklarımdan birini sokmak istiyorsam nerden seçicem?
  • swicth denilen yere tıkla sora yukardan türünü seç(norml dark vb.) sona ileri de gelir save fln de gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: perenal

swicth denilen yere tıkla sora yukardan türünü seç(norml dark vb.) sona ileri de gelir save fln de gelir

Tmmdır Şimdi oyun hakkında bilgim oldu 3 tane 100 lvl yaratığım var^^
  • agrasive sende celebi vardı dimi.benle gengara değişirmisin!
  • ya bişle sorcam mew yada psychic pokemonlarının ultra vurduğu pokemon türü warmı yokmu? sölermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: onder6

agrasive sende celebi vardı dimi.benle gengara değişirmisin!

Bende hiç efsane pokemon yokHepsi NormaL ama lvl 100^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: wampir99

ya bişle sorcam mew yada psychic pokemonlarının ultra vurduğu pokemon türü warmı yokmu? sölermisiniz

haasan abinin rehberde dio ya hani psychic poklerin nelere daha çok vurduğu iyi oku
  • ÇOK GÜZEL OLMUŞ
  • pokemoncrater rehberin demi ama bn ultra vurduğu pokemon türü yok mu diorum?
  • ta bu phoebeyi yenmek için fire ve darktan başka neye ihtiyaç varr help yardım edin bana
  • Ya arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ve bulbasaur dışında hiç pokem yok nasıl gelişcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiereless -- 28 Ocak 2007; 15:02:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wiereless

Ya arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ve bulbasaur dışında hiç pokem yok nasıl gelişcem

ihtiyacın olan pokemonları yakala ve pokeleri kas
  • helal olsun be abi
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.