You are seeing this message due to an internal error with pokemoncrater.com, not because of an error with your account or your computer. Please check back in a little while and hopefully it will be fixed.
site yaklaşık bir saattir bu hatayı veriyor tam maç yapıyordum yarıda siteden attı :S
Gengara karşı istediğin başka bi poke var mı
agalar bana efsane bulmak için biraz öneride bulunurmusunuz acil cewap pls yoksa kafayı yicem bütün herkesi yendim çıkmıyo
cok tskkr ederim hasan senin sayende baslıcam oyuna umarım muaffak olurum yardımına ihtiyacım olursa mail atabilirmym.. cok saol eline saglık..
yeni başladım ben nasıl normal bi pokemon avlayabilirim
cok guzel bır konbu hasan
arladaşlar iste benim pokeler takımımdakilerin hepsi efsane poke oyun en basta gusel gelio ama sonra cok bayıyo bence ama yinede EMEĞE SAYGI !!! bu arada bu bolum cok gusel olmus bide EFSANE POKE ARAYANLAR Toprak haritanın sol alt bolumnde buldum bu efsanelerin hepsini bi kac tane daa mew ,jirachi.. cıktı ama hepsinden bi tane alındıı icin alamadım Efsane poke istei yapabilirsiniz yardımcı olmaya calısırım mesela dısardaki pokelerrimden verebilirim ...