Şimdi Ara

#### POKEMON CRATER REHBERİ(RESİMLİ ANLATIM) ### (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
1
Favori
631.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar toprak harita ve bu haritanın kösesi nere oluyo yani o 4 harita birliktemi yoksa tek haritaninmi acil cewap haaaaaaaa nobody11 kabul etmiyosan bile cewap yaz

• İLAN:3 TANE 100 LEWELLİK 1 TANEDE 93 LÜK (93LÜK OLAN EFSANEDİR)POKEMONUM WAR KULLANILMAYAN ONLARI DEGİSMEK İSTİYORUM BUNLARIN KARŞILIGINDA 2 EFSANE BİR TANE NORMAL POKEMON(NORMAL 50 LEWELDEN ASAGI OLMAZ)İSTİYORUM / OLMAZ DİYENLERLE PARA KONUSUNDA ANLASABİLİRİZ (EFSANENİN ADI REGİROCKTUR 100LÜKLERDEN BİRİ ÇİMEN (WENUSAR) DİGERİ BÖCEK(SCİZOR)DİGERİHAYALET(GENGAR)DİGERİDE EFSANE ZATEN İLGİLENENLERE DUYRULUR /NİCK:muhammed_mcmahoby

• regirock olur mu? yada lugia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobody11 -- 1 Şubat 2007; 17:57:09 >
  • cevap yazsanıza
  • lugia olur lvl 82 gengar
  • lvl kac olursa olsn EFSANEN olsun
  • WARMI REGİROCK İSTEYEN SÜPER Bİ EFSANE POKEMON DARKLARLA WE ATEŞ POKEMONLARIYLA SORUNU OLANLARA DUYRULURYA BİR TANE EFSANEYE YADA PARAYA DEGİSİRİM

• guncellendi
  • efsane pokemonları en çok hangi haritada çıkar
  • Emeğe binlerce kez saygıı
  • Versiyon 6.1 uyarlandığı için tşkler kimse bunu becerememişti
  • Hasan önerim bulabilirsen bildiğin tüm trainerleri yaz ve yanına ne için olduklarını diğelim ki örnek xxxxxxxxxxx:uçanlar için(bçyle bişi yok sakın gerçek sanmayın) böyle yaz çok ihtiyacım oluyoda diğerlerini bilmem şimdiden tşkler
  • İnşallah bir haftaya kadar yaparsın

• ////))))metagross((((\\\\
    \\\\(((( 0 ))))////
  • yaw hasan abi benim adım emre yaw bişi sorcam dratinire nerden bulunuyo çok canımı sıktı.

• GÜZEL CALIŞMA!!!!
  • sen biliyon mu poke deki nickim seyyid_emre bi bak
  • yaw resim nasıl koyuyoz
  • mew atarmısın? bende hiç yok da sana 100er lewellik bir lapras bir de charizard atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyid_emre -- 2 Şubat 2007; 18:15:22 >
  • nasıl resim konuluo??????hala öğrenemedim!!!
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.