Şimdi Ara

Pokemon crater turnuva (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sucıene ve latıas var bi tek ikinci yok bilseydim dier turvanın kapancağını mewspe ile katılırdım neyse bu kalsın hem kasmış olurum dark_trainers ilk nesajını deiştirip katılanları saatleri falan oraya yazsan herekese rahat olsa
  • dark trainer 2.yi bana ver 30 lvl dark hypno verim herkes dark drowzee arıyor bu onun üst kademesi kasmak için ideal poke
  • bu babek(dark trainers) zaten düzensiz adamın teki turnuva kurcaksan online olcaksın çoğu şeyi ilk msj a yazcaksın katılanları ödülü falan filan ehspini ilk msja yazman daha iyi olur bidde çok online ol yoksa takip edemssin isyan çıkarırım online olamıyorsan niye açtın turnuva
  • bu turnuva bence de pek düzenli olmaz babek unutur gider zuhahahaaaha
  • karşılaşmalar ilk maçlar salı günü 21:00 a kadar yapılmalıdır iki tarafta gelmemişse iki kişi atılır bi kişi gelmemişse gelen arkadaş dewam edecektir

Pokemon crater turnuva
  • bu nebiçim eşleşme tablosu hazırlama yawwwww biraz düzenli ol renk kullan ne öle yeşilçam gibi
    yaw ben yine punanicagri ile eşleştim

her neyse en o hile yapmıyor yine iyi maç olcak ama onla ç veya y finalde karşılaşmak istersdim

• kolay eşleşme
  • bu arada senin adın babekti dimi şimdi aklıma geldi nedense bu turvadaki en kolay rakip sana çıkmış acaba neden bunca rakip dururken neden en kolayı çıkmış sen en iyisi bugünlerde piyango bileti al veya iddaa oyna kesin tutar

• quote:

Orjinalden alıntı: aykutyavuz89

bu arada senin adın babekti dimi şimdi aklıma geldi nedense bu turvadaki en kolay rakip sana çıkmış acaba neden bunca rakip dururken neden en kolayı çıkmış sen en iyisi bugünlerde piyango bileti al veya iddaa oyna kesin tutar

zuhahahahaa adam da bal var

• bence sen bunu kendin kafana göre doldurdun böle eşleşme olmaz genelde güçlüler ve güçleri bir birine yakın olanlar karşılaşmış ama sen en kolayıyla isyan çıkartıyoommmmmmmm

• aykutyavuz89 senle karşılaşmak istiyorum işşallah kazanırdsın bana gelene kadar maçlarını
  • oyundaki ismin ne kanka dediğin gibi olur iyişallah kardeş
  • katılanların msn adresleri:

eskisehirli:onur_newworld@hotmail.com
    schumi248:b2t2h2n@hotmail.com
    anil-akbal:anilakbal@hotmail.com
    basketci-bugra:bugrasalman@hotmail.com
    zeratur:berk_fcn_1992@hotmail.com
    x-lion:emre_lion_93@hotmail.com
    mewspe2:vc_nj_by_slam@hotmail.com
    punanicagri :punanicagri @hotmail.com
    isc:nurtalat@gmail.com
    muhsin43:dida5_43@hotmail.com
    dr_asabi :dr_ilkerodemis@hotmail.com
    aykutyavuz:aykutyavuz_89@hotmail.com
    089643:yozlasma06@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_Trainers -- 5 Ağustos 2006; 19:52:42 >
  • aykutyavuz_89@hotmail.com ekle benide
  • msn adresi yazılı olmayanlar özelden bana atsınlar
  • ilk turdan giderim ben ne biçim rakip loo bu 101 pokesi var bu adamın en son forumun en iyi adamı bu nasıl olabilir ne biçim şans şansıma tüküreyim

Bu Adam bEni Yer
  • yaw beni de alır mısın pokemoncrater adım mel15I'myasin msn=benyasin92@hotmail.com yaw bu arada ben burda yeniyim bu ban ban neymiş her mesajda bi ban war???
  • pardon melo15I'myasin yazcaktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: terminator13

ilk turdan giderim ben ne biçim rakip loo bu 101 pokesi var bu adamın en son forumun en iyi adamı bu nasıl olabilir ne biçim şans şansıma tüküreyim

Bu Adam bEni Yer

kendini kötülemene gerek yok kardeş iyi oynasan yenebilirsin. eğer herkes böle sölese o zaman turnuvayı neden yapıyozki herkes kimi yeneceğini ve yenileceğğini sölesin ona göre birinci belli olsun
    kendini o kadar bırakma

• yyaww sen ne bicim turnuvaa kuruoonn madem nie hile yapıoonn hiç kurma kendilerine gucsuz rakibi vermisinnn guclulerle gucluler anil-aklkbal laa bn bu iş nası iş ben çıkıoomm saten hediyelerde ii diil kazansam elime bişi de geçmicek arkadaslar bu turnuvadan çıkın bn kendi turnuvamı dvm ettircem hrks oraya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.