yok böyle şans ben pokemoncrater turnuva 5 dede aykutyavuzla karşılaş tım şimdi de ilk 2 tunurnuvamda ilk 2maçım aykutyavuzla çok iyi oldu onla oynamak çok zevkli
quote:
Orjinalden alıntı: hasangunay
yyaww sen ne bicim turnuvaa kuruoonn madem nie hile yapıoonn hiç kurma kendilerine gucsuz rakibi vermisinnn guclulerle gucluler anil-aklkbal laa bn bu iş nası iş ben çıkıoomm saten hediyelerde ii diil kazansam elime bişi de geçmicek arkadaslar bu turnuvadan çıkın bn kendi turnuvamı dvm ettircem hrks oraya
sonuna kadar destekliyom güçlüler başta elenirse bu turnuva nın tadı kaçar hemde oyunda daha bilgili kişiler kursun mesala çok iyi olur bide 1. ye d.s.m. verilmesi lazım bunlar dandik+ olarak tablo bile düzgün deil kutularıun biri kara biri üçgen biri yamuk olmaz böle
quote:
Orjinalden alıntı: hasangunay
yyaww sen ne bicim turnuvaa kuruoonn madem nie hile yapıoonn hiç kurma kendilerine gucsuz rakibi vermisinnn guclulerle gucluler anil-aklkbal laa bn bu iş nası iş ben çıkıoomm saten hediyelerde ii diil kazansam elime bişi de geçmicek arkadaslar bu turnuvadan çıkın bn kendi turnuvamı dvm ettircem hrks oraya
bencede hasangunay çok haklı ne biçim dağıtış ozaman kendini birinci ilan et olsun bitsin çok rahat olursun ozaman hatta turnuva niye yapıyon ki deki en iyi benim sizi yendim (oynamadan tabi)kafadan sallarsın ölee biz de bir dalga geçer rahatlarız