Şimdi Ara

Pokemon Cyrus Online Anakonu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
14.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu ekran çıkmıyormu sende
  • rapid deki linkleri indirdim "old version" hatası alıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerslaveTR -- 9 Şubat 2011; 23:47:53 >
  • yeni regionda bende bazı haritalar siyah ekranla kaplanıyor.sorun nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

Orijinalden alıntı: leonkont

Sağol ne varsada eskiye var ya offf sinir oldum peki ışınlanma varmı bi yerden biyere varsa nasıl

Işınlanma mesleği Magician var. Oda eskilere özel.Yeni başlayanlar için oyun uygun değil zaten.

Eskilerle alakası yok.Reset job'dan 5k'ya meslek seçebilirsiniz.Paranın gitmemesi içinde @deposit ParaMiktariz yaızcan Örnek : @deposit 1z veya @deposit 338z gibi.1.gymi yenmek için ise volcanonun önünde kasman gerekir.

Ayrıca yeniler bizden güçlü diyenler Elona Region'da başlayabilirsiniz.Daha tamamlanmadı herkesin pokeleri en fazla 20-30 lv.1.gym bile yok

Lugi@ dediğini yaptım paraı geri nasıl alacağım

• @withdraw 1z veya ne kadar istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

@withdraw 1z veya ne kadar istersen

sağol
  • Remoraid Egg var bende onu nasıl çatlatabilirim yani nasıl pokemon olmasını sağlarım
  • quote:

Remoraid Egg var bende onu nasıl çatlatabilirim yani nasıl pokemon olmasını sağlarım

nasıl aldın bu arada oyun kapandı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak100000

quote:

Remoraid Egg var bende onu nasıl çatlatabilirim yani nasıl pokemon olmasını sağlarım

nasıl aldın bu arada oyun kapandı :(

almadım remoraid den çıktı oyun bende açık
  • ya ben saç aldım kız saçı çıktı nasıl çıkartcam bunu başımdan :(

Edit:Yeni saç aldım onu takınca çıktı sorun halloldu arkadaşlar hair almayın wig yazıyor onu alın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bexces -- 10 Şubat 2011; 1:48:38 >
  • quote:

ya ben saç aldım kız saçı çıktı nasıl çıkartcam bunu başımdan :(

@strip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

ya ben saç aldım kız saçı çıktı nasıl çıkartcam bunu başımdan :(

@strip

tamam sağol :D
  • Oyuna yeni regionda tekrar başladım Elana mıydı Elano muydu hatırlamıyorum
    Mijimaru seçtim üçüncü evrimine bayıldığımdan, ID: Loodyeyes, Oyundaki adım Loody.
    Card Master oldum ama şu skill point işini kavrayamadım.Ne yapınca Skill Point kazanıyoruz?Bir tane kazanmıştım nasıl bilmiyorum kullandım sonra daha kazanamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Oyuna yeni regionda tekrar başladım Elana mıydı Elano muydu hatırlamıyorum
    Mijimaru seçtim üçüncü evrimine bayıldığımdan, ID: Loodyeyes, Oyundaki adım Loody.
    Card Master oldum ama şu skill point işini kavrayamadım.Ne yapınca Skill Point kazanıyoruz?Bir tane kazanmıştım nasıl bilmiyorum kullandım sonra daha kazanamadım.

ID'ni ne söylüyon zacki.
    Skill point her levelde 3 tane geliyor diye biliyorum. Nature boost geliyor 10 levelde bir.
    Pokemonlara bütün statarını biz verirsek 2 aynı tür pokemonun bir farkı olmaz o zaman?(Stat bakımından)
    Xatu ile Lugia aynı mı olacak yani?
  • quote:

quote:

ID'ni ne söylüyon zacki.
    Skill point her levelde 3 tane geliyor diye biliyorum. Nature boost geliyor 10 levelde bir.
    Pokemonlara bütün statarını biz verirsek 2 aynı tür pokemonun bir farkı olmaz o zaman?(Stat bakımından)

Ne bileyim Kılavd, belki ID ile arkadaş falan oluyoruzdur
    Nature Boost olayını anlatsana
    Xatu mesela başlangıçta ilk yakaladığında 30 SP. Atk 'a sahipse aynı level bir Lugia 70 SP.Atk'a sahip olabilir belki?
    Bu arada arada runtime error çıkıyor sizde de oluyor mu?

• quote:

quote:

quote:

ID'ni ne söylüyon zacki.

Ne bileyim Kılavd, belki ID ile arkadaş falan oluyoruzdur
    Nature Boost olayını anlatsana
    Xatu mesela başlangıçta ilk yakaladığında 30 SP. Atk 'a sahipse aynı level bir Lugia 70 SP.Atk'a sahip olabilir belki?
    Bu arada arada runtime error çıkıyor sizde de oluyor mu?

ID söylemen gereksiz.
    Nature boost pokemonun naturesine göre her 10 levelde otomatik gelen statlar.
    Lugia ile Xatunun farkı vardır tabiki.Efsanelerin ayrı tp'si felan vardır.Hiç almadığım için birşey diyemicem.

• kimse yokmu oyunda
  • quote:

kimse yokmu oyunda

Çağırdım ama 2 saat gelmeyince aşağıya çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

kimse yokmu oyunda

Çağırdım ama 2 saat gelmeyince aşağıya çıktım.

denedim ama gidemedim ordan
  • pokemon sayfasını her açışımda RunTime Error 5 yazıyor.Vista kullanıyorum yönetici olarak çalıştırmayı deniyorum, tekrar versiyonları indiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.