Şimdi Ara

Pokemon Cyrus Online Anakonu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
14.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski serverdaki nicklerimiz yenisinde olmuyomuş sorun halloldu saolun arkadaşlar naturelerin nature bootslarda ne verdigini bilen arkadaşımız varsa koyabilirmi yada forumda varmı arkadaşlar aradım bulamadım ama bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkut48 -- 22 Şubat 2011; 14:29:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut48

eski serverdaki nicklerimiz yenisinde olmuyomuş sorun halloldu saolun arkadaşlar naturelerin nature bootslarda ne verdigini bilen arkadaşımız varsa koyabilirmi yada forumda varmı arkadaşlar aradım bulamadım ama bilmiyorum.

http://pokecyrus.net/forum/showthread.php?tid=4594

Buyur Erkut Abi.
  • Oğul saolasın kardeşim
    Arkadaşlar tm eklemedemi var artık oyunda bilen varsa nasıl yapıyoruz ve oyuna devam edenler hangi serverda şu anda.
  • Öncelikle TM nerden düşer onu söyleyim.Shop'larda satılırmı bilmiyorum ama, pokemonlardan düşer.Örneğin Diglet'den Earthquake tm'si.TM eklemek için Bag'den TM'yi seçiceksin, tabi her pokemona yüklenmiyor.Hangi pokemona TM yüklemek istersen serebii'den bak orada yazar.
  • teşekkür ederim Lugia oyuna devam eden varmı peki Türklerden ve ben bu donator olunuyodu daha önce şimdi adı degistimi bilmiyorum daha fazla xp geliyodu...vs vs
    bununla alakalı bilgisi olan varmı yada internetten kredi kartı ile başka alabilecegimiz şeyler varmı oyunda ?
  • benim grafiklerim fotoğraflardakinden farklı neden böyle daha dandik benimki :(
  • quote:

teşekkür ederim Lugia oyuna devam eden varmı peki Türklerden ve ben bu donator olunuyodu daha önce şimdi adı degistimi bilmiyorum daha fazla xp geliyodu...vs vs
    bununla alakalı bilgisi olan varmı yada internetten kredi kartı ile başka alabilecegimiz şeyler varmı oyunda ?

Elona region'da daha 1.gym gelmedi. Gelene kadar bekliyor herkes. Sende gel kas biraz geride kalmamış olursun. Diğer regionda çok yüksek kişiler var.
  • eeArkadaşlar bende dün başladım bu oyuna fakat bir sorunum var. Dollet şehrinden çıkamıyorum 2 gündür orda balık tutuyorum bütün pokelerim +20 oldu ama çıkışı bulamıyorum yardımcı olabilcek varmı acaba..
  • arkadaşlar oyuna girdim herşey normaldi sonradan biyere girdim kapkaranlık heryer çıkamıyorum patchdan oalbilri diye düşündüm autopatcher çıktı ama patch atmadı neden olabilir acaba?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nLyStyL3

eeArkadaşlar bende dün başladım bu oyuna fakat bir sorunum var. Dollet şehrinden çıkamıyorum 2 gündür orda balık tutuyorum bütün pokelerim +20 oldu ama çıkışı bulamıyorum yardımcı olabilcek varmı acaba..

Yeni map gelmedi çünkü. Herkes balık tutarak kasıyor. Modlar ne zaman mapi koyacaklar belli değil.
  • 2. Region'da deniz var mı ? Varsa nerede ? Oltayı aldım ama Fishing için mekan bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

2. Region'da deniz var mı ? Varsa nerede ? Oltayı aldım ama Fishing için mekan bulamadım.

Şehirde göl var. Olta atarak kasabilirsin. Başka türlü kasamazsın zaten. +30 pokeleri var çoğu kişinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

2. Region'da deniz var mı ? Varsa nerede ? Oltayı aldım ama Fishing için mekan bulamadım.

Şehirde göl var. Olta atarak kasabilirsin. Başka türlü kasamazsın zaten. +30 pokeleri var çoğu kişinin.

Bende şehir de yok ki.Sadece ilk starter'ı aldığımız şehir var bir de Billy's Stop var.Başka yer mi geldi ?
  • quote:

quote:

quote:

Bende şehir de yok ki.Sadece ilk starter'ı aldığımız şehir var bir de Billy's Stop var.Başka yer mi geldi ?

O oltayı aldığın şehirden sağa alta gitmeye başla orada bir şehir göreceksin.
    Edit: Oyun kapalı inşallah yeni mapler geliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 26 Şubat 2011; 19:57:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abi sağ altta Train Station ondan sonra da Dollet var.Dollet'ın orası da kayalarla kapalı.Shimama falan çıkan çimlerden bahsediyorum.Sanırım bende eksik bir patch var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Abi sağ altta Train Station ondan sonra da Dollet var.Dollet'ın orası da kayalarla kapalı.Shimama falan çıkan çimlerden bahsediyorum.Sanırım bende eksik bir patch var.

Ha işte. O shimama ,minezumi, stary v.b.. çıkan yerin aşağısı şehir oluyor. Oyunu sil tekrar yükle derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ha işte. O shimama ,minezumi, stary v.b.. çıkan yerin aşağısı şehir oluyor. Oyunu sil tekrar yükle derim.

kayalardan asagı inemiyorsan tekrar indirip yüklüceksin

• ordan aşagı inince market pc falan falan zaten iniş yolundada oltayka kasıyolar ben dün açtım yeni regionda kasmaya basladımda valla millet oltayda 3 üncü evrimine getirmiş pokemonları helal olsun ne sabırmış
  • quote:

ordan aşagı inince market pc falan falan zaten iniş yolundada oltayka kasıyolar ben dün açtım yeni regionda kasmaya basladımda valla millet oltayda 3 üncü evrimine getirmiş pokemonları helal olsun ne sabırmış

34 Level staraptor 36 level tsutarja'nın 3. hali var bendede.Amaç hepsini +30 yapmak zaten.
  • Tamamdır beyler sağolun.Ben de neden birşey yok hala diyorum.Silip sitesinden son halini yüklemeye başladım.Aşağısı açılmazsa buradan tartışmaya devam ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.