Şimdi Ara

Pokemon Cyrus Online Anakonu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
14.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Haliax -- 18 Mart 2011; 3:18:21 >
  • oyun açıldı arkadaşlar fakat pika.exe diye bişey istiyo bulabilen yada oyunu çalıştıran varmı ?
  • Benim 2 sorum olcak charmanderle basladım statları nasıl vereyim 2.cisi party kuruyoruz ama partynin ne yararı var aynı pokemona dalamıyoruz ??? ve bu arada gerçekden güzel bir oyun yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem199531

Benim 2 sorum olcak charmanderle basladım statları nasıl vereyim 2.cisi party kuruyoruz ama partynin ne yararı var aynı pokemona dalamıyoruz ??? ve bu arada gerçekden güzel bir oyun yapmışlar

1.si şimdi bak,
    http://www.serebii.net/pokedex-bw/006.shtml
    Burada Charizard'ın moveseti. Burada hoşuna giden attack mı sp.attack saldırıları mı? Ben attack tavsiye ederim.

2.si Party kuramıyoruz. Daha eklemediler. 4. gym mi ne gerekiyormuş net bilgi yok.
  • bana burdan vercem statları yazsana sana göre ama
  • ya baslıcam gym le nasl kapısılıyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem199531

ya baslıcam gym le nasl kapısılıyor :S

Ctrl. Ama gymi yenmen için Oddish'e ihtiyacın var. 21 level yapıp ilk önce Sleep Powder sonra mega drain yapmalısın. Yoksa yenmen zor.
  • kaya'ya karşı herzaman su güçlüdür ondan charmanderi kapattm :S
  • ben sp.def imi öncelikli tutmam lazm yoksa normal defmi yoksa eşitmi gidiyim ?
  • çok saçma olmuş arkadaşlar cyrus 1. de geodude ta fire punch onix te dragon breath rhyhornda ice beam var bide nose pass koymuşlar pokelerin hpleri +80 hep nerde kasacağız biz 20 lvl pokeyi anlamadım 3-5 lvl pokelerde imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: betten

çok saçma olmuş arkadaşlar cyrus 1. de geodude ta fire punch onix te dragon breath rhyhornda ice beam var bide nose pass koymuşlar pokelerin hpleri +80 hep nerde kasacağız biz 20 lvl pokeyi anlamadım 3-5 lvl pokelerde imkansız

İlk Gym'e gelmeden önce;

20 Lv. Butterfree
    19 Lv. Bulbasaur
    21 Lv. Gloom
    20 Lv. Poliwag
    19 Lv. Koffing

kastım.Sadece Gloom ile yendim.2. Gym için bu takıma 24 Lv. Farfetch'd ekledim.Hepsine 1-2 Lv. daha kastım.Yendim.Zor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: betten

çok saçma olmuş arkadaşlar cyrus 1. de geodude ta fire punch onix te dragon breath rhyhornda ice beam var bide nose pass koymuşlar pokelerin hpleri +80 hep nerde kasacağız biz 20 lvl pokeyi anlamadım 3-5 lvl pokelerde imkansız

Dostum 21 level Oddish ile gym'i geçersin. Onu da Rhyhorn çıkan yerde yani Lupies Old Forest'te kasabilirsin.
  • link felan silinmiş

bir ilk mesajı güncelleseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

link felan silinmiş

bir ilk mesajı güncelleseniz

Tamam
  • beyler ben de indiriyorum şimdi, zamanında pokemon crater oynardım onun gibi mi oyunun mantığı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

beyler ben de indiriyorum şimdi, zamanında pokemon crater oynardım onun gibi mi oyunun mantığı?

(hayır) bir başlangıç pokemonu seçip kasılıyorsun pokemon tutuyorsun gymleri sırayla geçiyorsun.
  • iyi de pokemon crater de öyleydi bu arada indirdim şimdi auto updater çıktı 22. versiyonda daha ne kadar sürer_
  • 67 ye kadar sürüyor :)
  • teşekkürleer
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.