Arkadaşlar Sabahtan beri oyunu öğrenmeye çalışıorum ama yeterli kaynak yok lütfen yardım edin hiç bir şey yapamıorum... Oyunu iyi bilen birisi yardım ederse çok sevinirim lütfen Aklımdaki sorular Canavar Level Atladıkca TP geliyor bunu canavarın statına verioruz nasıll doru verıcem nerden bılecehım biraz yardım lütfen arkadaşlar bir sürü bilmediğim şey var öğretecek bi kişi olursa çok sevinirim lütfen msnmi eklesin danger.storm@hotmail.com
Sıkıntıdan patlıcam sabahtan beri oyunda sadeec boş boş geziorum :S Quest falan filan hepsini öretecek kişi msnmi eklesin
bn bu konudan hic bisi anlamadım :S onun ıcın ek konu actım çok karışık bi konu bana göre :Sdaha yeni başlayan birine göre :S iyi bilen birisi tam anlatırsa neye göre yapıcamı anlatırsa sevinirim msn:danger.storm@hotmail.com acil lütfen çğretin
Quest zaten bi yerden sonra bitiyor.Ve oyunda questlerin gösterildiği bi yerde yok.Bu sebeple yapma onları.TP'leri ise şu şekilde ver.HP mutlaka iyi olmalı.Çok fazla verme ama az da verme.Pokemonun ataklarına göe ATK ya da Sp. ATK vericeksin.Bunları da serebii.net'ten öğrenebilirsin.DEF ve Sp.DEF'i ATK ya da Sp. ATK'den biraz aşağıda ve eşit tut.Eğer Pokemonunun hep ilk vurmasını istersen,bence çok da gerekli değil ama tek de öldürebilen Pokemonun varsa -ki bu Pokemonlarda ATK gidilen Pokemonlardır- ekleyebilirsiniz.