Şimdi Ara

Pokemon Diamond and Pearl Oyunu Yardım Merkezi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
11.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben pokemon diamond oynuyorum ama entere bastıgımda menü gelmiyo neden acaba...

controllere baktım start:Enter bilen var sa yardım...
  • Menüyü kontrollerden ::X:: yazan yerdeki tuş açıyor
  • Gene sagol...Darkrai Master...
  • oyunu açınca heryer bembeyaz oluyor napmalıyım?
  • valla ben öyle bir sorunla hiç karşılaşmadığım için bilemiycem , ama emunun ayarlarıyla oynamayı bir dene bir önceki sayfada resim koymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuz I Got High -- 19 Şubat 2008; 20:03:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

oyunu açınca heryer bembeyaz oluyor napmalıyım?

ayralarla oyna bende de ekran kararıodu
  • bakın şimdi açıyorum siyahya sonra duruyor öle sonra ben bi tıklayınca(herhangi bir yere)oyun tam ekran oluyor ama heryer bembeyaz oluyor2. tıklayınca (yanıt vermiyor) diye yazıyor
    ama ilk açtığımda böle değildi
  • o bendede oluyo kardesim oyunla no$gba bazen uyumuyor sitedeki darkraimasterin koydugu emuyu indir ilk sayfada sora oyunu açıp ayarı yap daha sora file dan reset çek ben oynuorm çok güsel oyun darkraimaster bu oyunu çözmüş artık saolsun çok yardımı dokundu bu oyunu bitirmedim bi tek içim yanıyodu
  • darkraimaster baktıgında buraya senin emu da oynadıgın pearl ın linkini koyarsan çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkut123

darkraimaster baktıgında buraya senin emu da oynadıgın pearl ın linkini koyarsan çok sevinirim

:::Buyur upload ettim :::

PokemonPearl
  • çok teşekkür ederim süper ya çözmüşün işi yaşını çok merak ediorm hee
  • arkadaslar ben ikinci rozeti aldım hatta gym de bitki pokeleri seçiyolar onu aldım sora cut ı da aldım bisikletciyi kurtardım bisikletide aldım sora tam şwehirden çıkmak için aşagıya gidiyorum kızın biri geliyor ve expoler kit diye bisi istiyor sanırsam ordan nası geçebilirim şehrin diger çıkıs tarafında strenght istiyen kayalar var ama strenght soradan alınıyore aşagıdan gitmem lazımmıs sanırsam yardım edenlere simdiden çok teşekkürler
  • o bisikleti aldığın şehirde bir sana explorer kit verecek böyle inşaat işçisi gibi biri olması lazım kafasında kaskı olan adamlar varya onlar gibi bir olması lazım eğer yoksa başka tip biridir ama mutlaka oşehirden alındığını biliyorum..
  • Oyunda pokemon alamadım nasıl alcam
  • arkadasalar google dan baktım biraz ama bulamadım tam sürümünü tam sürümü olan varsa pearl ın paylasırsa çok sevinirim bu arada darkaimastera bir kere daha çok teşekkürler
  • arkadaslar ben 7. rozeti aldım mt coronete gidiorm ama pailkayı bulamıyorum magaraya nerden girmeliyim magaradamımı yoksa karlı yerdemi palkia ve celestik towndaki tapunakla baglantısı varmı ayrıntılı bi çözüm yazarsanız palkia yı tutanlar çok mutlu olucam arkadaslar lütfen yardım edin tıkandım kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: peren_potter

3 PALYOÇAYIDA BULDUM SOLA gittim zaten bi tane palyaço 2 kapılı binanın önünde girdim rotada gözlüklü adam avr onla konuştum hiçbirşey vermedi???

Ya Peren ben 2 palyaçoyu bulabildim sadec. Kupon 2 ve 3ü verdiler. Sola doğru gidiş var oda da 2 palyaço var zaten. Başka bi yerde daha mı var ben mi göremedim
  • Yaw Ben Bu Oyunun Tam Sürümünü Arıyorum Varmı Varsa Upload Edebilirmisiniz
  • yaw bende nıye olmuyor bu save ısı
    ben de oyunun ıcınden save edıyorum
    yenıden acınca bastan baslıyor
    ne yapmalıyım lutfen bı yardım
  • madem hortladınız biraz konuşalım.Aranızda efsaneleri toplayabilmiş olan varmı? varsa hangilerini?Ben:

darkrai,heatran,giratina,mesprit,azelf,uxie,palkia ve cresselia yı aldım.Sırada arceus,phione ve manapy var.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.