Şimdi Ara

Pokemon Diamond and Pearl Oyunu Yardım Merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
0
Favori
11.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar d/p deki sorunlarınızı buraya yazın yardım etmeye çalışacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeTSuGi -- 12 Şubat 2008; 15:04:19 >

• Oraya gelmeden önce Rock Smash HMsini bulman gerekliydi sanırım .Hiç oynamadım ama kayaları kırmak için Rock Smash lazım .Ama kırılzak bir kaya değil ise başka bir HM var kayaları ittirmeye yarıyor onu bulman lazımdı .Veya yanlış yerden gidiyorsun .
  • yanlış yere gidiyosun yukarı değil şehirden sağa doğru gidecen ordan mağradan geçip yeni şehre gelcen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuz I Got High -- 11 Şubat 2008; 22:04:52 >
  • iyi de rock smash bildiğim kadarıyla mart ta satılmıyor uraya gelene kadar karşıma çıkan tüm trainerlarla savaştım hiç biri rock smash vermedi

edit: sağa doğrumu:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeTSuGi -- 11 Şubat 2008; 22:04:28 >
  • route kaç olduğunu bilmiyorum ama o trainer schoolun olduğu şehir varya orda ortalarda sağa doğru yol var ordan gidecen
  • tamam sağol bi deniyim:)
  • ya sağa gidilmiyo giderken bi tane şişman çocuk bişiler diyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam tahmin ettiğim gibi önce pokewatchı alcan, şu saat gibi bi ekran varya o işte, onun için deşehirde 3 tane palyaço var onların sorduğu sorulara cevap verirsen hepsi sana bişey veriyo , her biri bitane şey veriyo ha , sonra orda poketech binası var sol tarafta iki kapılı bir yer oraya gir, orda ortada bi adam duruyo onla konuş, osana poketechi verecek, sonra geçersin sağ tarafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuz I Got High -- 11 Şubat 2008; 22:18:22 >
  • 3 PALYOÇAYIDA BULDUM SOLA gittim zaten bi tane palyaço 2 kapılı binanın önünde girdim rotada gözlüklü adam avr onla konuştum hiçbirşey vermedi???
  • tamam şehrin ortasındaki adamla konuşçakmışım konuştum altta saat çıktıÇ:):D saolun:)
  • arkadaşlar konuyu kapatmıyorum ve başlığıda değiştiriyom tüm d/p oynayanlara burda yardsım edeilmi:)
  • ya sanırım ilk gyme e geldim ama ilk başta bizi göle götüren arkadaşımız gym in önünde çekilmiyor ne yapıcam???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeTSuGi -- 12 Şubat 2008; 15:33:40 >
  • o oyun ney
  • Oyun linki versenize
  • pokemon diamond and pearl

ya arkadaşla rilk rozweti aldım geldiğim mağaradan yukarı çıktım ilerledim bi çocuk avr sanırım bisikletli çocuk la konuşuyom bişiler diyo öndede kırılmayan kayalardan avr:S
  • peren üst üste mesaj atma şikayet edilirisin
  • üst üste mesaj atmıor avatarlarımız aynı oyunun linkini biriniz verin
  • hyr bak bakıyım 4 kere atmış sizi gördüm zaten sonra siz atmışınız
  • İşte pokemon diamond ve emusunun linki^^(perene teşekkürlerimle:))
    http://www.oyuncehennemi.com/pokemon-diamond-ds-t41194.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 12 Şubat 2008; 17:45:24 >
  • bnm sorunumu çözecek olan varmı:(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.