Şimdi Ara

Pokemon Diamond and Pearl Oyunu Yardım Merkezi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
11.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de oyunun ıcınden save edıyorum
    yenıden acınca bastan baslıyor
    ne yapmalıyım lutfen bı yardım
  • diamond mu oynuon pearl mi
    diamond oynuosan save etmek zor ve bu işte usta kişiler anca save edio.o yüzden pearl tavsiyem
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuugberk

diamond mu oynuon pearl mi
    diamond oynuosan save etmek zor ve bu işte usta kişiler anca save edio.o yüzden pearl tavsiyem

+1

Ayrıca pearl le diamond arasında hiçbir fark yok sadece tek fark mapta çıkan pokemonlar değişik.Ve fosillerden bazıları pearl için(örn:shieldon) bazılarıda diamond için(cranidos) vede palkia olayı işte.
  • sagolun arkadaslar diamon 1.13'ü indrdim

artık save ediyor..
  • tuugberk sen oyunu bıtırdım demıstın
    hangı pokemonları kasmamızı tavsıye edersın...
  • öncelikle kesinlikle gible kas garchomp oluor ve cok güçlü oluor.sonra budeew kas ligte işine yarar.su pokesi ile basladıysan ponyyta yakala vea kastıın garchompa fire blast ekle (ilk pokeni aldıın yerde).ates ile basladıysan buizel kas.ve son olarak turtwig ile basladıysan budew kasma.bu arada kesinlikle sneasal kas
  • saol tuugberk
  • arkadaslar hic yoktan iyidir alın size ingilizce tam cozum.Azda olsa ingilizce bilen biri ordan fliy TM 26 fln isimleri anlar resimli anlatıyo bide resimdende anlamaya calisabilirsiniz iste linkhttp://poke-dream.com/games/diamondpearl/walkthrough/01-twinleaf.php

poke ile dream arasındaki( - )'yi kaldirin
    not: sonraki sayfaya gecmek icin en alttaki next secenegini kullanın

not elimden geldigince turkcesini yapmaya calisacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 31cagdas87 -- 31 Mayıs 2008; 22:03:29 >
  • not:Arkadaslar nasıl resim koncak bilmiyorum ama bulcam yardim ederseniz resimle anlatırım.
    evt arkadaslar dedigim gibi yapmaya calisacagim ama parca parca yapacagim.Boyle dedigim bakmayın belkide bi cogunuz baktiginizda bitmis bile olur neyse ben suanda pearl anlatcam

Pearl:
    İlk olarak oyuna girdiginizdeiki ad bilgilerini fln bitirdikten sonra odanızdan merdivenleri kullanarak asagiya inin.Oyundaki anneniz size bir seyler soyleyecek sonra kapidan cikin cikarken genne bir seyler soyleyecek neyse artık bu kadar uzatarak yazmıyacam.Ciktiktan sonra sol taraftaki evin hemen arkasındaki eve girin orda en basta isim verdiginiz arkadasınızla karsılasacaksiniz(benimki clintti) clint thud fln diyecek eve yeniden gircek.Eve girin ust kata cikin onunla konusun ardindan clint cikacak inin ve evden cikin.Sonra yoldan yukarıya dogru gidin clint sizi bekliyor onla konustuktan sonra sol tarafa dogru yuruyun en sonunda vardiginiz yerde profesor ve asistanı fln neyse onlarda konusulunca brafecase oraya gideceksiniz ve starlyler saldiracak ordan dilediginiz secin ve starlyle savasın ve yendikten Sonra asistan gelecek ve pokemonları aldıgınızı gidip profesore şipleyecek sonra geldiginiz yerden geri donun.Profesorle konusun pokemonlar artik sizindir.Cikin yukarı gidin yola dvm edin yolda bazı kisilerle dovuseceksiniz(tavsiyem 2 pokemon yakalayın ve cimlerde dovusturerek gelistirin) dovustukten sonra juplife city varcaksiniz ilk binaya girin profesorle konusun pokedex vercek.Cikinca asistan gezdirecek tanıtacak poke center fln.Eve geri donun anneniz bi sey vercek tam hatırlamıyom.Sonra clintin anneside gelcek clint sorcak bulamayınca size parcel ve bi sey daha verilcek.Dimdirek kaldiginiz yerden profesorun oldugun cityden dvm edince asistan size pokeball vercek yakalamayı ogretecek.Yine ilerleyinOreburgh citye varcaksınız. Oreburgh city gelince ordan dimdirek gidin bi adam bi seyler diyecek size kupon getirmenizi karsılıgında poketch
    alcaksiniz palyançolarda ise kuponlar var biri pokecenterın onunde biride sehre girdiginiz andaki yoldan dumduz hic sapmadan ilerleyip soltarafta bir yanıp sonen afis olan yerin onunde digeride o binanın sol tarafındaki binanın onunde kuponları alınca adama goturun ve poketchinizi alın.Aldıktan sonra pokecenter hizasında bi okul var girin parceli clinte verin size townmap vercek townmap alınca yandaki iki kisiyle dovusun tam emin degilim ama TM 10 yani hidden power vermesi lazim ha bide 3 katlı bir bina var oraya girin sadece giris katda 2 pokemonu olanla konusun size Quick Claw vercek alın ve cikin.Alinca 3 katli apartmanın sagindan gidin yani pokemartın arkasındaki yoldan orda clintle dovuseceksiniz.Onuda yenince dimdirek ilerleyin yine dovusun dimdirk gittiginzde vardiginz yer bir dag ve o dag tarafın ust yolunu takip edin ve orda tunel var girin.Adamla dovusun size HM6 rock smash vercek ama pokemona yerlestirseniz bile kullanamazsınız diyecek cunku gym badge lazim.Adamı yenince 3 kisi daha var onlarıda yenin veya 2 kisi neyse yenince sagdan cikin.merdivenlerden asagi inince mavili adam sizi gyme goturcek o da ne clint orda agac gibi duruyo.Sordugunda gym lideri yok diyo.sag tarafa dogru gidiyorsunuz.Pokecentwer bulunca hemen alt tarafına dogru yuruyun iceri girin gene direk gidin ve sag tarafta adam machopla calisiyo gidin konusun kucukte olsa yol var girin adam size super potion vercek aldıktan sonra sol taraftaki yoldan dvm edin kayarak incek inice sagdaki poke topunu alın x defen cikcak sonra 4 kat daha asagiya kayın o kapidan gecin asagida sarı kasklı yalnız adam var onunla duvusun sonra asagidan alacaginiz poketopundan potion cikacak ilerleyin 2 kaya arasındaki adamla konusun kaya kırılıp cikacak ve gidecek yine ilerdeki adamla dovusun alacagınız poketopunda escape rope cikacak bununla istediginiz zaman tunelden vb. yerlerden cikabilirsiniz escape rope kullanın gym yerine gidin artik gym lideri geldi gymden dovusup rozetinizi alabilirsiniz.Ciktiktan sonta poke centerin yukarısındaki yoldan ilerleyin taslarin ustundeki cimlerin kosesinde poketopu var onun icindende pokeball cikacak.Sonra ilk sehre girdiginiz yerden geri donun donerken cilint gelcek bisiklet fln alınacak diyecek gidecek girin tunele yukarıdaki kayaları rock smashle kırın ama once pokemona yuklemeniz gerek kırdıktan sonra merdivenden inin.Simdi bunu mutlaka yapmanız gerek diger merdivenlerdende inince sagdaki poketopuna ulasmak icin kayaları kırın poketopunu alınca icinden TM70 FLASH cikacak.Bununla karanlık tunelleri aydınlatabilirsiniz.Ama once gym badge almamız lazim yani rozet.Bu seferde sol taraftaki kayaları kırın ilerleyin.Ordaki bisikletliyle konusmanıza gerek yok bi sey demiyo ama poketopunda stadust var hemen alın.merdivenlerden geri donun oreburh city geri donuncimlerin ordan merdivenden inin sulu havuz gibi yern onunde ve yolun tepesinde poke topları var onlarıda alın repel ve poke topu cikacak.City girdiniz girince yukarıya dogru olan yoldan ilerleyin orda profesor asistanı vesayire 2 kisi daha var o 2 kisiyle savasın asistanla bu 2 kisi team galactic tam yazılısını bilmiyom neyse hepsi bitti sonra sisko gelcek konusacan tvde gordum seni al bu fashion caseyi diyecek e tabi bizde adamı kırmadan alcaz tabi :D.Yine ilerleyip tunele geldik mi once soldaki kayayı kırın poke topu var TM 39 ROCK TOMB aldık sonra sagdakinide gidip kırıyoruz.tunelden sagdan cikiyoruz.sonra yukarı ilerleyin kızla dovusun sagdaki poketopundan awakening cikacak yine 2 kızla daha dovusun çitlerin sol tarafa dogru giden tarafında TM09 BULLET SEED cikacak sonra ilerleyin floaroma towndasınız.iSteyen olursa yazmaya dvm etcem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 31cagdas87 -- 2 Haziran 2008; 16:51:39 >

• Yaz abi yaz sen.Güzel yazmışsın.Ben tam çözümsüz biraz zorluyr biraz.
  • yürü be çağdaş,.... :D
    Bu arada trade yoluyla Alakazam,Gengar,Machomp vs. elde edeniniz var mı ?
    Hamachi vs. yardımıyla bişeyler yapmaya çalıştım arkla da olmadı
    Yoksa no$gba hala multiplayer olayını desteklemiyo mu ?
  • oyunda dialga,azelf,uxie,giratana,heatran aldım
    regigigas darkrai.... nası alcam loodeyes yardım
  • Arkadaşalr ben ligi bitirdim ama diğer adaya geçemedim victory roadda bi adam gecirmio nası gecicem fire-reddeki gibi 60 tane pokemi yakalıcaz.
  • bi tam özüm hazırlansa süper olcak gerçekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Arkadaşalr ben ligi bitirdim ama diğer adaya geçemedim victory roadda bi adam gecirmio nası gecicem fire-reddeki gibi 60 tane pokemi yakalıcaz.

Arkadaşlar lütfen ayrdım edin ne yaptıysam geçemedim.Loo Victory Road'dan geri döndüm ama olmadı.
  • cırık: eğer üstteki adayı diyosan (survival area, fight area vs. bulunan) oraya gitmek için önce ilk şehre (twinleaf town) dönmen lazım orda kendi annenle konuşuyosun sonra bu sarışın elemanın annesiyle konuşuosun sonra snowpoint city'e gidiyosun ordaki gemiyle gidemeğin o adaya ulaşabilirsin.Tabi bunları yapman için ligi bitirmiş olman lazım
  • GüzeL PayLaşım Kardeş SağoL Eline Koluna Klavyene SağLık
  • quote:

Orjinalden alıntı: gildor89

cırık: eğer üstteki adayı diyosan (survival area, fight area vs. bulunan) oraya gitmek için önce ilk şehre (twinleaf town) dönmen lazım orda kendi annenle konuşuyosun sonra bu sarışın elemanın annesiyle konuşuosun sonra snowpoint city'e gidiyosun ordaki gemiyle gidemeğin o adaya ulaşabilirsin.Tabi bunları yapman için ligi bitirmiş olman lazım

Çoooooooooooook teşekkürler peki orada victory roadda bi adam var tünelin önünde duran o nası bişi olacak.Yardım edersen gene çook sevinirim

• arkadaslar konuyla alakası yok kusura bakmayın yeni konu açmak istemedim sürekli güncellenen VBA oyunları olan bi site varsa bildiginiz paylasırmısınız yada bana msj atarsanız özelden sevinirim
  • cırık arkadaşım ben de henüz o şişman elemanı ordan oynatamadım.Şu stark mountain olayını çözecektim tam geçen gün virüs girdi pcye format atmak zorunda kaldım.Bir haftaya falan yeniden gelirim oraya kadar o zaman cvp verebilirim sana
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.