Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Pokemon DS oyunları [Tam kutu içerikli/Koleksiyonluk] Satın Al 8 Aralık 2023 20:38 1 1 Pokemon DS oyunları [Tam kutu içerikli/Koleksiyonluk] Oyunların hepsi zamanında tarafımca sıfır olarak satın alındı. Hepsi orijinal PAL versiyonu ve CIB (tam kutu içerikli) olarak satıyorum. Oyunların hepsi kusursuz çalışıyor (SoulSilver ile gelen pokewalker için pil değişimi lazım sadece). Fiyatları yurtdışı piyasasının bir tık altında bırakıyorum. İlandaki tüm oyunları alırsanız toplam fiyat üzerinden indirim yaparım, onun haricinde pazarlık düşünmüyorum. Balıkesir içi elden, diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde satış yapabilirim.Pokémon SoulSilver 2500 tlPokemon White 2 2500 tlPokemon Platinum 2000 tlPokemon White 1500 tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK Xbox Series S + Çift Kol + Pil Şarj Cihazı [SATILDI] Nintendo DSi ve Nintendo DS Lite [SATILDI] 2. Nesil Apple Pencil (Orijinal Apple ürünü) [SATILDI] Pokemon DS oyunları [Tam kutu içerikli/Koleksiyonluk]